Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατί δεν ψάχνεις απευθείας στην αναζήτηση της Α3 για award tickets?

Εγω ψάχνω για EWR business και βλέπω οτι ανοίγουν αρεκτές σχεδόν 1 μηνα πριν. Economy εχει άπειρες και ακόμα και για Νοέμβρη απο τωρα

Μιλάω για πτήσεις της ίδιας της Α3 (που για EWR προφανώς δεν είναι), όχι για awards Miles&Bonus γενικά. Και ναι, μπορείς να ψάξεις απευθείας στο Miles&Bonus εάν σε μια πτήση A3 υπάρχει διαθεσιμότητα για award, και αυτό κάνω τώρα. Αλλά στο expertflyer μπορείς να ψάξεις καλύτερα με τα δικά σου κριτήρια για να βλέπεις μόνο πτήσεις που σε βολεύουν.

Συχνά έχω περιπτώσεις που θέλω να κλείσω μια συγκεκριμένη πτήση ως μέρος ενός Star alliance award (π.χ. BRU-FRA-SKG με SN-A3 – είτε μέσω M&B είτε μέσω M&M) ή/και συνδέσεις που δεν σου δείχνουν online, αλλά μπορείς να τις κλείσεις τηλεφωνικά. Κι εκεί πριν πάρω τηλέφωνο έλεγξα στο expertflyer την διαθεσιμότητα της πτήσης της Α3 – κάτι που μέχρι τώρα γενικά ήτανε σωστά, ενώ ξαφνικά σε πτήσεις της ίδιας της Α3 δεν υπάρχουν awards παρά το γεγονός ότι το expertflyer έχει Χ και Ι. Και σχεδόν δεν υπάρχουν πια awards σε πτήσεις Α3…. Απλά το διαπίστωσα, δεν ξέρω τον λόγο ή τί ακριβώς άλλαξε.