MUC-SKG-MUC, Ioulios 2004

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Eipa va pi3w mia matia stis times gia to kalokaipi...
Kai epa8a plaka... Autn pou ntave pio ftnvn eivai pio akpibn kai avapoda!!!

MUC-SKG-MUC I- - - -I 03/07/04-24/07/04

Aegean: 290 €
Gexx: 244 €
OA: 164 €

Kai n LH to bioli tns... Mesw Wien (AUA) 638 € incl.

Ax vai.. Mallov 8a kleisw OA... :P :twisted: :P :D

Κι εγώ αυτό αναρωτήθηκα... αλλά πέρνα μια βόλτα από το http://www.olympicairlines.com 130 € συν φόρους είναι για τη σαιζόν ένα δώρο :great:

Κλείσε γρήγορα τη θέση, πριν την χάσεις Στέφο :3:

STRIKE!!!!!

Eιναι επισημο!!! Στις 03/07/04 εχω την τελαυταια θεση απο Μοναχο για Θεσσαλονικη!!! Επιστροφη στις 24 Ιουλιου και σιγουρα θα εχετε και το πρωτο μου τριπ ριπορτ!!! :banana:

Γιατί ρε c τελευταία... το olympicairlines.com δίνει ακόμη θέσεις (τώρα όμως στην τιμή των 183 €) :twisted:

Υ.Γ. Ααααα!!!! και βγαλέ και καμιά φωτογραφία με την καινούργια σου φωτογραφική που θες να πάρεις :lol: :lol:

Pε συ εγω μιλαω ομως για 163 € μαζι με φορους!!! :banana:
Θα κοιταξω να βγαλω απο το εδω καμμια φωτο... Στη Θεσσαλονικη με κοβω παρα πολυ χλωμο να μπορεσω... :wall: Ισως να παω και στην Παγουρια για να επισκευτω φιλους. Τοτε θα πρεπει να κανω αλλο ενα... :5: lol

TO PHRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! :banana:

Kai mazi eva stulo tns OA kai evav avaptnra tns Galaxy.... Poios znleuei??? :P :P

Ax vai... to fouskwto (swsibio) Airbus tns TUI to avefepa??? :D

webmaster":3kti90pc said:
Γιατί ρε c τελευταία... το olympicairlines.com δίνει ακόμη θέσεις (τώρα όμως στην τιμή των 183 €) :twisted:

Υ.Γ. Ααααα!!!! και βγαλέ και καμιά φωτογραφία με την καινούργια σου φωτογραφική που θες να πάρεις :lol: :lol:

o gamwto eivai oti de mporw va xpnsimopoinsw MicroDrive sto skafos giati 8elei aepa se vormal piesn gia va leitourgnsei, alliws uparxei kivduvos va 'kollnsei' Me blepw va pairvw mia extra CF Card movo gia tis ptnseis.. lol