Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η Eurowings δεν είναι Star Alliance Member άρα δεν δίνει μίλια.
ΑΝτίστοιχα (αν δεν κάνω λάθος) κάτοχος κάρτας Miles & More δεν παίρνει μίλια αν η πτήση είναι με Olympic.

Όπως και με την Edelweiss

Η Eurowings δεν είναι Star Alliance Member άρα δεν δίνει μίλια.
ΑΝτίστοιχα (αν δεν κάνω λάθος) κάτοχος κάρτας Miles & More δεν παίρνει μίλια αν η πτήση είναι με Olympic.
Kαι τι προσφέρει τοτε ενα CS στην Α3..? Ο κάτοχος της miles&more εχει να κερδισει κ απο τις δυο, ο κατοχος της miles&bonus παπακια..

Ένα CS προσφέρει πολλά σε μια εταιρεία όπως η επέκταση του δικτύου της χωρίς να απαιτείται να επενδύσει σε νέες γραμμές ή νέο στόλο, η αύξηση εσόδων, η βελτίωση της εμπειρίας του επιβάτη που με 1 ενιαίο εισιτήριο μπορεί να φτάσει στον τελικό του προορισμό. Κανείς δε σε εμποδίζει να πιστώνεις μίλια στο Miles & More. Γενικά υπάρχει επιλογή να πιστώνεις εσύ τα μίλια σε όποιο πρόγραμμα σε εξυπηρετεί και σε συμφέρει περισσότερο.

Το θέμα είναι να πιστώνονταν μίλια κ στην m&b...Για την miles and more το ξέρω.Παραμενει ένα μείον για τους επιβάτες της Α3

Προσπαθώ να κάνω εξαργύρωση μιλίων για αγορά εισιτηρίου από DXB προς ΑΤΗ.
Επειδη έκανα το ίδιο ταξίδι και τον Φεβρουάριο, έβγαζε διαθεσιμότητα με την Ethiopian, και επειδή έβαζα και διαφορετικά αεροδρόμια στην Ευρώπη έβγαζε και με την Air India.
Με τη συνεργασία με την Emirates έχουν εξαφανιστεί αυτές.
Αν καλέσω στο τηλεφωνικό κέντρο υπάρχει πιθανότητα να βλέπουν κάτι διαφορετικό στα συστήματα τους;

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα δουν κάτι διαφορετικό.
Επειδή έψαχνα από τον Μάιο για Νέα Υόρκη 3 άτομα business μέχρι που βρήκα τελικά τον Ιούλιο με United για τέλη Οκτώβρη, είδα πάρα πολυ χαμηλή διαθεσιμότητα. Για επιστροφή σχεδόν τίποτα και τελικά έκλεισα για Βενετία που είχε.
Έκανα και γω αναζητήσεις σε όλα τα ευρωπαϊκά και έβρισκα πιο πολύ για heathrow και Πολωνία με LOT αλλά για 2 άτομα.
Ειχε άπειρες με Swiss αλλά με κόστος 1000+ το άτομο. Με ET τίποτα ιδιαίτερο σε καμία class. Επίσης έβρισκα αρκετές με Egypt που είναι dry οπότε άκυρο.
Έκανα και κάποιες διασταυρώσεις με seats.aero που ειχα γραφτεί για 1 μήνα και έχει ειδοποιήσεις για διαθεσιμότητα, σε βγάζει από πολύ κόπο.

Γενικά για ATH-DXB βρίσκω συχνά διαθεσιμες πτήσεις με Α3, ΤΚ και MS μέσω miles & Bonus. H EK δύσκολα απελευθερώνει θέσεις στο DXB-ATH-EWR για συνεργάτες της. Παλαιότερα το aeroplan είχε διαθεσιμότητες αλλά πλέον δεν βρίσκω. Ακόμα και στο skywards δεν παίζουν πολλές θέσεις στο συγκεκριμένο δρομολόγιο και ακόμα και αν βρεις θέση κατα τη γνώμη μου τα μίλια που χρειάζονται είναι πολλά σε σχέση με άλλα πιο μακρινά δρομολόγια.

Η συνεργασία πάντως νομίζω συνεχίζεται και σε ορισμένες περιπτώσεις έχει πολύ καλές ευκαιρίες. Πρόσφατα έκλεισα DXB-DUS για την μητέρα μου business με μόλις 30000 μίλια της Α3. Για την ίδια θέση χρειζόμουν αν θυμάμαι καλά περίπου 90000 skywards (τα οποία μαζεύονται πολύ πιο δύσκολα από ότι 90000 μίλια A3).