Modelling

Μονο 500.000 USD???Τσαμπα λεμε :D :)
 
Μπορει να ειναι λιγο ακριβο αλλα αποτελει ιστορικο κειμηλιο!! Ειναι το πεμπτο γηραιοτερο 732 που ειναι ακομα operational!

Here is the list:


1.) c/n 6: Air Philippines, RP-C2021
2.) c/n 69: Air Méditerranée, F-GCSL
3.) c/n 82: TANS, OB-1713
4.) c/n 103: Air Philippines, RP-C2025
5.) c/n 139: Facts Air, XA-TRW
6.) c/n 141: Northeast Bolivian Airways, LV-ZXS

link :arrow: http://www.airliners.net/aviation-forums/general_aviation/print.main?id=2289966 (
 
δεν το κόβω να είναι για πολύ ακόμα operational.και αντε πες το παίρνεις,που θα το πετάξεις :rolleyes:
 
Θα το πετάξεις στην ανακύκλωση...
 
Αγαπητά μέλη, πριν λίγες ώρες προσπέρναγα την Καρδίτσα με χαμηλή ταχύτητα (ελέω υπέροχου καιρού-χαλαροσύνης-προσοχής κλπκλπ) και ξαφνικά, κάπου 5χλμ έξω από την πόλη με κατεύθυνηση τη Λαμία, το βλέμμα μου μένει σε μία φιγούρα F16 στα δεξιά. Η χαμηλή ταχύτητα με έσωσε να φρενάρω καθώς σαστισμένος και σοκαρισμένος δεν πίστευα στα μάτια μου... Όπισθεν αμέσως δίπλα στο δρόμο και παθαίνω πλάκα. Ένα όμορφο walk around μου επιφύλαξε ένα ωραίο μοντέλο του γνωστού αεροσκάφους που σίγουρα το απίστευτο μεράκι του κατασκευαστή μπορούσε να λάμψει μέσα στις όποιες ατέλειες. Μου έφτιαξε το υπόλοιπο του 4ωρου δρόμου μου μαζί με τα μαγευτικά overflyers που γάζωναν το μπλε.

δικός σας

[album]20733[/album]
 
Σύντροφε τού ιδεολογικού,μήπως οι οφθαλμοί σου σε εξηπάτησαν και δέν πρόκειται γιά "μοδέλον" αλλά γιά πραγματικό αποσυρθέν F16;

Διότι στούς χαλεπούς καιρούς που ζούμε,ποιός θα έφτιαχνε ένα μοντέλο γιά να το έχη εκτεθειμένο στίς καιρικές συνθήκες;

Εξ άλλου πλησίον τού αεροσκάφους διακρίνεται έν υπόστεγον.
 
Αγαπητέ μου, οφείλω να ομολογήσω ότι πρόκειται διά μοδέλον. :!: Είχε μεράκι ο κατασκευαστής. Ευκαιρία για μία ωραία εκδήλωση εκεί με τον κατασκευαστή :mrgreen: Το "υπόστεγο" είναι ένα πολυκατάστημα με την ονομασία "city". Απλά δεν το παράθεσα για το copyright :twisted:

δικός σου
 
Όχι και real.. μπαμ κάνει!
 
Το είχα δει 1η φορά το περασμένο Γενάρη, αλλά την ημέρα εκείνη έριχνε "καρέκλες" και δεν μπορούσα να το βγάλω μια αξιοπρεπή φωτο. Να είσαι καλά φίλε πεινφουλ τειλς. Μέλος του Συλλόγου "Απογείωση" που ζει εκεί, γνωρίζει τον "κατασκευαστή".
 
Top