MyAir

COMPUTERISE

First-Class-Member
Εγγραφή
01/09/2005
Μηνύματα
800
Likes
0
H γνωστή αγαπημένη μου ΜyAir από 16/12 συνδέει μια φορά την εβδομάδα τα γραφικό Bari με την Αθήνα. 'Οσοι θέλουν να νοιώσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες ας σπεύσουν!! Από 65euros r/t.
 
Βλέπω μαζοχιστικές τάσεις κ. Computerise :)
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=4846

Στο Μπάρι δεν πέταγε για ένα διάστημα (με αξιοσημείωτη αποτυχία) η Air Greece στις αρχές του 99;
 
η αυτο, η ειναι φορτηγατζης!
η Air Greece πρεπει να πεταγε Μπαρι για κατι μηνες μονο μεχρι να κλεισει
 
Τελικά το δρομολόγιο ξεκίνησε?
Ρωτάω γιατί στο '' Real Time Flight Information'' του ΔΑΑ δεν το εμφάνισε ούτε και σήμερα.
 
Eχω να προτείνω να πας Νάπολη με air one και μετά μπάρι.Ωραία και η διαδρομή.Η πτήση με "my air" εντάσσεται στα βαρέα και ανθυγιεινά.
 
Καλησπέρα,
Τώρα ή το δρομολόγιο αυτό πηγαίνει πολύ καλά, ή προσπαθεί να αναπληρώσει την απουσία της Alpi Eagles. Για το καλοκαίρι 3 εβδομαδιαίες πτήσεις (ΤΡ-ΠΕ-ΣΑ), ATH - BRI - VCE.
 
Λοιπόν, γιαυτό το δρομολόγιο ζητάω εθελοντές για trip report... Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος... Δεν της φτάνουν οι καθυστερήσεις που έχει στις απευθείας πτήσεις τώρα κάνει και πτήσεις με σταθμό!!! Αθάνατη MyAir!!

Τα μόνα παρήγορα είναι, αφενός η unbeatable τιμή ( από 88,50 euro με φόρους return) και αφετέρου η πρωινή αναχώρηση από Βενετία που ελπίζω να μειώσει τις σίγουρες καθυστερήσεις... Αν η πτήση έφευγε από Βενετία μετά το μεσημέρι θα μιλάγαμε για ιστορικά ρεκόρ καθυστέρησης...
 
Σε ποιό αεροδρόμιο της Βενετίας πηγαίνει? Προφανώς στο Trevizo που πάνε όλες οι χαμηλού κόστους. Σχεδιάζω να πάω Βενετία με τη MyAir αρχές Απρίλη με τελικό προορισμό τη Λιουμπλιάνα. Οι τιμές με την Άδρια είναι απαγορευτικές γι'αυτό και επιλέγω τα φυστίκια... Παρακολουθώ την πτήση στα live του Βενιζέλου τον τελευταίο καιρό και βλέπω οτι έχει μηδαμινές ή και καθόλου καθυστερήσεις. Αυτό που κωλύομαι είναι το τρένο από Βενετία για Λιουμπλιάνα. Επίσης δεν έχει ακόμα εκδόσει το πρόγραμμα της μετά το Μάρτη οπότε με ένα search για ημερομηνίες Απρίλη δε δίνει τίποτα. Ελπίζω να το ενημερώσουν. Αν γνωρίζει κάποιος για το τρένο ας στείλει ένα πμ γιατί στο ίντερνετ δε βγάζω άκρη. Ιταλοί είναι αυτοί...
 
mxnk σε ευχαριστώ πολύ, έψαξα κι εγώ λίγο σ'αυτές τις σελίδες αλλά δεν πολυέβγαλα άκρη. Θα το ψάξω λίγο βαθύτερα. Το θέμα τώρα είναι γιατί η MyAir δε δίνει διαθεσιμότητα για μετά το Γενάρη... Γνωρίζει κανείς κάτι?
 
Top