Νεα ιστοσελιδα OAL

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re:

fotis":35jztoo2 said:
Βάζοντας για ATH-SKG ημερομηνία 07 Φεβ και επιστροφή στις 09 Φεβ, μου βγάζει επιλογή μόνο για 06 Φεβ (δηλαδή μια μέρα πριν).
Κάνοντας κλικ στην επιλογή "next day" με ξαναβγάζει στην 06 Φεβ.
Τι γίνεται τελικά σε αυτή την ιστοσελίδα?
Ντε και καλά να πάω Θεσσαλονίκη μια μέρα νωρίτερα? (όχι ότι με χαλαει, αλλά δε γίνεται :( )

(Σημ: για να δείξει την ημερομηνία που πραγματικά θέλουμε να αναχωρήσουμε, πρέπει τελικά να επιλέγουμε την επόμενη μέρα :lol: )

Καλό θα ήταν τέτοια προβλήματα να τα αναφέρει κανείς στην εταιρεία με ένα email ώστε να τα διορθώσουν.

Το είχα δει και εγώ αυτό, σε προορισμούς όπως Θεσσαλ. που έχει πολλές πτήσεις / ημέρα. Δοκίμασε να βάλεις την επόμενη που θες (εδώ 8-Φεβ).

Ελπίζω ότι θα διορθωθεί στο μέλλον

Άστα, εγώ την "πάτησα" μια- δυό φορές και έκλεισα την προηγούμενη μέρα! :evil: Αλλά μάλλον
την "πατάνε" πολλοί, και έτσι με ένα απλό τηλέφωνο μου αλλάξαν την κράτηση, χωρίς φυσικά χρέωση...
Το έχω ήδη αναφέρει πιο κάτω (σε άλλο thread)https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=15&t=4054&start=45

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει πρόβλημα με το online booking της Ολυμπιακής. Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες, διαλέγω ημερομηνίες, μου βγάζει τις πτήσεις και όταν επιλέγω continue πηγαίνει στην αρχική σελίδα του booking. Εκτός αν το σύστημα δεν είναι και πολύ φιλικό με Mac OS και Safari... :-/

Εγω με ΧΡ και Mozilla έχω κάνει αγορές κανονικά.

Είπα να περάσω σήμερα από την ιστοσελίδα των ΟΑ και παρατήρησα ότι περνάει ένα μήνυμα που λέει ότι βρίσκεται σε φάση ανανέωσης και ότι σύντομα θα είναι κοντά μας με νέα αισθητική και περισσότερες πληροφορίες. Για να δούμε τι θα δούμε...

Γνωρίζει κανείς ημερομηνία αλλαγής του site? Το περιμένω με ανυπομωνυσία, να δω πως θα γίνει..

Έχω κάποιεσ απορίες σχετικά με το site των ΟΑ..
1.Λίγο καιρό πρίν στην αρχική σελίδα ανάφερε κάτι ότι βρίσκεται σε φάση ανανέωσης και ότι σύντομα θα έχει νέα αισθητική και δυνατότητες. Αυτο το μνμ εδώ και λίγο καιρό έχει αντικατασταθεί με κάτι για την συνεργασία των ΟΑ με την American Express. Το site τλκ θα αλλάξει ή το ξεχνάμε..?

2. Τώρα σε σχέση με το E-ticketing του site προσπαθώ να βρω πτήσεις από Κω για Μάλτα (μέσω Αθηνών ενοείται) αλλά όταν βάζω απο: Κω στο προς: δεν βγάζει ούτε τη Μάλτα όυτε Πράγα (αλλό ένα codeshare) και απ'ότι κατάλαβα μόνο όταν βάζω από:Αθήνα μπορώ να κλείσω εισητηρίο πτήσης για Πράγα κ' Μάλτα.Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι για να ταξιδέψει κάποιος για Πράγα ή Μάλτα από κάποιο αεροδρόμιο εκτώς της Αθήνας πρέπει να κλείσει διαφορετικα τα δύο σκέλη?

3.Γιατί στο στο ελληνικό site στο απο: η Σόφια δεν υπάρχει πουθενά..?Υπάρχει μόνο στο προς..Δλδ κάποιος δεν μπορεί να ταξιδέψει από Σόφια ??

Τέλος θέλω να πω ότι το site πλέον μόνο στο μέρος των κρατήσεων διατήθεται και στα γαλλικά (απ' ότι παρατήρησα)

προς μεγαλη μου ευχαριστηση τωρα που χρειαστηκε να ταξιδεψω μπηκα στην ιστοσελιδα της ΟΑ και ειδα οτι δεν δημιουργει προβληματα. βγαζει τις ημερομηνιες κανονικα και γενικοτερα ολα οκ.χαιρομαι :D :D :D

ας ελπισουμε παντως να μην κατεβασουν παλι το site Μαιο-Ιουνιο για να το αναβαθμισουν, οπως εκαναν περσι, με αποτελεσμα να γινουν ολα μπαχαλο την αρχη της καλοκαιρινης σαιζον. περσι αν θυμαμαι καλα ειχε φτασει αρχες με μεσα ιουλιου και το συστημα ηταν συνεχεια κατω η εβγαζε λαθη, πραγμα απαραδεκτο για αεροπορικη εταιρια χωρας με τετοια τουριστικη κινηση οπως η Ελλαδα.
αυτη τη στιγμη η σελιδα μπορει αισθητικα να ειναι χαλια, το συστημα κρατησεων ομως δουλευει καλα και ειναι γρηγορο και ευκολο.