Modelling

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Hastaroth":6r3x89xf said:
Σήμερα το απόγευμα μετέβην εις τού Καλφάκη (πώς λέμε "στού Μπελαμύ το ουζερί" ) όπου είχα εντοπίσει στην προθήκη μεταλλικόν ATR72-200 στην 1/200 Made by Herpa μέ τά χρώματα τής OLYMPIC AVIATION καί με "νηολόγιο" SX-BII.Πλήν όμως άδικα χάρηκα διότι το συγκεκριμένο αντικείμενο θά εισάγεται από τον Αύγουστο,αυτό δέ που είχα δεί στην βιτρίνα ήταν απλώς δείγμα... :cry:

ayto isxyei akoma? giati den to vlepw online pouthena?

Απο τη σιωπη σας υποθετω οτι κανεις δεν το εχει! Διοτι στο πισω μερος του κουτιου το γραφει! ;) Το δικο μου εχει "s/n 0155/1500" Οποτε υπαρχουνε "αρκετα" στην αγορα ακομα.. ;)

Φωτος θα βγαλω εν ευθαιτω καιρω, γιατην ωρα πνιγομαι στη δουλεια και την λιγη ελευθερη μου ωρα δεν θελω να την "χαραμισω" ετσι.. ;)

alexander":1m6j376m said:
Hastaroth":1m6j376m said:
Σήμερα το απόγευμα μετέβην εις τού Καλφάκη (πώς λέμε "στού Μπελαμύ το ουζερί" ) όπου είχα εντοπίσει στην προθήκη μεταλλικόν ATR72-200 στην 1/200 Made by Herpa μέ τά χρώματα τής OLYMPIC AVIATION καί με "νηολόγιο" SX-BII.Πλήν όμως άδικα χάρηκα διότι το συγκεκριμένο αντικείμενο θά εισάγεται από τον Αύγουστο,αυτό δέ που είχα δεί στην βιτρίνα ήταν απλώς δείγμα... :cry:

ayto isxyei akoma? giati den to vlepw online pouthena?

Δέν το βλέπεις διότι μετά από πολλές επισκέψεις μου στον Καλφάκη κατά την διάρκεια τής αδείας μου τον Αύγουστο,μού είπαν οτι θά βγή στο τέλος Σεπτεμβρίου.Οπότε το Σάββατο θά ξέρω...

Και γιατι ρε παιδια στη σελιδα της Herpa δεν λεει τιποτα???? Για ενα σετακι 1:1000 λεει μονο στα νεα προϊοντα...

Δέν γνωρίζω,αλλά τό ATR το αναφερόμενο υπό τών εν Καλφάκη ώς δείγμα εξακολουθεί να ευρίσκεται "πρώτη μούρη" στην βιτρίνα τού καταστήματος.

Εχετε άπαντες υπομονήν μέχρι το Σάββατο το πρωϊ που θά πάω εκεί να μάθω νεώτερα....

ΚΑλο μουσι πουλανε.. Εχω καταλογους της Herpa μεχρι το τελος της χρονιας! Τα μονα νεα μοντελλα που αφορουν εμας ειναι η "Ολυμπιακη Φλογα" και ο "Μαραθων"!

:2: >>>1:1000<<<

Στείλε μου ΠΜ e-mail που μπορώ να σου περάσω VIDEO με πτήση του Piper με και χωρίς πλωτήρες. Είναι το ιδανικό τηλεκατευθυνόμενο για να μάθει κάποιος να πετάει. Και υπάρχουν και Moter πολύ ισχυρά για τους έμπειρους αερομοντελιστές. Εγώ πάντως το «πέταξα» εύκολα (3 φορές έχω πετάξει μοντέλο στη ζωή μου) Οι πρώτες δύο ήταν καταστροφή.
Από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει διαθέσιμος και εξομοιωτής τηλεκατευθυνόμενου στο υποφαινόμενο κατάστημα για να δοκιμάσει κάποιος τις δυνατότητές του.

Thanasis_U2":q0q49j90 said:
βρήκα στην ιστοσελίδα του 11aviation αυτό εδώ
http://11aviation.com/osCommerce/produc ... cts_id=202

είναι καλο αυτό και μήπως χρειάζεται τίποτα άλλο γιατί πολύ φτηνό είναι

Re: Schuco is (almost) back!

Θα σας πρότεινα να κρατήστε την όρεξή σας για τα 1/200 μιας και θα έρθουν στην Ελλάδα ίδιας κλίμακας τεμάχια με μισή τιμή. :D

Hastaroth":30ft8369 said:
GeorgeGR":30ft8369 said:
Η Schuco επιστρέφει στα diecast μετά από περίπου 2-3 χρόνια απουσίας, με μοντέλα στις 1/500, 1/200 και 1/72.

Ενδιαφέρον για τους έχοντες χώρο:
3554509 Olympic Airways B727-200 1/200 limited 456 pieces
Reg. επίσημα άγνωστη, πιθανότατα SX-CBA Mount Olympus.

Photo: http://www.schuco.de/de/aviation/inflight1200/rtp/3554509/produktdetails.htm

Ενδεικτική τιμή στην Γερμανία:
84,95ΕUR (Kircher), 79,90EUR (Aviation Center Berlin)

Ξέρει κανείς τον αντιπρόσωπο τής Schuco στην Ελλάδα;

Είδα την φωτογραφία στό site καί όντως πρέπει να είναι το CBA (υπενθυμίζω οτι το original είναι αυτό που βρίσκεται στο Ελληνικό).

Θά είναι καί ίδιας πιστότητας,υποθέτω.

Καί ελπίζω να έρθουν σχετικά σύντομα διότι,όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης στον Κακριδή "ζώ ακόμα,μά μήν ξεχνάς,δέν θα ζώ πάντα"... :D

Αν είναι πλαστικά ναι η ποιότητα θα είναι η ίδια. Εκτός αν η παρούσα εταιρία το βγάζει σε μεταλλικό (δεν γνωρίζω) οπότε αιτιολογείται και η τιμή του. Γιατί για πλαστικό 1/200 με 80 € είναι too much. Περίπου 120 € λιανική μας βγαίνουν 1/100 μοντέλα ίδιας κλάσης.

Hastaroth":2fzbh748 said:
Θά είναι καί ίδιας πιστότητας,υποθέτω.

Καί ελπίζω να έρθουν σχετικά σύντομα διότι,όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης στον Κακριδή "ζώ ακόμα,μά μήν ξεχνάς,δέν θα ζώ πάντα"... :D