Minoan Air

• Thread starter Thread starter SkyPan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
sergey":9vbuvnol said:
jetpipe":9vbuvnol said:
Δεχεται ακομα αιτησεις? Τα πληρωματα ειναι πλεον ελληνες η ξενοι (ολλανδοι?)?

Φιλικα,

απο οσο γνωριζω το flight deck ειναι Ολλανδοι και η καμπίνα ειναι μισές Ισπανίδες και λίγες Ελληνίδες........... Και εμεις οι Ελληνες στη ανεργια ή πάμε στην ξενητιά........ http://www.youtube.com/watch?v=V80hdjdcMXs αντιο και καλή αντάμωση..............

Flight Deck έχει και Έλληνες.

Αν δεν κάνω λάθος αυτή η εταιρία πετα΄με F50. Πόσοι έλληνες πιλότοι έχουν type rating για F50? Αν δε πρόκειται για εταιρία που πάει να κάνει αρπαχτή δεν πρόκειται να στείλει πιλότους για εκπαίδευση ή για type rating, όταν μπορεί να τους βρει έτοιμους. Όσο για τα πληρώματα. Αν δουλεύει κυρίως με τουρ οπεράτορς είναι λογικό. Στα νησιά το καλοκαίρι οι μισοί και πλέον σερβιτόροι είναι αλλοδαποί, ανάλογα την εθνικότητα που κυριαρχεί ως τουρίστες στο νησί. Στη Κω βλέπεις κυρίως ολλανδούς σερβιτόρους (ολλανδοί τουρίστες), στη Καρδάμαινα άγγλους, στη Χερσόνησο ολλανδούς και ενίοτε γερμανούς, ανάλογα δηλαδή της σύνθεσης του τουριστικού πληθυσμού. Γιατί λοιπόν να είναι περίεργο σε μια εταιρία που θα δουλεύει κυρίως με ξένους να μην έχει προσλάβει πληρώματα multiethnic και αυτό να πλασάρει ως έχτρα υπηρεσία στον τουρ οποεράτορ για να μεταφέρει τουρίστες από ΑΘήνα ή Θεσσαλονίκη προς συγκεκριμένους προορισμούς?
Νομίζω ότι είναι "άκυρο" να ασχολούσμαστε με εταιρίες που έχουν δημιουργηθεί ...για μια σεζόν, το πολύ δύο!!!.

Γεια σου spy1,

Ίσως να μην έχεις διαβάσει τα λεγόμενα μου στο παρελθόν, αλλά η Minoan αποτελείτε από τα ίδια άτομα που ανοίξανε την Sky Express. Την τρέχανε για 7 χρόνια, μέχρι που ανοίξανε αυτήν. Για ποιο λόγω πιστεύεις ότι είναι "αρπαχτή"? Η Sky Express ήταν αρπαχτή? Δεν δουλεύει μόνο με "Tour Operators", μόλις ανοίξανε Scheduled ( http://www.minoanair.com ).

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, υπάρχουν αρκετοί Έλληνες πιλότοι που έχουν σταλεί για Type rating. Από αυτά που έχω ακούσει, το inbox με τα CV ήταν 500+ πάντως.

Είναι εντελώς αστείο πάντως η ιδέα ότι μια εταιρία θα κάτσει 6 μήνες να βγάλει AOC για να κάνει αρπαχτή "μιας σεζόν". :rant: Θα μπορούσε απλά να κάνει wet lease, όπως κάνουν οι άλλοι στην Ισπανία.

Προς την ερώτηση για την Ρόδο, νομίζω ότι πρέπει να ανοιχτή και πέμπτη, θα τους στείλω μήνυμα.

Επίσης... δεν έχει έδρα την Αθήνα (ούτε την Θεσσαλονίκη) αλλά την Κρήτη, όπως και η Sky Express.

sergey":385tsl1k said:
jetpipe":385tsl1k said:
Δεχεται ακομα αιτησεις? Τα πληρωματα ειναι πλεον ελληνες η ξενοι (ολλανδοι?)?

Φιλικα,

απο οσο γνωριζω το flight deck ειναι Ολλανδοι και η καμπίνα ειναι μισές Ισπανίδες και λίγες Ελληνίδες........... Και εμεις οι Ελληνες στη ανεργια ή πάμε στην ξενητιά........ http://www.youtube.com/watch?v=V80hdjdcMXs αντιο και καλή αντάμωση..............

