Μουσείο Πολιτικής Αεροπορίας

• Thread starter Thread starter psil
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Στο χώρο τού υπό ίδρυσιν μουσείου Αεροπορίας στο Ελληνικό υπάρχουν ως γνωστόν και τρία μικρά ιδιωτικά αεροπλάνα, τα εξής: SX-APU (Cessna 411),SX-AAZ (Piper Navajo) και SX-AOS (Cessna 421B). Παράκληση:Επειδή δυσκολεύομαι να βρώ φωτογραφίες τους μήπως έχει κάποιος να ανεβάσει; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

AGV γιατί μού το έκανες αυτό;Σε λίγο το ρολόι θα χτυπήσει μεσάνυχτα.Μόλις προλαβαίνεις να εξαφανίσεις αυτή τη φωτογραφία.Ο χώρος έχει καθαριστεί προ πολλού και έχω αρχίσει να ρετουσάρω τα αεροπλανάκια. Εννοούσα φωτογραφίες πριν παροπλισθούν. Αυτή τήν έχω ξαναδεί.

Πληροφοριακά (για πολλοστή φορά) η έξοδος του 747 πάνω από το φτερό είναι ανοικτή (πάλι) εδώ και πάνω από μήνα(!!!!!!).

Η πόρτα δεν κλείνει γιατί εκείνοι πού μπήκαν πριν από αρκετούς μήνες τήν έχουν μπλοκάρει με τέτοια...ευρεσιτεχνία πού ούτε ανοίγει ούτε κλείνει.Μπήκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, έκλεψαν οργανωμένα,γιατί θα είχαν και αυτοκίνητο,ο νοών νοείτω,άφησαν στη βιασύνη τους ένα τρόλεϊ πτυσόμενο πού τούς έπεσε, προφανώς τής πρώτης θέσεως, και μετά ποιός ξέρει πού διέθεσαν τή λεία τους.Στή σκάλα φρόντισαν για άλλη μία φορά να πειράξουν τα ηλεκτρικά της καλώδια με αποτέλεσμα...ουδέν νεότερον από το Δυτικόν μέτωπον!

Ευχαριστώ για το δωράκι seven4seven,μού έφτιαξες το κέφι διότι είμαι και εγώ μέσα στις φωτογραφίες.Τις έβγαλες αυτό το Σάββατο 9/11...Προφανώς ήσουν μέσα σε κείνο το ιδιωτικό αεροπλάνο πού έκανε βόλτες.Είναι πολύ ωραίες.Μού θυμίζεις κάτι πού συνέβη πρίν από δυόμιση χρόνια πού έβαφα τους κύκλους στο 727.Στό Φάληρο τα Red Arrows είχαν επίδειξη.Εγώ μιά κοίταγα,μιά έβαφα. Ματιά και πινελιά.(Είχα πιό σοβαρά πράγματα να κάνω). Στο τέλος τα Red Arrows χώρισαν σαν συντριβάνι και απομακρύνθηκαν.Μετά από λίγο αντιλήφθηκα ένα από αυτά να πετά σα να χαμήλωνε,αργά στα δεξιά μου.Έχω γίνει διάσημος...

Πολύ ωραίες οι φωτό, αλλά ο Γιώργος είναι θεός. Εντελώς καρτουνίστικη απεικόνιση :mrgreen: