Μόναχο με Lufthansa

• Thread starter Thread starter billos_340
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

billos_340

Business-Class-Member
Περιοχή
Μαρκόπουλο Αττικής
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Τα χριστουγεννα πηγα Mοναχο με LUFTHANSA.Hταν να φυγουμε 6μιση αλλα για λογο που δεν μας ειπαν φυγαμε απο τον Βενιζελο στη 1 το μεσημερι....ευτυχως μενω στο μαρκοπουλο(διπλα απο το αεροδρομιο)ετσι τα μαζεψαμε και φυγαμε(αρχικα για δυο ωρες αφου 8α φευγαμε στις 9 αλλα στο site του αεροδρομιου κατα τις 7 που κοιταξα ειχε παει 1..κατα τις 12 που πηγαμε στο αεροδρομιο απλως για να μπουμε στο αεροπλανο αφου ειχαμε κανει e-check in στις θεσεις 12 a,b εγω και ο πατερας μου και 12 e,f η μητερα με την αδερφη μου ξεκινησαμε για το αεροπλανο με λεωφορειο και οχι με φυσουνα..(παραξενο για την λουφτ) οπου μας περιμενε το AIRBUS A321 D-AIRH "Garmisch-Partenkirchen".Καθισαμε και μετα απο 10 λεπτα βρισκομασταν στον αερα μετα απο μια γρηγορη απογειωση απο τον 03R με αριστερη στροφη μετα πανω απο την αθηνα......αδριατικη και γερμανια.Πανω απο τον κορινθιακο αρχισε το σερβιρισμα απο τις αεροσυνοδους.το μενου ειχε κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζι,καροτα και αρακα,μαζι με μπουκαλακι των 200ml και το παραδωσιακο ψωμι με βουτυρο,και ενα κεκ.Πολυ ωραιο πιατο και νοστιμοτατοΜετα απο πτηση 2 ωρων και 15 λεπτων αρχισαμε την καθοδο για το αεροδρομιο και με ενα ολολευκο πεπλο να εχει σκεπασει το μοναχο,προσγειωθηκαμε στον 26L του MUNICH-FRANZ JOSEF STRAUSS,και σταθμευση(εδω να σειμειωσω πως στα 200 ποδια χτυπαει το κινητο του παλικαριου στην 12 c....που αντι να το κλεισει το σηκωσε ανενοχλιτος,παλι καλα που η μπροστινη κυρια του ειπε να το κλεισει αμεσως καθως εγω ασχολομουν με το βιντεο).αποβιβαση παλι με σκαλες και με το λεωφοριο στον αεροσταθμο Τ2.Στον γυρισμο 5 μερες αργοτερα μεσημερακι στο μοναχο ξεκινησαμε για αθηνα...αυτη τη φορα με τις ωραιες γυαλινες φυσουνες και μπηκαμε στο "Coburg" D-AIRD.Αυτη τη φορα απογειωση απο τον 08R και με πορεια πανω απο αυστρια,ουγγαρια,σερβια,σκοπια,θεσσαλονικη και αθηνα.Το γευμα εκεινη την ημερα ηταν η γνωστη γκουλας σουπ με τα αλλα τα γνωστα.Το πληρωμα ευγενεστατο και πανεμορφο(α ρε γερμανια!!!!)...και μετα πορεια πανω απο το σπιτι μου,πανω απο τους πεταλιους και προσγειωση στον 21R(εδω να πω πως ηταν η πρωτη φορα που προσγειωνομαι στον 21...)η προσγειωση ηταν φανταστικη και μετα την σταθμευση ο πιλοτος βγηκε και μας χαιρετισε,ευγενεστατο το παλικαρι.

δικο σας

Re: ΜΟΝΑΧΟ ΜΕ LUFTHANSA

Βάλε και καμιά φωτογραφία να δούμε.

Καλύτερα όμως να χωρίζεις το κείμενο σε παραγράφους για να διαβάζεται πιο εύκολα και ξεκούραστα.

Re: ΜΟΝΑΧΟ ΜΕ LUFTHANSA

ok...την επομενη θα εχει παραγραφους :)