Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα σας!
Χτες μου ήρθε το παρακάτω email, μήπως ξέρει κάποιος τι θέλει να πει ο ποιτητής;

Αγαπητέ/ή Mr ---,

Οι σεφ μας δημιούργησαν ΝΕΕΣ συνταγές αποκλειστικά για εσάς.

Καθώς έχετε ήδη επιλέξει το γεύμα σας, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τις νέες μας δημιουργίες και να απολαύσετε μια ακόμη μοναδική γευστική εμπειρία.

Και εγώ πήρα αυτό το μαιλ. Μάλλον θέλουν να μας πουν ότι κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες θα έχει νέα μενού και ότι εάν έχουμε ήδη επιλέξει το γεύμα μας να το κοιτάμε ξανά. Έτσι τουλάχιστον θα το καταλάβαινα εγώ.

Όμως, στις κρατήσεις που έχω τις επόμενες εβδομάδες (περίπου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου) δεν έχει αλλάξει τίποτα στα γεύματα, και σε αργότερες πτήσεις δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής (μόνο τα specials).

Υποθέτω ότι τότε ίσως θα έρθουν τα νέα γεύματα. Βέβαια, δεν κάνει νόημα να στείλουν αυτό το μαιλ πριν πραγματικά υπάρχουν….

Κοινό λάθος όταν τεσταρουν οι developers

Φαντάζομαι την απάντηση αλλά αν ξέρει κάποιος/α απαντάει.

Πτήσεις με κωδικό Α3 που εκτελούνται απο SAS δίνουν μίλια? Βρήκα ότι γενικά μετά την αποχώρηση της SAS από την star alliance o γενικός κανόνας ειναι πως οχι, αλλα μου φαίνεται περίεργο να πουλάει εισιτήρια κανονικά με δικούς της κωδικούς πτήσης και να μην δίνει μιλια οπότε είπα να ρωτήσω αν ξερει κάποιος/α σίγουρα.

ΥΓ. ακομα πιο περίεργο να μην ειναι η SAS εδω https://en.about.aegeanair.com/company/partners/airline-partners/

Αν το έκλεισες τώρα λογικά όχι. Μπορεί να έχει περάσει η μεταβατική περίοδος.
Μπορείς να κανεις ενα τηλ.
Παράδειγμα, στα lounge δεν εμφάνιζε κάποιο στην Στοκχόλμη αλλά έχουμε πρόσβαση στης SAS.

.....Πτήσεις με κωδικό Α3 που εκτελούνται απο SAS δίνουν μίλια? Βρήκα ότι γενικά μετά την αποχώρηση της SAS από την star alliance o γενικός κανόνας ειναι πως οχι, αλλα μου φαίνεται περίεργο να πουλάει εισιτήρια κανονικά με δικούς της κωδικούς πτήσης και να μην δίνει μιλια οπότε είπα να ρωτήσω αν ξερει κάποιος/α σίγουρα....

Εάν το έκλεισες από το site της Αιγαίου, φαίνεται στο κάτω μέρος της κατηγορίας ναύλου.
Ακόμα και αν το εισιτηρ είναι με codeshare της LH ή Swiss στο κάτω μέρος αναγράφει τα miles and bonus μίλια που συγκεντρώνεις από την πτήση

Update για όποιον/α το χρειαστεί, μετά από τηλεφώνημα μου επιβεβαίωσαν οτι παρότι οι πτήσεις ειναι με κωδικό Α3 δεν δικαιούνται μίλια καθως η πτήσεις δεν ειναι με star aliance. Που το υποπτευόμουν σαν αποτελεσμα αλλά δεν περίμενα αυτή την δικαιολογία μια και υπάρχουν αλλες εταιρίες που δεν είναι μέλη αλλά πτήσεις με μαζι τους δίνουν μίλια στο miles and bonus.
Anyway it is what it is.

Με την Emirates πχ εχει κανει ειδική συνεργασια και δινει. Ο κοινός κωδικός δεν το εξασφαλίζει

Update για όποιον/α το χρειαστεί, μετά από τηλεφώνημα μου επιβεβαίωσαν οτι παρότι οι πτήσεις ειναι με κωδικό Α3 δεν δικαιούνται μίλια καθως η πτήσεις δεν ειναι με star aliance. Που το υποπτευόμουν σαν αποτελεσμα αλλά δεν περίμενα αυτή την δικαιολογία μια και υπάρχουν αλλες εταιρίες που δεν είναι μέλη αλλά πτήσεις με μαζι τους δίνουν μίλια στο miles and bonus.
Anyway it is what it is.
Βεβαια αν πας στη συγκριση ναυλου εκει που εχει και τις τιμες εισητηριων η αποδοση μιλιων ειναι κανονικα τσεκαρισμενη.

Μα και με Volotea,Eurowings κανει CS αλλά δεν παιρνεις μιλια...Και καλα η Volotea, η Eurowings που ειναι LH group δεν επρεπε να δινει οπως παιρνεις απο Vueling avios?