Να ταξιδέψω αεροπορικώς με άλλη ταυτότητα?

• Thread starter Thread starter markisios
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

markisios

Low-Cost-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Ξέρω οτι είναι παράνομο και υποψιάζομαι τις κυρώσεις.

Ενας καλός μου φίλος μου έχει κλείσει εισιτήριο μέσω ίνερνετ στο όνομα του για το εξωτερικό αλλά για διάφορους λόγους δεν θα πετάξει.Το κλεισε σε καλή τιμή και οπότε δεν θα χει κόστος{μάλιστα θα του επιστρέψουν τους φόρους εικάζω}.Αλλά έχω μπεί στο τρυπάκι να το χρησιμοποιήσω εγώ το εισιτήριο μια και δεν έχει πρόβλημα να μου δώσει και το διαβατήριο του.Είναι καυλα η όλη η κατάσταση.Αλλά έχω και ενδοιασμούς γαμωτο μου...

Τι λέτε?

Ελπίζω το παρών νήμα να μην το έχω βάλει σε λάθος ενότητα ή να μην έχει ενοχλήσει τους συντονιστές.
Ευχαριστώ.

Περιμένεις να σου πούνε άτομα απο εδώ να το κάνεις ή να μην το κάνεις; Και μόνο που το σκέφτεσαι είναι παράνομο.. Ασε που δεν θα έχεις μόνο εσύ τραβήγματα αλλά και ο φίλος σου που σου έδωσε το εισιτήριο και το διαβατήριό του..
Δεν πάτε καλά... :8:

Οχι άλλο banάκι.Δεν το αντέχω.

Για κατάσκοπος οκ δεν κάνω.
Ασε να διαγραφεί το θέμα.

Πάντως ο πειρασμός είναι μεγάλος.

Για δρομολόγιο εσωτερικού αν μοιάζατε στην φώτο εεεε ίσως κατι γινόταν..
Αλλά για εξωτερικού με διαβατήρια και τέτοιες ιστορίες μην το ρισκάρεις...
Βασικά δεν γίνεται να αλλάξετε απλώς το όνομα της κράτησης που είναι και πιο 'νόμιμο'?

McLovin":2k3yjpu6 said:
..
Βασικά δεν γίνεται να αλλάξετε απλώς το όνομα της κράτησης που είναι και πιο 'νόμιμο'?

Δεν είμαι σίγουρος αλλά θα πρέπει να πληρώσω και τη διαφορά που είναι μεγαλούτσικη.

Τέσπα θα ρωτήσω...... το δικηγόρο μου. :(
Πάντως την φωτογραφία γενικώς δεν την κοιτάζουν προσεχτικά σε ότι αφορά πτήσεις ΕΕ.Ακόμη η φωτογραφία της δική μου ταυτότητα με την τωρινή μου σκατοφάτσα έχει τεράστιες διαφορές{12 χρονάκια πρόσθεσε}.Τώρα η όλη φάση που το σκέφτομαι μάλλον να μην το κάνω.Ασε που μου περνάει ο αρχικός ενθουσιαμός μου.

Είμαι και μεγαλος ρουφιανος σε οτι αφορά τον εαυτό μου.Στο φεστιβάλ του Μονάχου γμτ μου δεν έχει κανείς την ευκαιρία να πάει τακτικά. :evil:

Τέλος συζήτησης... :deadthread:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.