charter kai ektaktes
CaptainChris":1rymth9o said:
Gia ta charter tis Aegean mporeis na epefthinthis se taksidiotika grafeia h kai stin Aegean apeuthias, ean yparxoun theseis giati na min se dexthoun.
Po po po, apanto syneheia ston Captain Chris kai tha nomizei oti eimai valtos...
Den einai toso aplo. Stis naylomenes, ta dikaiomata einai s' ayton pou noikiazei to aeroplano kai den mporei i etaireia na valei opoion thelei. Ayti einai i ddiafora kai to vasiko noima tou charter.
PROSOHI: Allo ektakti ptisi kai allo charter. I proti ginetai me protovoulia tis etaireias kai de diaferei apo tis scheduled.
charter omos simainei aeroskafos NAVLOMENO apo kapoion.
an ph to taksidiotiko grafeio "mitsaras tours" thelei na diorganosei ekdromi stin Zimbabwe paei stin aegean kai navlonei aeroplano (paei to 737 Zimbabwe???) - kleinei diladi to charter. Ples oi theseis apo ekei kai pera tou anikoun: i Aegean pairnei standard poso eite o mitsaras kataferei na to gemisei eite petaksei telika monos tou me ti gynaika tou tin Kiki kai ta dyo mitsarakia. Eisitirio mporeis na vreis mono meso tou mitsara synepos.
pio profanes einai otan o viomihanos Vardinogiorgos thelei na paei me ta paidia, ta aderfia kai ta ksaderfia tou gia mpanio sti Mykono. Epeidi einai kai megalo soi kai de horane sto Learjet tis Aegean, pairnei ena B737. Profanos, an skaseis myti sto gkise tis Aegean ston aia, tha dyskoleyteis na vreis thesi, ki ohi epeidi tha' nai gemato
Ayta
gerasimos