Nαύλωση αεροσκαφών - Εκλογές 2009

• Thread starter Thread starter christos-uoa
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ειπα: Μεσα απο το γραφειο μου δωσανε αυτες τις πληροφοριες, αυτες εβγαλα. Το μειλ ηταν μερικες μερες στην εισοδο αλλα δεν το ειχα προσεξει γιατι ηρθε απο αλλο αποστολεα απο αυτον που περιμενα. Εαν κατι επιπλεον μπηκε, δεν μπηκε, ουτε το ξερω, ουτε υποθεσεις εκανα, ουτε εικασιες. Τι παραπληροφορηση ειναι (λες και ειπα οτι ηρθε Α346 της LH με ψηφοφορους του.. ΚΚΕ!) το να δωσω τα στοιχεια που εχω στη διαθεση μου! Αν καποιες εννοιες δεν τις καταλαβαινουμε, να μην τις χρησιμοποιουμε.. :stupid: :wall:

[θα συμφωνησω και με τον aakunz: "Συγγνωμη" και οχι "Συγνωμη"! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με τους αναλφάβητους (και ανορθόγραφους) εδώ μέσα!]

Η εμπειρία μου από το κομματικό παζάρι:
Το εισητήριο κλείστηκε 1 βδομάδα πριν την πτήση (MUC-ATH-MUC). Αν κ δεν γνώριζα κανένα από το κόμμα, η διαδικασία ήταν απλή κ γρήγορη χωρίς πολλά πολλά: Εν αντιθέσει, συγγενής που πετούσε από Παρίσι δέχτηκε ερωτήσεις του στυλ: εσύ τώρα είσαι νεοδημοκράτησα/πασoκτσού;;.. Τεσπα.

Θα ήθελα να σταθώ στην κοπέλα της Α3 στο Josef Strauss: το ότι πετάω σχεδόν τσάμπα δεν σημαίνει ότι δεν είναι υποχρεωμένη να με βοηθήσει (ιδιαίτερα όταν τα χω ακουμπήσει χοντρά στην εταιρεία της κ στην σύμμαχο της- αφού δεν το ξέρει, ας το μαντέψει-τώρα είναι κ μονοπώλιο). Χωρίς booking code ή τπτ άλλο δεν μπορούσα να κάνω e-checking φυσικά, κ αφού έκανε τον κόπο να αφήσει το μανό κ να βγει από το γραφείο, η απάντηση της ήταν να πάμε στo ticket office της LH. Πολύ αγγαρεία να δώσει κανένα hint παραπάνω..

Ο γερμανός εκεί βέβαια δεν καταλάβαινε κ πολλά από εκλογές, αλλά βρήκε τα ονόματα αναρωτούμενος που είναι το υπόλοιπο ‘Group’... έπειτα κ αφου ρωτήσαμε κ 3το υπάλληλο της LH, μάθαμε ότι πας στο drop off κατευθείαν κ όταν σου ζητάν το boarding pass λες ‘’Aegean’’.

Αυτά κ κανένα χαμόγελο δεν βλάπτει ούτε από τις εδάφους ούτε από τις αεροσυνοδούς -αναρωτιέσαι καμιά φορά πώς τα καταφέρνουν μόνο οι ‘εμπειρότερες’ να είναι χαμογελαστές.

makedonas μάθε να χρησιμοποιείς τόνους πρώτα και μετά έλα να μιλήσεις για ανορθόγραφους και αναλφάβητους!!! Και προς ενημέρωσή σου, το ''συγνώμη'' που ανέφερα έτσι γράφεται στην Ν.Ε. !!! Εγώ είμαι της νέας σχολής, όχι της παλιάς! :wink: Παρά τον αναλφαβητισμό μου - που εσείς θεωρείτε ότι έχω - μια χαρά καταλάβατε τι ακριβώς ήθελα να πω! Οπότε μπορώ εύκολα να συμπεράνω, πώς όταν τα βρίσκετε σκούρα και δεν έχετε τίποτα να απαντήσετε στο δια ταύτα, αναφέρετε άτοπα και ταυτόχρονα άστοχα σχόλια! Σκοπός μου δεν ήταν να θίξω κανέναν, παρά μόνο να τονίσω με τον δικό μου τρόπο ότι δεν είναι σωστό να αναφερόμαστε σε πράγματα και καταστάσεις που δεν γνωρίζουμε στο 100%. Και όταν λέω ''ράδιο αρβύλα '' δεν αναφέρομαι στα σχόλιά σου συγκεκριμένα, αλλά γενικότερα σε κάποιες αναφορές που έχουν γίνει για το συγκεκριμένο θέμα και οι οποίες δεν ευσταθούν. Δεν έχω κάποια προσωπική διαφορά να λύσω με κανέναν εδώ μέσα. Προς Θεού!!! :)

Τους τόνους ξέρω να τους χρησιμοποιώ άριστα, απλά για λόγους ταχύτητας στη δακτυλογράφηση εδώ πέρα δεν τους βάζω! Αν αυτό ειναι που σε ενόχλησε τόοοοοσο πολύ! Και τα σχόλια για τα άστοχα σχόλια, εκεί που πρέπει. Όταν λέω έχω από μέσα κάποιες πληροφορίες, τότε τις έχω από μέσα=έγκυροτατες, και τέλος! Αν στο κατόπιν υπάρχει κάτι συμπληρωματκό, δεν μπορώ να το ξέρω και σίγουρα μια μη αναφορά σε αυτό δεν αποτελεί ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!! Σε κάθε περίπτωση, Ο,ΤΙ ανέφερα είναι σωστό! Για τα επιπλέον, όποιος έχει να προσθέσει κάτι, ας το κάνει. Και γω δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί σου και σίγουρα δεν επιζητώ την αντιπαράθεση!

Αυτά τα λίγα, και βοήθειά μας, γιατί σα λαός δεν βάζουμε μυαλό! :banana:
(my personal comment for the elections 2009)

τέλος οι εκλογές, τέλος και το topic! :deadthread:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.