Νέα Δρομολόγια Cyprus Airways

• Thread starter Thread starter Junior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σοκ και δέος! Εφόσον δε τα "σπάσουν" με την ΟΑ, υποψιάζομαι μήπως αποδεσμευτεί η ΟΑ από κάποιες πτήσεις για SKG ώστε να εξοικονομήσει αεροσκάφη. Το πρόγραμμα της ΟΑ υπάρχει φορτωμένο μεν, σίγουρα δεν είναι το τελικό.

Πάντως σε αναζήτηση μου στο official site των CY από τις 25/3 και μετά δεν δείχνει καμία codeshare πτήση με των ΟΑ και σε συνδυασμό ότι οι πτήσεις των CY από ATH - SKG - ATH δεν πωλούνται με την μορφή codeshare από την ΟΑ μάλλον πολύ σύντομα θα έχουμε ανατροπές

Όντως codeshare δεν εμφανίζεται πουθενά, εκτός αν είναι προσωρινό. Μπορεί να κλείνει η ΟΑ :mrgreen:

Όντως μεγάλο σοκ..

CY620 ATH 0935-1025 SKG
CY622 ATH 1130-1220 SKG
CY624 ATH 1830-1920 SKG

CY621 SKG 0955-1045 ATH
CY623 SKG 1305-1355 ATH
CY625 SKG 1655-1745 ATH

From 14 Euros + taxes

ευσεβεις ποθοι :?:
αλλου τα κακαρισματα και αλλου γενναν οι κοτες :twisted:
jerry":2h45ug0j said:
Όντως codeshare δεν εμφανίζεται πουθενά, εκτός αν είναι προσωρινό. Μπορεί να κλείνει η ΟΑ :mrgreen:

Η αλήθεια είναι ότι η SKG είναι προορισμός με ζήτηση αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα… Σε τέτοια περίοδο με δεδομένου και της δυσκολίες που προσπαθεί να αντιμετωπίσει η CY το άνοιγμα αυτό στην Ελλάδα είναι ένα θέμα …

Στα νέα των 2 αεροπορικών εταιριών δεν παρατήρησα κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τα νέα δρομολόγια της CY και την ενδεχόμενη ίσως (αλλά από ότι φαίνεται σίγουρη) διακοπή της συνεργασίας.

Λέτε να έχουμε και άνοιγμα και άλλων προορισμών ;

Σαν ανταγωνιστής είναι υπολογίσιμος αρκετά.

Παρατήρησα ότι και οι τρεις εταιρείες ΟΑ, Α3 & CY έχουν διαφορά 5 με 10 λεπτά στην βραδινή πτήση από Αθήνα

Χαρακτηρίστηκα 25/3 ATH – SKG

A3 22:30 A321
CY 22:40 A320 :great:
OA 22:45 A320

Οι πληρότητες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Έχω την εντύπωση πως σε αυτή τη περίπτωση η συνεργασία CY-OA εξαφανίστηκε,και ίσως ηταν καιρός να γίνει αυτό,αφου η ΟΑ συνεργαζόταν με Α3 ''μυστικά'' και απο την άλλη έκανε codeshare με CY,δηλαδή κάπου κάπως κάποιος πιάστηκε κορόιδο..Απο την αλλή οπτική γωνία ίσως αποφάσισαν να συνεργαστούν και οι 3 ''μυστικά''...ποιος ξέρει..

Σίγουρα είναι ενα μεγάλο μπαμ και ανάμενεται μεγάλο ενδιαφέρον αν θα είναι το μοναδικό εντός Ελληνικού χώρου..

Ειλικιρινα δεν βλέπω το νόημα αλλης μιας μη-λόκο εταιρίας στο Αθηνα-Θεσ.νικη τη στιγμή που κ οι αλλες 2 αιμορραγουν ήδη..Συν του ότι τα ωράρια δεν βολεύουν και τρελά..1655 το τελευταίο από Σαλόνικα και 1820 από Αθήνα;!!!(2240 την Κυρ)..Αφού μπαίνει που μπαίνει ας ειχε πιο ολοκληρώμενο πρόγραμμα..Μάλλον καποιες τρύπες στο πρόγραμμα βουλώνουν..Δεν το βλέπω να κρατάει πολύ..και δεν ξέρω κατα πόσο θα μαθευτεί ώστε να πιάσει

Greg.CHQ":28mttekf said:
3 Πτήσεις καθημερινά όντως και με ναύλους από 14,00€
Οντως οι ναύλοι εναρξης στο ATH-SKG-ATH απο 14,00€ εμφανιζονται ακρως δελεαστικοί...
αλλα μου εκανε εντυπωση απο οτι ειδα... οι φοροι (return) για το συγκεκριμενο δρομολογιο της Cyprus ειναι οι πιο ακριβοι (Φόροι & Τέλη: 72.64 EUR)
σε αντιθεση με olympic στα EUR 51.64 και aegean στα € 49.64