Νέα γρίπη Η1Ν1

Re: Γρίπη των χοίρων

Εγώ την πέρασα με επιτυχία! Αμάν με αυτό τον πανικό στα ΜΜΕ... Προσωπικά τα συμπτώματα μου ήταν: 1)Υψηλός Πυρετός (39-41 βαθμούς) 2) Πόνος στα πνευμόνια 3) Πόνος στη Μέση. Μέσα σε 2 μέρες στο νοσοκομείο ήμουν περδίκι. Βέβαια έμεινα μια βδομάδα σε καραντίνα ώστε να μην κολλήσω και κάποιον άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι έχασα πολύ χρόνο και κάποια εισιτήρια.
Η Α3 τηλεφωνικώς μου είπε ότι θα μου επιστρέψουν μόνο τους φόρους, ενώ πριν τη μέρα της αναχώρησης προειδοποιήσα ότι για την ασφάλειά μου αλλά και των συνεπιβατών και πληρώματος ΔΕ θα πραγματοποιήσω το ταξίδι. Δεν είδα καμία κατανόηση, ενώ έχω όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν ότι αν ταξίδευα ίσως να ήμουν κίνδυνος. :banana: Περίμενα μεγαλύτερη "κατανόηση" από τη "μεγαλύτερη" εταιρία της χώρας μας. :rolleyes:
Τέλος το Εμβόλιο προσωπικά θα το έκανα για πολλούς λόγους, είμαστε στο 2009 και στη χώρα μας ακόμα δημιουργούμε θεωρίες συνωμοσίας. Οι "χαζοί" γερμανοί και οι βορειοευρωπαίοι κάνουν ουρές για να εμβολιαστούν. Μόνο εδώ είμαστε οι έξυπνοι! :rolleyes:
 
Re: Γρίπη των χοίρων

Εχουμε λοιπον και αναμεσα μας θυματα της ΠΑΝΟΥΡΓΑΣ γριπης που αποδεκατιζει την ανθρωποτητα!
Μηπως μεταλαχτηκες σε zombie???
Α ρε τι σου κανει ο Ευαγγελατος... :rolleyes:
 
Re: Γρίπη των χοίρων

flightnumber":qqquqd5j said:
Οι "χαζοί" γερμανοί και οι βορειοευρωπαίοι κάνουν ουρές για να εμβολιαστούν. Μόνο εδώ είμαστε οι έξυπνοι! :rolleyes:


Μην εισαι και τοσο σιγουρος γιαυτο που λες... Ειδικα για τους γερμανους και βορειοευρωπαιους. Δες το βιντεο της υπευθυνης υγειας της Φινλανδιας και θα καταλαβεις τι εννοω
 
Re: Γρίπη των χοίρων

Δεν εγραψα οτι ηταν Υπουργος.. Η μεταφραση ηταν λιγο ατυχης. Το βιντεο υπαρχει βεβαια και χωρις ελληνικους υποτιτλους (δεν το ειχα δει καν στο youtube, ειχε μονο ισπανικους υποτιτλους, και ισπανικα αρχισα τωρα πριν καμμια βδομαδα να μαθαινω), τωρα το ειδα αυτο που εβαλες. Σαν "Γραμματεας Υγειας" περισσοτερο.. Κοιτα και εμεις εχουμε στην Ελλαδα θεσεις τις οποιες δεν τις κατανοουν μη Ελληνες. (λες και τις κατανοουν οι ιθαγενεις.. τεσπα.)
Το να χαρακτηριζεται καποιος καπως, απλα και μονο επειδη εχει διαφορετικες γνωμες και αντιληψεις ειναι φαουλ. Τι το κακο δλδ αν καποιος πιστευει οτι υπαρχει νοημουσα ζωη εκτος του πλανητη Γη και ασχολειται σχετικα (εδω η Παπαρηγα πιστευει ακομα οτι ο κομμουνισμος ειναι βιωσιμη λυση! λολ); Μην ξεχνας οτι και η πηγη που παρεθεσες δεν ειναι και ο,τι το καλυτερο. Φαντασου ειχα μπει στη σελιδα της ΜΑΤ και τα ειχα αλλαξει ολα, και εμειναν ετσι μεχρι που η εταιρεια μπηκε στις μη ενεργες, και αλλαξε το κειμενο σε μιαμιση παραγραφο. Οπως και να εχει, δεν ειναι η μονη.

