Modelling

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
GeorgeGR":658hedry said:
Άκη, τώρα ο Kircher θα μου την λέει κάθε φορά που κατάφερε να το πουλήσει. αχ και να ήξερε...

Χιχι... μίλησα και λίγο μαζί του και μου ανάφερε ότι όντως δύσκολο να πουλήσει τέτοια "σπάνια" και "ακριβά" μοντέλα, αλλά έχει και το καλό ότι αυτά τα μοντέλα δεν τα προσφέρουν πολλά aviation shops. Τα περισσότερα έχουν herpa, herpa και πάλι herpa!

Είναι στα μέρη σου το μαγαζί του; Πάντως έχει ενδιαφέρουσες τιμές σε αρκετά μοντέλα, αλλά δεν έχω χώρο για την ώρα για επιπλέον μοντέλα!

Υ.Γ. Τουλάχιστον είχε 10% έκπτωση το Σάββατο οπότε κέρδισα μερικά EUR :?

exei kaneis synarmologisei to skyvan tis OA??
kanena tip?

pm mostly welcome!

<-- 1700 post!

hello everyone.......egw 8a epemvo sti sizitisi sas legontas oti protimo na sinarmologo egw ta aeroplana para na ta pernw etoima ap exw......mu aresei pio poli k einai k pio megala se mege8os k gustaro trela!!!!!!!
sigekrimena agorazo klimaka 1:144 herpa,revel,airfix kales dld eteries gia na exun k tin paramikri leptomeria........ayto to kero sinarmologisa to deytero mu A321-100 ayti ti fora se LH colour to proto to exw kanei AF.......k sto ipostego ayti ti stigmi vriskete ena B747-200(to trito mu B747) to opio proorizete gia BA!!!!!!!!!!!!!! :D
exw vevea k arketa 1:500 klimakas etoima ala i prefer ta above!!!!!!!!!!!
:wink:

Aviation Fan Shop @ Heathrow ?

mia diafortiki erotisi:

exei to Heathrow ena Aviation Fan Shop ?

gia Modelakia, Biblia, Afisis ktlp ?

genika, pouliounte modela sto heathrow ? isos se kapia ala magazia ?

efxaristo pedia,

Νέα μοντέλα ελληνικού ενδιαφέροντος στην 1:400

ACCYP096 Aeroclassics Boeing 707-100 Cyprus AW 5B-DAP (limited 408 pcs)
ECOL727200 Euroclassics Boeing 727-200 Olympic AW SC-CBA (limited 408pcs)
ACOAL075A Aeroclassic DC-6 Olympic AW SX-DAE (limited 60pcs)

Καλές αγορές και καλά Χριστούγεννα

Γιώργος

GP707":1593luco said:
Τα LIDL αυριο 22/12 βγαζουν μινιατουρες αεροπλανων με βαση στην τιμη των 3,99 ευρω.
http://www.lidl.gr/gr/home.nsf//pages/c ... akiasevasi

Απ'ότι φαινεται τα μοντελα περιλαμβανουν 747, DC-3, BEECH 18, BOEING 377 κ.α. Δυστυχως δεν διευκρινιζει κλιμακα αλλα, οπως και να'χει, φαινονται αρκετα καλα. Και επειδη ως γνωστον τα καλα εξαφανιζονται γρηγορα, προλαβετε!

Χθες περασα μια πολυ ευχαριστη ωρα συναρμολογωντας τα 4 μοντελα. Οποιος δεν τα προλαβε, εχασε. Ειναι και τα 4 ΚΟΥΚΛΙΑ!!! :thx:
LOCKHEED 10 ELECTRA: Northwest AL
BOEING 377 STRATOCRUISER: Northwest AL
DC-7: United AL
DC-3: American AL

ολα με τα original παλια liveries των εταιρειων, με original νηολογια κλπ κλπ. Φυσικα μετα απο 1 ωρα απο το ανοιγμα του LIDL δεν υπηρχε τιποτα αφου ολοι τα παιρνανε δεκα-δεκα λογω της πολυ χαμηλης τιμης. Στο τσακ προλαβα κι εγω!!! :oops:

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ELECTRA??? ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ...
...Αλλα είμαι ο χαρούμενος ιδιοκτήτης της Dacota και του DC-7 που είπε ο προλαλήσαντας, καθώς και ενός 777 της ΑΑ και ενός 744 (όχι που θα το άφηνα...) της NW :wink:
Πολύ όμορφα μοντελάκια , πράγματι!