Μηνυση ΕΧΠΑ και ΕΠΤΑΟΑ, κατα Χατζηδακη

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re: reply

nikomari":3fdw10l6 said:
Κάτι μου λέει ότι έχεις δίκιο. Εκτός και αν με τη καθυστέρηση που ταλανίζει το Ελληνικό σύστημα δικαιοσύνης μέχρι να εκδικαστεί η μήνυση ο Χατζηδάκης δε θα είναι πλεόν υπουργός - ενδεχομένως συνταξιούχος! - και δε θα ισχύει η ασυλία. Άρα θα εκδικαστεί εντέλει εις βααααθος χρόνου.

Χαίρε βάθος αμέτρητο.

Καλό ξημέρωμα σε όλους!

Αρα, καλυτερα ειναι να κανουμε το κοροιδο, ετσι? Να αφηνουμε τον καθε ανεπαγγελτο ρουσφετολογο, που μπηκε στην βουλη, να κανει οτι του καπνισει, και να μην δινει λογαριασμο σε κανεναν! ΟΧΙ φιλτατε. Εγω δουλευω30 χρονια, και δεν δεχομαι ανευθυνους, που δεν εχουν ουτε ενα ενσημο, να βγαινουν στα καναλια, με ηφος χιλιων καρδηναλλιων,και να λενε του κοσμου τις βλακειες! Θα τους κινηγησω, μεχρι να πεθανω, και αν δεν προλαβω, θα εχω αφηση ευχη και καταρα στα παιδια μου, να συνεχισουν, αυτο που ενδεχομενα, δεν προλαβα εγω. Τοτε, ΙΣΩΣ αλλαξουν καποια "μη σωστα κειμε" στην Ελλαδα. Οταν θα εχουν τον φοβο του κοσμου! Ξυπνατε!

CONFIG2":3ky48zsj said:
...δεν δεχομαι ανευθυνους, που δεν εχουν ουτε ενα ενσημο, ... Ξυπνατε!
Σωστός και μαζί σου. Οι ανεπάγγελτοι πολιτικοί είναι απο τις μεγαλύτερες πληγές του τόπου. Για αυτό και κύρια ασχολία τους είναι το «βόλεμα» ημετέρων. Αυτό ακριβώς που γινόταν τόσα χρόνια στην ΟΑ. Δεν νομίζεις ότι είναι καιρός να ξεβρωμίσει το πράγμα? Είπαμε, 2,5 δις ευρώ χρέος σε διάφορους πιστωτές μόνο από το 2003. Πηγή: (http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4666&subid=2&pubid=356025

Κάντε όσες μηνύσεις θέλετε, άλλωστε ακόμη και ως μέσο εντυπωσιασμού έχουν και αυτές το αποτέλεσμά τους. Αλλά μόνο αυτό και τίποτα παραπέρα.

Αγαπητέ Config2 ,

Πες μου ειλικρινά ,

Πιστεύεις πως υπάρχει έστω και ΜΙΑ πιθανότητα να καθίσει ο υπουργός (τώρα , αργότερα η ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ αργότερα) στο σκαμνί????

Σε διαβεβαιώ ότι όποια κυβέρνηση ( ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης) και να είναι τότε ( με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών ) θα μπει στο αρχείο......

CONFIG2":1ao11alc said:
Αρα, καλυτερα ειναι να κανουμε το κοροιδο, ετσι? Να αφηνουμε τον καθε ανεπαγγελτο ρουσφετολογο, που μπηκε στην βουλη, να κανει οτι του καπνισει, και να μην δινει λογαριασμο σε κανεναν! ΟΧΙ φιλτατε. Εγω δουλευω30 χρονια, και δεν δεχομαι ανευθυνους, που δεν εχουν ουτε ενα ενσημο, να βγαινουν στα καναλια, με ηφος χιλιων καρδηναλλιων,και να λενε του κοσμου τις βλακειες! Θα τους κινηγησω, μεχρι να πεθανω, και αν δεν προλαβω, θα εχω αφηση ευχη και καταρα στα παιδια μου, να συνεχισουν, αυτο που ενδεχομενα, δεν προλαβα εγω. Τοτε, ΙΣΩΣ αλλαξουν καποια "μη σωστα κειμε" στην Ελλαδα. Οταν θα εχουν τον φοβο του κοσμου! Ξυπνατε!

Καλημέρα!

Εγώ μαζί σου είμαι, και συμφωνώ απολύτως. Απλώς επισήμανα την απογοητευτική γραφειοκρατία των Ελληνικών Δικαστηρίων, μη βαράς! :)

Φιλικά,

Ν.

Edited: Πολλαπλά quotes

Το νόημα της ασυλίας, είναι ότι και μετά το πέρας της βουλευτικής θητειας δεν μπορεις να διωχθείς ποινικά για κάτι που έκανες κατά τη διαρκεια της....αρα τα περί χρόνου που περναει είναι ασχετα.
Αντι για μήνυση, καλύτερα να του έκαναν αγωγη που επιτρεπεται και πονάει στην τσεπη...

Διάβασα σήμερα για πρώτη φορά όλο το topic από την αρχή.

Μου κάνει εντύπωση ότι για άλλη μια φορά μιλάμε για «κάποιους» που έκαναν αυτό στην εταιρεία και το άλλο στην εταιρεία.

Ακόμα και μπακαλίστικα να το πάμε όταν τα έσοδα είναι λιγότερα από τα έξοδα η εταιρεία έχει πρόβλημα. Εκεί είναι το θέμα μας.

