Καλησπέρα σας
Έχω την ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι με το έτσι θέλω αυτή η μεγάλη εταιρία που το παίζει και εθνικός αερομεταφορέας, πριν από 3 μέρες μου διέγραψε τους λογαριασμούς μου στο milies and bonus, επειδή είχα σε ένα mail πολλούς λογαριασμούς (μέχρι και το 2017 μπορούσες σε 1 mail να δηλώσεις όσους λογαριασμούς θέλεις)! Το αποτέλεσμα είναι ότι ο προσωπικός μου λογαριασμός ως gold δεν υπάρχει ,μου είπαν με μεγάλη χαρά, καθώς και ο λογαριασμός που ανήκε σε άλλο όνομα αλλά εκεί έμπαιναν μόνο οι bonus πόντοι , περίπου 1300000 μίλια, επίσης διαγράφηκε! Χαχα πολύ αστείο ! Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους με αρμόδιο τμήμα μου είπαν ότι και καλά είδαν κάτι ύποπτο γι αυτό και όλους τους λογαριασμούς τους διέγραψαν! Χωρίς καν να με ενημερώσουν! Χωρίς καν να μου πουν ότι πρέπει να διορθώσεις - αλλάξεις τα mail και τα στοιχεία! Χωρίς κανένα δικαίωμα (βέβαια αυτοί επικαλούνται ότι το γράφει στους όρους του 2012 και εγώ τους απάντησα ότι τους όρους τους διαβάζεις σε πολύ σοβαρά πράγματα και όχι σε τέτοιου είδους παπάντζες)! Δηλαδή τους ενόχλησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ του ότι εγώ χρησιμοποίησα μίλια από together λογαριασμό για να εξαργυρώσω εισιτήριο για λογαριασμό τρίτου! Τους φάνηκε λένε ύποπτη κίνηση το 2026! Μου είπαν ότι έχουν κλείσει οριστικά οι λογαριασμοί! Όταν το άκουσα αυτό πραγματικά δεν ξέρω το τι άκουσε η κοπέλα που μιλούσε μαζί μου! Επίσης μου είπαν ότι μου έστειλαν ενημερωτικό mail, κάτι το οποίο δεν παρέλαβα ποτέ, έχουν μάλιστα λένε και την ημερομηνία αποστολής! Ούτε και σήμερα παρέλαβα κάποιο mail τους! Τέλος τους είπα ότι θα το κυνηγήσω δικαστικώς και ότι ο δικηγόρος μου είπε να το αναφέρω ως καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη και ένας φίλος μου είπε να κάνω και αίτημα καταγγελίας στην ΑΠΑ , όπου εκεί τα διαχειρίζονται καλύτερα τα πράγματα! Βέβαια και εγώ θα διεκδικήσω ότι μπορώ, καθώς στην επικοινωνία που είχα , περίπου 45 λεπτά, το θεωρούσαν αυτονόητο ότι διαγράφτηκαν όλοι οι λογαριασμοί πάντα με το έτσι θέλω και πάντα γιατί είναι μια εταιρία με ήθος και σεβασμό αλλά δεν ξέρω που….
Για να μην γράφω και άλλα γιατί είμαι μέσα στα νεύρα, προτείνει κάποιος να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