Νέα γρίπη Η1Ν1

gioannis

First-Class-Member
Εγγραφή
29/01/2005
Μηνύματα
897
Likes
0
Περιοχή
Kiato (KOR-PIKAD)
Πιστευω οτι θα μας απασχολησει στην συνεχεια των ημερων το θεμα οποτε ειπα να ανοιξω ενα τοπικ με νεα η και προσωπικες εμπειριες που θα μας τυχουν.Για ξεκινημα ποσταρω τα τελευταια νεα απο την Ναυτεμπορικη http://www.naftemporiki.gr/news/fc.asp?id=277
 
Re: Γρίπη των χοίρων

Ασε μη συζητάς μαυτή τη γρίπη..σημερα το βράδυ πετάω για Βρυξέλλες και ειμαι λιγο καχύποπτος με όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί..Τωρα, είναι γεγονός οτι αν το ολο θέμα πάρει διαστάσεις "πανδημίας" είναι λογικό να υπαρξει μια ύφεση στην οικονομία γενικότερα και οχι μόνο στις αεροπορικές εταιρίες..ήδη οι μετοχές άρχισαν να πέφτουν..ήταν που ήταν η κρίση που μας ρημαξε,ερχεται κι αυτό τώρα..
Προσωπικά πιστεύω οτι ολες αυτες οι γρίπες είναι μυθοπλασίες των φαρμακευτικών για να ξεπουλήσουν τα tamiflu και τα όποια αντιγριπικά..ειναι λογικό..παιζονται παρα πολλα μυρια και ο κοσμος τους βολεύει να είναι τρομοκρατημένος..για να δουμε που θα καταλήξει όλο αυτό
 
Re: Γρίπη των χοίρων

Μη ξεχνάς οτι με τόσα γουρούνια που μιλάμε καθημερινά εδω και χρόνια δεν κολήσαμε τίποτα!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
 
Re: Γρίπη των χοίρων

Και λιγα λες...!
Απλα αυτο το κλιμα φοβου που καλιεργουν σε οσους βλεπουν τηλ. ειναι αθλιος!Ενταξει,να ενημερωνομαστε,αλλα αυτο δεν ειναι ενημερωση!

Στη τελικη,απο κοξακη,κουνουπι τιγρη κλπ τι παθαμε?Μονο αγχος! :wall:
 
Re: Γρίπη των χοίρων

Είναι σαν ένα συνηθισμένο αεροπορικό συμβάν, για να μιλάμε και στη γλώσσα μας.
Πετάς και ακούς ένα θόρυβο, μετρίας έντασης, απροσδιόριστης προέλευσης.
Συμβουλεύεσαι το λοιπό πλήρωμα (ελέω CRM που είναι και in αυτές τις μέρες) και κανείς δεν έχει ιδέα τι ήταν. Πάντως, κάτι άκουσαν.
Τι κάνεις?
Δεν ματαιώνεις το δρομολόγιο/αποστολή σου, αλλά ούτε και συνεχίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα.
Είσαι υποψιασμένος και στην παραμικρή "παράξενη" ένδειξη, είσαι έτοιμος διά παν ενδεχόμενον.

Έτσι, συνεχίζουμε τη ζωή μας κανονικά, ακόμα και εν μέσω γουρουνομικροβίων, αλλά έχουμε το νου μας. Αποφεύγουμε να είμαστε σε κλειστούς συνωστισμένους χώρους άνευ λόγου (ευτυχώς ανοίξαν κάποια καλοκαιρινά μπαράκια), προσέχουμε την σωματική μας υγιεινή (πλένουμε και κάνα χέρι δλδ) και αν παρατηρήσουμε συμπτώματα γρίπης, π.χ. πυρετός, αδυναμία, αναγούλες, κλεινόμαστε, κρεβατωνόμαστε και στην 3η μέρα αν δεν στρώσουμε πάμε και σε κάνα κομπογιαννίτη να μας δώσει ότι τον έχουν διατάξει οι φαρμακευτικοί αντιπρόσωποι.
 
Τι γρίπη των χοίρων και μα%$#@λακίες...
Έφαγα κάτι απίστευτες γουρνοπούλες στην Καλαμάτα το τελευταίο πενθήμερο!!!


Σημείωση: Στη λέξη "γουρνοπούλες" που έγραψα παραπάνω δε λείπει γράμμα.
 
Re: Γρίπη των χοίρων

Εννοείται πως τρώμε γουρνόπλα και παντσετοειδή κάργα. Ο ιός ΔΕΝ μεταδίδετε από ψημένα ζούδια. Μεταδίδεται από μικροοργανισμούς ζώντων οργανισμών, ανθρώπων και γουρουνιών δλδ.
Σουβλάκια κλπ, δεν θεωρούνται ζωντανά, θεωρούνται τροφή. Καλού κακού πάντως, αποφύγετε να φάτε άνθρωπο αυτές τις μέρες, έστω και καλοψημένο, τουλάχιστον μέχρι να καταλαγιάσει το θέμα.
 
Re:

fotis":2it410l3 said:
Τι γρίπη των χοίρων και μα%$#@λακίες...
Έφαγα κάτι απίστευτες γουρνοπούλες στην Καλαμάτα το τελευταίο πενθήμερο!!!

Και εγώ που βρέθηκα εκεί μεγάλη εβδομάδα ούτε σουβλατζίδικο δεν βρήκα ανοιχτό. Α ρε....
 
Re: Γρίπη των χοίρων

Δεν φοβάμαι τη γρίπη, τα γουρούνια φοβάμαι...
 
Re: Γρίπη των χοίρων

Και όπως λέει και η στήλη του "Καιρού" στην ελευθεροτυπία: "Στα αεροδρόμια εγκατέστησαν κάμερες θερμότητας. Αν βάλουν και μαγνητικό τομογράφο και οδοντίατρο, θα είναι ανώτερα του ΙΚΑ"!!!!! ΘΕΪΚΟ!!!! :D :D :D :D :D :thx: :thx: :thx:
 
Top