Νέα Υόρκη τον Οκτωβρη!Τι προτείνετε οι γνώστες?

• Thread starter Thread starter mrl_OA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

mrl_OA

Economy-Class-Member
Θέλω να κάνω ένα ταξίδι για Νέα Υόρκη τον Οκτώβρη και θα ήθελα να μου προτείνετε οικονομίκές λύσεις!
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να εκμεταλευτώ την προσφορά της LH πριν κανά μήνα γιατί δεν ήμουν σίγουρη ακόμα!
Οι ημερομηνίες δεν είναι μεγάλο πρόβλημα...και θα κάτσω 7-8 μέρες!
Έχετε να προτείνετε κάτι?
Ευχαριστώ

British airways:11 oct to 18 oct _630 euro aircrafts:a320,747.767
Air France:10 oct to 18 oct 813 euro aircrafts:a320 a340 a330
Lufthansa:10 oct to 18 oct 767 euro aircrafts a321 a340 600 747
Iberia:10 oct to 18 oct 758.50 euro aircrafts:uknown :P
Emirates:10 oct to 18 oct 69XX euro aircrafts:dont want to know
Delta:10 oct to 18 oct 715.86 euro aircrafts:737 klm 767 delta 1stop to amsterdam
Continental:10 oct to 18 oct 657.80 euro aircrafts a321 lufthansa 767 continental 1 stop

οι τιμές σχετικά καλές και για την emirates δεν ξέρω...απλά δεν υπάρχει σχόλιο

σίγουρα μου ξέφυγαν κάποιες αεροπορικές απλά αύριο δίνω και νυστάζω....
ευχαριστώ πολύ

Αναχώρηση 7 ή 8 Οκτώβρη και επιστροφή στις 16 Οκτώβρη.
490,70€ απ' ευθείας με τα 764 της Delta κλείνοντας το εισιτήριο από το http://www.olympicair.com ή
485,68€ κλείνοντας το εισιτήριο από το http://www.pamediakopes.gr.

Τέλεια!Ευχαριστώ πολύ!Νομίζω η λύση ΟΑ/Delta είναι η καλύτερη!
αλλά πρέπει να δράσω γρήγορα!
Το ξενοδοχείο με προβληματίζει αλλά νομίζω η πτήση είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτήν την στιγμή!

Με DELTA θα πάει η θεία μου σε μια βδομάδα...λογικά θα πετάξει με Α330-300 (ex-NWA).Αν θες όμως μπορείς και με ΑIR FRANCE με A380 :)

Για ξενοδοχείο θα μπορούσες να μείνεις στο Jersey City περιοχή Hoboken κοντά στο σταθμό Newport/Pavonia (ξενοδοχεία Westin και W). Απο αυτό τον σταθμό υπάρχει συνεχής σύνδεση (24 ώρες) για WTC (7λεπτά περίπου) και 33rd Street (15 λεπτά περίπου) με εισητήριο $1,75.

Σε γενικές γραμμές, οι τιμές των ξενοδοχείων στο Jersey City είναι πολύ καλύτερες απο το Manhattan και με δεδομένη τη σιδιροδρομική σύνδεση, η περιοχή δέν έχει τίποτα να ζηλέψει από το κέντρο της NY.

Αν πήγαινα μόνη μου θα πήγαινα ωπουδήποτε!
αλλά το θέμα είναι πως θα έχω και τον παππού μου μαζί ο οποίος θέλει να πάει να δει τα πάντα και να είναι και μέσα στο κέντρο!
Έχω και άλλο ένα θέμα!του είπα να κλείσουμε Delta γιατί είναι πολύ καλή τιμή αλλά αγχώνεται και μου λέει να μην κλείσω ακόμα!
(είναι και χρηματοδότης)
Αν δεν κλείσω τώρα με αυτήν την προσφορά πιστέυετε πως θα βρω κάτι ανάλογο ξανά?

Η swiss μέσω Γενεύης έχει πολύ καλές τιμές επίσης, ενδεικτικά για Οκτώβριο βρίσκω στα 586.2 EUR.

EDIT:Άκυρο ισχύει όντως η Delta :D

Και ναι λοιπόν!Επιτέλους πήρα τα εισιτήρια!!!!
8-16 Οκτωβρίου τελικά!
Τώρα μας μένει το ξενοδοχείο αλλά δεν αγχώνομαι!
έχει πάρα πολλά και νομίζω πως ιδανική περίοδος είναι 2 μήνες πριν που πέφτουν οι τιμές!