Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
μήπως απευθύνεται σε κάτοικους εξωτερικού; γιατί και εγώ και η σύζυγος που είναι silver λάβαμε της αντίστοιχης βαθμίδας.
Ομοίως κι εγώ στη Silver βαθμίδα δεν έχω λάβει κουπόνι και μίλια.

ομοίως δεν ελαβα, ειμαι silver, ελαβε η ξαδέρφη μου που ειναι blue

Μας πίκρανε :mad:.... ελπίζωντες στην ΜΠ !

Μόλις έλαβα ένα email με έκπτωση 100€ και 10.000 μίλια εξαργύρωσης. Το έχετε λάβει; Μέχρι 31.10.2026. Σκεφτόμουν ότι η Α3 κατάλαβε ότι μετά τις ανακοινώσεις και αλλαγές στο MB δε θα με έχουν και πολύ ζεστό στο μέλλον και με καλοπιάνει....
Μπορείς να κάνεις ένα screenshot το Mail (φυσικά με σβησμένα στοιχεία κ κουπόνι)?

Σημείωση, το κουπονι ειναι προσωπικό οποτε και να το παρει καποιος δεν ισχυει

Σε περίπτωση ακύρωσης του parking AIA όπου έχει χρησιμοποιηθεί κουπόνι στάθμευσης μακράς λόγω προνομίων Gold, το κουπόνι χάνεται;

Ναι, όπως και κάθε άλλο κουπόνι που καίς !

Ξέρει κάποιος ποια η διαδικασία για το κουπόνι της A3 για Valet parking? Ακολουθείς τις πινακίδες του ΑΙΑ για valet; Χρειάζεται αναμονή;

Επίσης αν κάποιος ξέρει τι γίνεται αν περάσουν οι 24 ώρες διάρκειας του κουπονιού για 1-2 ώρες, υπάρχει χρέωση ανά ώρα/ημέρα;

Οπως γραφουν οι οροι του κουπονιου, ο κατοχος του κουπονιου τo προσκομιζει τυπωμενο στο valet του ΑΙΑ (εισοδος 4 αναχωρήσεων), χωρις κρατηση. Δεν χρειαζεται αναμονη.
Ρωτα στο 2103534260 ποια θα ειναι η επιπλεον χρεωση
Ο τιμοκαταλογος λεει "1 μερα 60 ευρω, 2 μερες 80 ευρω". Αρα ΥΠΟΘΕΤΩ οτι το κουπονι σου κανει δωρο τα 60 ευρω, και για υπεβαση εστω και 1 λεπτου θα πληρωσεις 20 ευρω, αλλα επιβεβαιωσε το.
Εαν δεν βιαζεσαι, μπορεις να στειλεις μειλ στο customerservice παπάκι cityzen.com.gr ζητωντας απαντηση με email

Last edited:
Καλησπέρα σας !
Απο πότε τα μίλια για να κρατήσεις την χρυσή βαθμίδα έγιναν 18.000 ; Εχουμε λάβει κάποια σχετική ενημέρωση για το διατήρηση της βαθμίδας ;