Και πιστεψε με. Το οτι ο Ραμσφελντ (αλλα και αλλοι γνωστοι, που "συμπτωματικα" [ ? ] ολων τα επωνυμα παραπεμπουν σε μια συγκεκριμενη μεριδα) ειναι πισω απο μια (αναλογα περισσοτερες) μεγαλη (-ες) φαρμακοβιομηχανια (-ες) μονο τυχαιο δεν ειναι. Και μονο τυχαιο δεν ειναι οτι η αρρωστια ξεκινησε κοντα στα αμερικανικα συνορα (και οχι Ασια, Ευρωπη κλπ). Βεβαια εκει πηγαινουμε σε αλλες σφαιρες θεωριων λογω καταγωγης εμπλεκομεων, αλλα πιστευω πως αν πω τα πραγματα ως εχουν θα θιγουν καποια μελη εδω (ενα σιγουρα) και ειναι κατι που δεν θελω να το κανω. Με τη σωστη αγωγη ξεπερνιεται, και χωρις το εμβολιο. Μια φιλη μου που δουλευει στο Υπουργειο Οικονομικων την πατησε λογω υφυπουργου (θυμαστε ειχε γινει σουσουρο γιατι δεν ειχε πει τπτ ο τυπος). Το ξεπερασε μεσα σε λιγες μερες στο σπιτι, παιρνοντας σταγονες απο συμπυκνωμενο εκχυλισμα πυρηνων γκρειπφρουτ - αποδεδειγμενα ισχυροτατο φυσικο αντιβιωτικο. Θα το βρεις στην ελευθερη αγορα; Οχι. Σκεψου γιατι. Ουτε καν στην Ελλαδα θα το βρεις - πρεπει να το ψαξεις πολυ το συγκεκριμενο θεμα... Εγω στο σπιτι παντως εχω απο αυτο. Εχεις αναρωτηθει γιατι τα τελευταια χρονια ολο και πιο πολλες και καλα υπουλες αρρωστιες κανουν την εμφανιση τους; Απο το πουθενα; Και ξαφνικα βρισκονται οι σωτηριες φαρμακοβιομηχανιες με τη λυση; Δε σε ενοχλει αυτο; Πρωτα BSE, μετα των πουλερικων, τωρα των χοιρων. Δεν με απασχολει τοσο το γεγονος οτι υπαρχουν, οσο η σκοπιμοτητα της εμφανισης τους. Και πιστεψε με, πολλα ΔΕΝ ειναι απλα θεωριες... Ειναι μεγαλο το θεμα και σηκωνει ακομα πιο μεγαλες απαντησεις και κουβεντες.. Αν ειχα παιδια παντως δεν θα τα εκανα εμβολιο. Δεν θα βγει στα παιδια το αποτελεσμα, αλλα μια η δυο γενιες πιο μετα. Ειναι στο χερι του καθενα να κανει οτι νομιζει. Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να αναγκασει καποιον να κανει ενα εμβολιο, με την οποιαδηποτε δικαιολογια. Λογικο ειναι να σπερνουν τον πανικο. Λογικο ειναι να πεθαινουν καποιοι. Οπως ειπα, το προβλημα δεν ειναι ο ιος (ολο και καποιοι "πρεπει" να πεθανουν για να ειναι πιο πειστικη η "λυση" του εμβολιου) αλλα το μεσο αντιμετωπισης του. Στην Αγγλια η Glaxo SmithKline απεσυρε ολοκληρες παρτιδες γιατι ειχε παρενεργεις. Τις παρενεργεις που επρεπε να βγουνε μια και δυο γενιες μετα. Δεν ειναι θεωρια συνομοσιας. Ειναι μια προσπαθεια να ξυπνησει ο κοσμος και να μην χαφτει ο,τι μπουρδες του πασαρουν, και ειναι γενικα αποδεκτο οτι ο Ελληνας χαφτει ο,τι μαλακιτσα του πασαρεις, ειναι πλεον το "αμερικανακι" της Ευρωπης. Κοιτα και τις περιπτωσεις απο καποιες αλλες "παρενεργειες". Οπως της cheerleader απο Αμερικη. Ετσι θα βγουν πολλα παιδακια τα επομενα χρονια. Αυτα ανηκουν τωρα στο φασμα των "ατυχηματων" των εργαστηριων.

Τελος, αν ηθελα να μιλησω (ή οσοι μιλανε) για συνομωσιες νομιζω οτι θα εβρισκα (-ν) αλλα ακομα πιο πειστικα θεματα για να γεμισω τις σελιδες. Συνομωσιες υπαρχουν. Παντα υπηρχαν, σε ολη την ιστορια του ανθρωπου. Λογος; Ο πληρης ελεγχος των μαζων. Αρχικα λεγοταν χριστιανικη (και αργοτερα μωαμεθανικη) θρησκεια (και ακομα υφισταται). Μετα και οταν τεχνολογικα αρχισε να εξελισσεται ο ανθρωπος λεγοταν "φυλετικη καθαρση". Σημερα με την τεχνολογια που εχουμε λεγονται βιογεννετικα οπλα. Ξερουμε οτι υπαρχουν. Ξερουμε πως θα λεγονται αυριο και μεθαυριο; Ξερουμε τι δυνατοτητες ακριβως εχουν, και τι θα εχουν; Σιγουρα οχι. Τις αποψεις μου εκφραζω. Δεν ζητω απο κανεναν να τις ασπαστει και να με υποστηριξει. Οποιος θελει ας το κανει. Ελεω "Δημοκρατιας" εχω την ελευθερια, το δικαιωμα και την υποχρεωση να το κανω. Ξερω οτι θα αντιμετωπισω γελωτα. Ας ειναι ετσι. Ας κανω εγω λαθος. Ας ειναι αυτα που γραφω ομως ενα εναυσμα να μην πονεσει κανενος ψυχη. Καποια πραγματα δεν πρεπει να τα δεχομαστε οπως μας τα πασαρουν. Δεν ειναι στην φυση του ανθρωπου το "πιστευε και μη ερευνα". Αυτο το επεβαλε δια πυρος και σιδηρου η χριστιανικη εκκλησια. Οι εποχες περασαν. Οι σκοποι εμειναν οι ιδιοι. Καποιων συμφεροντα εξυπηρετουν ολοι.

Αυτα τα λιγα για αρχη, εχω τοσα πολλα να πω, και πιστευω οτι κανεις δεν θα κατσει να τα διαβασει (εκτος απο κανεναν διαχειριστη για να δει αν θα το πεταξει στην ανακυκλωση :twisted: :mrgreen: ).

Φιλικα

Στεφος
 
Top