Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μόλις έλαβα ένα email με έκπτωση 100€ και 10.000 μίλια εξαργύρωσης. Το έχετε λάβει; Μέχρι 31.10.2026. Σκεφτόμουν ότι η Α3 κατάλαβε ότι μετά τις ανακοινώσεις και αλλαγές στο MB δε θα με έχουν και πολύ ζεστό στο μέλλον και με καλοπιάνει....

Μια από τα ίδια. Το έλαβα και εγώ. Μάλλον προς αυτή την κατεύθυνση είναι...

Και σε μενα και σε φίλο μου

Σε μενα ηρθε 50 Ευρω και 5000 μιλια.
Ισως εχει να κανει με τη βαθμιδα μιας και ειμαι στη silver

Ούτε και μένα. Παρ΄όλο που είμαι gold.

Συνήθως αυτά τα μαζικά γίνονται σε batches και όχι μονοκοπανιά σε όλους

μήπως απευθύνεται σε κάτοικους εξωτερικού; γιατί και εγώ και η σύζυγος που είναι silver λάβαμε της αντίστοιχης βαθμίδας.

Άρα λες ότι η (συχνά άψητη) τυρόπιτα/πυροσκί σε κουτάκι, αξίζει κάτι πάνω από 3-4Ε, ότι δηλαδή θα πλήρωνες πχ 20-30Ε παραπάνω για να φας αυτό το γεύμα. E, με 6Ε αγοράζεις ίδιας ποιότητας ίσως και καλύτερης στην SKY. Ο μ.ο διάρκειας πτήσης δεν είναι πάνω από 2.5 ώρες με την Α3, το φαγητό δεν είναι κάτι που με απασχολεί προσωπικά και πιστεύω πλέον απασχολεί πολύ λίγους έτσι όπως έχει καταλήξει (για να μην πω καταντήσει) η υπόθεση γεύμα στην Economy. Eπίσης αν καταφέρνει να πουλάει η SKY αυτό το προιόν 200-250Ε στο CDG-ATH, το συμπέρασμα που βγάζω είναι α) ότι δεν είναι low cost και β) ότι κάποιος το αγοράζει και γ) ότι ίσως η Α3 δεν είναι τόσο ανώτερη στα μάτια του κοινού πλέον (εκτός αν η ίδια κοστίζει 400 και 500Ε)

....
Ξεκινώντας από το τέλος της παραγράφου θα σου πω ότι:
Ναι, καταφέρνει να πουλήσει το προϊον 250 γιατί της Α3 ήταν περίπου 300 (είχα να βγάλω 4 εισιτ οπότε η διαφορά ήταν 200 ευρώ για τα 4 άτομα περίπου γι αυτό και το επέλεξα).
Δεν ήξερα όμως ότι το service θα ήταν στη λογική του low cost παρά την τιμή της κανονικής εταιρείας.
Επίσης οι δύο ήμασταν gold, οπότε θα μπορούσαμε να πάμε σε lounge του CDG (2+2) αν πετούσαμε με A3.
Επίσης πρόσθεσε ότι σε πτήσεις > 2h, θα περάσουν 2 φορές με service bar.
Μην ξεχνάμε επίσης ότι σε πτήσεις της συμμαχίας χρησιμοποιείς τα lounge σε όλα τα σκέλη του ταξιδιού (πρόσφατα χρειάστηκε να πετάξω AXD-ATH-IST-CPH που αν δεν ήμουν gold θα γυρνούσα ώρες στην transit area 3 αεροδρομίων)

Στις αλλες 2 παραγράφους, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.