Modelling

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κάτι επιασε το αυτι μου ότι η Sovereign έβγαλε το SΧ-OAA σε 1:400, 600 pieces ltd Edition!!! :shock: :shock: :shock:

Αληθεύει?

makedonas":28l6gsit said:
Κάτι επιασε το αυτι μου ότι η Sovereign έβγαλε το SΧ-OAA σε 1:400, 600 pieces ltd Edition!!! :shock: :shock: :shock:

Αληθεύει?

nai to exw to prwto kai to kalhyero mou.
O Dias me prwtoefere sthn USA to Dec 1976 pthsh 411
To synistw

Kales agores

Περιμένω αλλα 3 αεροσκάφη της ΟΑ.. Όταν τα πάρω θα βάλω στοιχεια! ;)

makedonas":1e427xzu said:

Αληθεύει?

Το σχετικό ποστ μου ήταν στις 9. Σεπτέμβρίου 2005

H συλλογη μου εφτασε αισιως τα 18 αεροπλανα, μετα την προσθηκη 2 ακομα:

HERPA

1/500 747SP Prototype Livery Boeing (ητοι αυτο http://www.herpa.de/collect/(1ahhjb45ojin2o45etrnv455)/detail.aspx?ProductID=514835&lang=en-GB&express=&thumb=1)

1/500 A321-100 Livery Special Edition for 50 years of Lufthansa (Retro)... αυτο http://www.herpa.de/collect/(1ahhjb45ojin2o45etrnv455)/detail.aspx?ProductID=514637&lang=en-GB&express=1&thumb=1

Συντομα θα αποκτησω και αλλα...

Sorry 4 greeklish

Koitousa tis fwto gia va dw eav n Herpa tnv ekave sto SX-OAD tnv malakitsa tns, kai NAI tnv ekave! Dioti to upper deck sto movtello eivai pio makpu (megalo) kai n kataln3n tou sto main deck eivai sto movtello pio apotomn! ME alla logia ebapse eva B744 me xrwmata OA, bazovtas tou ta swsta.. pterugia.. :doubt:

- Etsi gia va to baloume sto swsto thread... ;) -

και επισης στην αριστερη πτερυγα, η "αεροδυναμικες" γραμμες του OLYMPIC κοιτανε μπροστα (και οχι πισω, οπως ειναι κανονικα)...

βιαστικη κινηση μαλλον!

Αλλα και οι "σημαιες" που εχει το αεροπλανο... δεν ειναι οι κλασσικες σαν λαβαρα, αλλα τετραγωνες!!!

Predator":1j06x1bb said:
Αλλα και οι "σημαιες" που εχει το αεροπλανο... δεν ειναι οι κλασσικες σαν λαβαρα, αλλα τετραγωνες!!!

Etsi ntave sto rainbow livery.. ;o)

aaa nai? νομιζα οτι οπως ειναι τωρα οτι ητανε... τελος παντων.. το θεμα ειναι οτι γινανε λαθακια...