Δε μπορούμε να περνάμε ασχολίαστα ότι υπάρχουν υπεράριθμοι στην εταιρεία.
Δε μπορούμε να περνάμε ασχολίαστα ότι γίνονται επιλογές με τεράστιο κόστος ενώ υπάρχουν και οικονομικότερες λύσεις (βλέπε αποφάσεις για lease αεροσκαφών).
Και φυσικά δε μπορούμε να περνάμε ασχολίαστα ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στην εταιρεία. Σήμερα άκουσα ότι έχει να κάνει ισολογισμό η εταιρεία κάποια χρόνια.

Ανέκαθεν η Ολυμπιακή ήταν τα «Ζωνιανα» του δημοσίου. Ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα οικονομικά της εταιρείας και δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Σίγουρα δεν αναφέρομαι στον τεχνικό ή τον ιπτάμενο ή τον χειριστή. Αλλά ότι συμβαίνει, συμβαίνει ΚΑΙ με την ανοχή τους.

Τα περί μηνύσεων σε υπουργούς είναι τουλάχιστον αστεία. Ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει σχεδόν ποτέ να βρει λύση μέσω διαλόγου. Πάντα… κινήσεις εντυπωσιασμού και φωνές. Αλλά από προτεινόμενες λύσεις… τίποτα!

«Εμείς θέλουμε να πετάει η εταιρεία και να μη χάσουμε τη δουλειά μας» Συμφωνώ… αλλά δε μας λέτε και το τρόπο; Αφού όλοι οι άλλοι έχουν αποτύχει… εσείς που ξέρετε την εταιρεία καλύτερα από τον καθένα… δε θα έπρεπε να έχετε και τις λύσεις για να προτείνετε;

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ «Θα πρέπει να γίνει το Χ για να βγει από το έλλειμμα» από τους γνωστούς των παραθύρων, που πάντα τα ρίχνουν στους αγνώστους.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό το θέμα θα έχει ξεφουσκώσει. Το πρόγραμμα των γιορτών θα γίνει κανονικά (όπως κάθε φορά), άντε με 2-3 ακυρώσεις, και κατά το Πάσχα πάλι θα γίνει πάλι θόρυβος… έτσι για να θυμόμαστε ότι υπάρχει η ΟΑ και τα προβλήματα της.

plekkas":gr2im9n2 said:
Δε μπορούμε να περνάμε ασχολίαστα ότι υπάρχουν υπεράριθμοι στην εταιρεία.
Δε μπορούμε να περνάμε ασχολίαστα ότι γίνονται επιλογές με τεράστιο κόστος ενώ υπάρχουν και οικονομικότερες λύσεις (βλέπε αποφάσεις για lease αεροσκαφών).
Και φυσικά δε μπορούμε να περνάμε ασχολίαστα ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στην εταιρεία. Σήμερα άκουσα ότι έχει να κάνει ισολογισμό η εταιρεία κάποια χρόνια.

Πολύ σωστά αυτά που γράφεις.Αλλά ποιος δημιούργησε αυτά τα προβλήματα;Ποιοι προσέλαβαν υπεράριθμους,ποιος αποφάσισε για τις ενοικιάσεις των αεροσκαφών;Η απάντηση είναι "οι διοικήσεις της Ο.Α".Οι οποίες όμως είναι κυβερνητική επιλογή.Της παρούσας και των προηγουμένων κυβερνήσεων.Άρα το κράτος,που εκπροσωπείται και διοικείται από την εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση,έκανε λάθος επιλογές.Είτε εσκεμμένα είτε λόγω άγνοιας.Ας διορθώσει τα λάθη τότε.Ας πάρει τις πολιτικές αποφάσεις να λύσει το πρόβλημα.Και ένα πρόβλημα δε λύνεται σβήνοντας το.Λύνεται με τρόπους και μεθόδους ενδεδειγμένες,και η λύση πρέπει να μην είναι ένα νέο πρόβλημα...

Όταν το κράτος αποτύχει σε μια επιχείρηση δεν το βάζεις εκ νέου να λύσει το πρόβλημα. Ο κακός επιχειρηματίας πτωχεύει, ο κακός πολιτικός πάει σπίτι του.

Συνεπώς, ο κακός επιχειρηματίας (κράτος) οφείλει να πτωχεύσει την ΟΑ και ο κακός πολιτικός πρέπει να μην ξαναψηφιστεί. Αν και οι δύο συνεχίζουν να υπάρχουν δεν φταίει άλλος από όλους εμάς που ανεχόμαστε την κατάσταση.

Δεκάδες ιδιώτες επιχειρηματίες έχουν πτωχεύσει,και ανοίγουν άλλες εταιρείες και επιχειρούν ξανά.Το πιο εύκολο είναι να πτωχεύσεις.Το δύσκολο είναι να επιβιώσεις.

drakkar":i5zlsnp7 said:
Το νόημα της ασυλίας, είναι ότι και μετά το πέρας της βουλευτικής θητειας δεν μπορεις να διωχθείς ποινικά για κάτι που έκανες κατά τη διαρκεια της....αρα τα περί χρόνου που περναει είναι ασχετα.
Αντι για μήνυση, καλύτερα να του έκαναν αγωγη που επιτρεπεται και πονάει στην τσεπη...

Δεν γινεται......το εχουμε ψαξει απο εποχης Μαντελη!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.