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας....οι χειριστές είναι Έλληνες που κάναν-κάνουν το τύπο σε Ολλανδία και Σουηδία εκτός από έναν Ολλανδo Cpt. Τα πληρώματα καμπίνας είναι πάλι Ελληνίδες. Το ότι έχουμε τα "ζόρια" μας δεν σημαίνει ότι ρίχνοντας λάσπη αλλάζει κάτι.

spy1":385tsl1k said:
Πόσοι έλληνες πιλότοι έχουν type rating για F50? Αν δε πρόκειται για εταιρία που πάει να κάνει αρπαχτή δεν πρόκειται να στείλει πιλότους για εκπαίδευση ή για type rating, όταν μπορεί να τους βρει έτοιμους.

Ναι σωστά γιατί μια εταιρία που πάει να κάνει αρπαχτή προτιμά να δώσει για να εκπαιδεύσει 10 πληρώματα δηλαδή 20 * 15.000€ έως 18.000€ = 300.000€ με 360.000€ παρά να πάρει contractors χωρίς υποχρέωση όταν κλείσει να τους αποζημιώσει :thx:

spy1":385tsl1k said:
Νομίζω ότι είναι "άκυρο" να ασχολούσμαστε με εταιρίες που έχουν δημιουργηθεί ...για μια σεζόν, το πολύ δύο!!!.

Με την Ολυμπιακή τότε γιατί ασχολούμαστε...μιας και αυτή όπως λένε τη βγάζει δε τη βγάζει τη σεζόν.. :wall:

Και μιας και είμαστε τοοοοόσο σιγούροι ότι δεν θα υπάρχει του χρόνου ας την δούμε φέτος από το internet γιατί οι περισσότεροι από μας από κει ξέρουμε τις πληροφορίες μας...άντε και από την Στεφανίδου :banana: http://www.youtube.com/watch?v=4LHecuGCTiQ

Καλές Πτήσεις Είπαμε ;;;;; :P :P :P

πολυ καλη προσφορα...(προφανως γνωριμιας) απο τους Μινωταυρος...Ροδο - Αθηνα και Αθηνα - Ηρακλειο με 50ε τελικη τιμη για αυτη τηΚυριακη κα Δευτερα :thx:

Πληροφοριακά, το Αθήνα - Ηράκλειο επειδή νομίζω δεν είναι τακτική πτήση (charter?), ίσως πρέπει να πάρεις τηλέφωνο αν δεν εμφανίζετε στο σύστημα κρατήσεων στην σελίδα

Έχω την εντύπωση ότι και από πρακτορείο πρέπει να κλείνεται

23/7 20:00 MAV 00017 ATH HER είναι Charter . . . . . .
Δεν υπάρχει 23/7 αντίστοιχη πτήση HER ATH. η τιμή είναι πολύ καλή .. για να δούμε

Αυτό που μπορώ να σας γράψω με σιγουριά είναι ότι στο δρομολόγιο HER-JTR-HER η ΜΑV τα πηγαίνει περίφημα με δεδομένου της 0 διαφήμισης - προώθησης της εταιρείας. ..Έχουν υπάρξει και μέρες που δεν υπάρχει ΚΑΘΌΛΟΥ διαθεσιμότητα.Είναι λογικό κατά την γνώμη μου καθώς η MAV ανταγωνίζεται πλέον ευθέως τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Sea Jet Και HellenicSeaWays. Στο παρελθόν οι 2 αυτές ακτοπλοϊκές εταιρείες είχαν το Her - Jtr στα 85 ευρώ απλή μετάβαση και χωρίς αυτοκίνητο... Επομένως γιατί να μην δώσει κάποιος 50 ευρώ και να πάει σε 30 λεπτά ; Έτσι τώρα ο ανταγωνισμός ανάγκασε τις ακτοπλοϊκές να το πάνε το εισιτήριο με λίγα ευρώπουλα προς τα πάνω και συγκεκριμένα +1.

Τι μας κάνει ο ανταγωνισμός ,,,,,,,,,,,,,,

Attachments

• MAV.jpg
    MAV.jpg
    78,5 KB · Προβολές: 1.542
Έψαξα να πάω από το Ηράκλειο στη Μυτιλήνη,στις 31/8.Η τιμή είναι 105 ευρώ.
Επίσης ζητώ για δρομολόγιο από την Αθήνα στο Ηράκλειο και επιστροφή το Σεπτέμβριο και δε μου δίνει καν επιλογές,δείχνει ό,τι δεν έχει προγραμματισμένα ενώ έχει τις πόλεις ως επιλογές.
Ουδέν σχόλιο.

Το συστημα ηξερε οτι ησουν εσυ, που την πολεμησες τοσο, γιαυτο και δεν εβγαλε κατι! :mrgreen: