Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η Emirates και η AEGEAN διευρύνουν περαιτέρω τη συνεργασία τους, προσφέροντας αμοιβαία οφέλη στους επιβάτες τους, μέσω των προγραμμάτων πιστότητας που διαθέτουν

Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates μπορούν στο εξής να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια σε όλες τις πτήσεις της AEGEAN και, αντίστοιχα, τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus της AEGEAN μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια σε όλες τις πτήσεις της Emirates.

Για τα μέλη της Emirates γράφει για μίλια και εξαργύρωση, για της Aegean είδατε να λέει κάτι για εξαργύρωση ή συλλογή;

Το κομμάτι που έκανα quote από το δελτίο τύπου αναφέρει ότι γίνεται και εξαργύρωση και συλλογή από τα μέλη και των δύο προγραμμάτων. Πιο κάτω στο δελτίο τα έχει και πιο αναλυτικά

Με αστεράκι απο 21 Μαΐου για τους miles & bonus.

Το κομμάτι που έκανα quote από το δελτίο τύπου αναφέρει ότι γίνεται και εξαργύρωση και συλλογή από τα μέλη και των δύο προγραμμάτων. Πιο κάτω στο δελτίο τα έχει και πιο αναλυτικά

Μα δεν λέει πουθενά πόσα μίλια θα ζητάει η Emirates για εξαργύρωση από το miles and bonus. Λέει μόνο για το Skywards.

Κάτι άσχετο για παλαιότερο θέμα, σύντομα θα πετάξω από Βέλγιο για Ελλάδα και θα προσπαθήσω να μεταφέρω αθλητικό εξοπλισμό. Comfort Flex και *Α Gold. Πήρα στη γραμμή μου είπαν να πάω στο τσεκιν, αν τυχόν δε το γνωρίζουν όπως έγινε παλαιότερα και πληρώσαμε, τότε να πάρω τηλέφωνο επί τόπου στη γραμμή gold και σε περίπτωση χρέωσης να επικοινωνήσω αργότερα με την Α3.

Αλήθεια πόσα MB μιλια θα χρειαζόταν για το Αθήνα Νέα Υόρκη με την απευθείας της Emirates? Δεδομένου ότι μέσω star alliance ζητάει τα παρακάτω. 35 και 55.
Βασικά ανεβάζω screenshot επειδη μια φορα έχω πετύχει First στα award tickets. Εχει κανένα 2μηνο
Screenshot_20250505_223919_Gallery.jpg

H Emirates δεν είναι στην Star Alliance και άρα δεν μπορείς να εξαργυρώσεις MB μίλια.
Εγώ πάντως δεν έχω δει ποτέ First class στα award!

Το ρώτησα στα πλαίσια της συνεργασίας τους απο 21 Μαΐου οι MB θα μπορούν να εξαργυρωθούν τα μιλια τους σε όλες τις πτήσεις της Emirates. Οι skyawards μπορούν ήδη να εξαργυρωνουν στις πτήσεις της Α3