Minoan Air

• Thread starter Thread starter SkyPan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
προορισμος Ηρακλειο

Το Fokker είναι ήδη στον αέρα και έρχεται. Απογειώθηκε από Μάαστριχτ 13:20 (δικιά μας) και αναμένεται στο Ηράκλειο 18:30-18:45 περίπου.

payneful_tales":1ct7fk59 said:
Αγαπητέ ΟΑ701, το γεγονός ότι "είσαι μία μικρή ελληνική start-up" δεν σε εμποδίζει από το να δείξεις ότι ίσως να διαθέτεις και φαντασία ... Ας χαλαρώσουμε γενικά και ας δώσουν όλοι λίγη βάση σε μερικά πράγματα που δεν είναι ούτε παράλογα ούτε δευτερεύοντα.
Aγαπητέ p_t, αν και δεν υπάρχει σύγκριση Volotea-Μinoan (με 50.000.000 έναντι 100.000? αρχικό κεφάλαιο) ήθελα απλά να δείξω ότι με περιορισμένο κεφάλαιο κ τα έξοδα να τρέχουν, το livery αλλά και γενικά η illustration (για τον μέσο επιβάτη, όχι για εμάς) εικόνα της αεροπορικής στοιχίζει αρκετά ενώ η προώθηση με ταυτόχρονη συλλογή feedback είναι τζάπα πέραν του ενός ατόμου που χρειάζεται για να "φορτώνει" fb κτλ. Πόσους επιβάτες μπορεί να φέρει π.χ. ένα ακριβό livery και πόσους η επικοινωνιακή εξωστρέφεια με διαγωνισμούς κτλ.?
Δεδομένου ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει ευρείας απήχησης εξειδικευμένο στα αεροπορικά ΜΜΕ τότε η επιλογή της αεροπορικής, πάντα κάτα την ταπεινή μου άποψη, θα έπρεπε να είναι ένα μείγμα full μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπληρωμένα με στοχευμένες διαφημίσεις σε τοπικά/πανελλαδικά ΜΜΕ ώστε να ξεκινήσει να δημιουργεί ένα brand awareness.
Η εποχή είναι πολύ δύσκολη, τα όποια λεφτά επενδύονται πρέπει να πιάνουν άμεσα τόπο οπότε μια κατανόηση την έχω στο θέμα του livery. Νομίζω ότι η Minoan αν ξεκινήσει με τα στοιχειώδη (οntime performance, καθαρά κ συντηρημένα α/φη, ευγενικό προσωπικό, ανταγωνιστικά ναύλα) τότε οι παραπάνω δράσεις που ανέφερα θα συμπληρώσουν ένα ιδανικό για τα δικά μας δεδομένα ξεκίνημα.Τους εύχομαι καλή επιτυχία 8)

Στο Ηράκλειο το πρώτο αεροπλάνο...καλοτάξιδοι :)

ο πρόεδρος του Δ.Σ της "ΜINOAN AIR" κ. Γιώργος Μαυραντωνάκης

Τα άλλα μέλη του Δ.Σ. παραμένουν όπως τα ξέραμε από το ΦΕΚ της σύστασης της εταιρίας ή έχουν αλλάξει;

Αντε παιδια μπραβο καλες πτησεις να υπαρχουν και δουλειες.

Καλή αρχή !!!

Πραγματικά καλοτάξιδο , εύχομαι κάθε επιτυχία

βιογραφικα που στελνουμε??????