Να επιτραπεί η συγχώνευση Ολυμπιακής/Αιγαίου;

  • Thread starter Thread starter lewton
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Θέλετε να επιτραπεί στην Aegean και την Olympic Air να συγχωνευτούν;

  • Ναι, άνευ όρων.

    Votes: 21 20,2%
  • Ναι, αλλά με όρους για την προστασία του ανταγωνισμού.

    Votes: 35 33,7%
  • Όχι.

    Votes: 48 46,2%

  • Total voters
    104
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το σχόλιο περι τιμές που έκανα πριν μερικές μέρες το παίρνς πίσω. Με μια πρόχειρη αναζήτηση για αυτή τη βδομάδα, ο ΟΑ για χανιά - Αθήνα έχει φθηνότερο 91 ευρώ (60+φόρους) 118(87+φόρους) και 146(115+φόρους). Η Α3 108, 90, και την άλλη βδομάδα 71 ευρώ. μιλάμε πάντα για Oneway.
Το πλοίο αρχίζει να γίνεται και πάλι ανταγωνιστικό ( :wall: )
Την ίδια στιγμή, η condor με μια πτήση την εβδομάδα, με πάει CHQ-DUS, με 65, 65, 85, 125, 140 ευρώ τελικές τιμές (απο μεθαύριο και όλο τον ιούνιο). Τι να πεις. 30 λεπτά απο τη μιά, 3.30 ώρες από την άλλη, με B757.

Αν δεν έρθει κάποια λοκο, την πατήσαμε άγρια!
 
Πρώτον,δεν είναι και τόσο εύκολο (όχι ακατόρθωτο αλλά σίγουρα δύσκολο) πράγμα η λειτουργία μιας loco στις ελληνικές dοmestic για πολλούς λόγους που έχουν συζητηθεί.Δεύτερον,μπορεί να μην ζητάνε 250 € RT στα domestic γιατί θα γίνει της κακομοίρας αλλά θα φροντίσουν να ανεβάσουν τόσο τις τιμές έτσι ώστε και να μην χάσουν (πολλούς) επιβάτες και να μην δώσουν περιθώρια για ακραίες αντιδράσεις(easyjet στο ATH-SKG κ.α.).Τρίτον,και να ρθει η easy ή οποιαδήποτε άλλη loco στην Ελλάδα,είναι σίγουρο οτι δεν θα καλύψει όλα τα αεροδρόμια.
Υ.Γ. Αθήνα-Μυτιλήνη μέχρι τις 5 Ιουνίου από 89 € απλή μετάβαση...Προλάβετε!! :bash:
 
Ελπίζω αυτή η λαιμαργία τους να κόψουν δρομολόγια και να αυξήσουν τις τιμές πριν πάρουν την έγκριση να τους βγει σε κακό (δηλ. να μην τους δοθεί έγκριση για συγχώνευση).
 
Όσες είναι οι πιθανότητες να αγοράσω εγώ προσωπικά ένα Α380 τόσες είναι να μην γίνει η συγχώνευση...Τα πάντα είναι προσχεδιασμένα με τη σύμφωνη(και εξαγορασμένη)γνώμη όλων :(
 
Τελικα θα ητανε καλυτερο η Ολυμπιακη ναι μεν να ειναι κρατικη με περιορισμενα δρομολογια και αεροπλανα καινουργια παρα ιδιοτικη και να κανουνε οτι θελουνε οι κυριοι???
Προσωπικα λεω ναι διοτι το μονοπωλιο εχει ξεκινησει γνοριζοντας τις τιμες για νησια εντος Ελλαδος.
Κριμα παντος που φτασαμε σε αυτο το σημειο
Υποστηριξτε οπου μπορειτε μικρες περιφερειακες εταιρες πχ Sky express
 
Ειδικά τα μικρά νησιά όπου δε μπορούν να προσγειωθούν οι Ryanair/Easyjet δεν τα σώζει τίποτα.
Για τα υπόλοιπα (Ρόδος, Κως, Σαντορίνη κλπ) πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. :twisted:
 
Τί επιπτώσεις θα είχε η συγχώενυση? Τα liveries?
 
Και ίσως μερικές απολύσεις παραπάνω.
 
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νεκρανασταίνεται ένα θέμα ηλικίας 10 μηνών, για το οποίο έχει ήδη ληφθεί απόφαση...
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top