NEA OLYMPIC AIRLINES

• Thread starter Thread starter CaptainChris
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Kapou akousa oti otan dimiourgithei me to kalo i NOA, de tha petaei gia 2-3 meres stin arxi... Einai alitheia i kakia fimi?

Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία - ΟΣΠΑ - απεργία την Πέμπτη

ΑΠΕ
Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2003 22:08
Εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων, αρχίζει αύριο στη βουλή, η συζήτηση της τροπολογίας του υπουργείου Μεταφορών για τη δημιουργία της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΣΠΑ, ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση, αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ψηφίζεται στη βουλή η τροπολογία για την Ολυμπιακή.

Η διοίκηση της Ολυμπιακής θα προσφύγει στο δικαστήριο, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΟΣΠΑ

Popopopo, pragmatika ores,ores oi politikoi mou ti spane....
Akous ekei, "methodevoun ti dialisi tis OA" :evil: Kai pou na ginei ontos etsi:oops: De thelo oute na to skeftomai

Triti 9/9 min kanoun kamia apergia giati petao CHQ-ATH me OA :roll:

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Διονύσης Καλόφωνος, είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα ολέθρια μια ενδεχόμενη απεργία στην παρούσα φάση, που η Ολυμπιακή βρίσκεται σε λεπτές ισορροπίες και άφησε να εννοηθεί ότι θα καταφύγει στην ενοικίαση τσάρτερς, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό.
Parathesi apo traveldailynews.gr

Charter tha parei o Kalofonos??? Siga mi mas paei kai me elikoptera....

Διαβάστε κι αυτό το ωραίο από το site της ΟΑ:

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2003 -- Η Διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας πληροφορήθηκε σήμερα από τα ΜΜΕ ότι η ΟΣΠΑ, με οριακή πλειοψηφία, αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας για αύριο, Πέμπτη 04 Σεπτεμβρίου 2003.

Η ΟΑ, δεκατρείς ώρες πριν την έναρξη της απεργίας, δεν έχει επίσημα ενημερωθεί, ενώ έχει προγραμματίσει να μεταφέρει για αύριο 19.000 επιβάτες.

Η εταιρία αύριο θα λειτουργήσει και η Διοίκηση αναμένει από τους εργαζόμενους να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Από το Γραφείο Τύπου της Ο.Α.

Έχω την περιέργεια να δω τι θα γίνει αύριο. Και βέβαια χαίρομαι που δε χρειάζεται να ταξιδέψω κάπου με αεροπλάνο της ΟΑ τις επόμενες μέρες...

Xristos kai i Panagia : Koitaxte to deltio typou tis OA :

Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2003 -- Σοβαρά προβλήματα θα δημιουργηθούν στη σημερινή εκτέλεση του προγράμματος δρομολογίων της ΟΑ, μετά την ξαφνική ομαδική ασθένεια που εκδηλώθηκε πολύ νωρίς το πρωί από τους ιπταμένους συνοδούς και φροντιστές, αμέσως μόλις κοινοποιήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε παράνομη και καταχρηστική τη σημερινή απεργία της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας.

Η Διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας θα προχωρήσει στη λήψη ουσιαστικών και αποφασιστικών μέτρων από σήμερα για την αντιμετώπιση του φαινομένου των "ξαφνικών ασθενειών".

Ti allo tha doume stin OA pia............

Elpizw o filos mas o FLIGHTATT na min exei prosvlithei kai autos apo tin nea auti epidimia. Tha tous kollisan ta pliromata tis SAFAIR pou einai apo tin zougla tis Afrikis.

Se antitheti periptosi:
"Perastika FLIGHTATT apo olous mas!" :roll:

Plaka kanw. elpizw na min pareksigithei kaneis

den katalabeno giati ginete auto tora (??) den eihan symfonisi oli i ergazomeni sto shedio tis NOA. ksero oti eihe gini fasaria, alla den symfonisan oly telika metaksi tous ?? i kano lathos ?

sto in.gr grafei oti o OA naulose aeroplana, kserei kanis ti aeroplana naulothikan ??

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ .
ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ "ΑΣΘΕΝΗΣΕΙ" ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΡΕΠΟ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ".
ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ 1-1-04.ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ BYE-BYE OLYMPIC.ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΑ.870 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ.ΕΙΜΑΙ 37 ΕΤΩΝ.ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ?ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ)
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ?
ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 56 ΩΡΕΣ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΧΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΩ ΣΕ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
ΑΠΛΑ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΣΕΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΤΗΣΕΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ".ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ...ΚΑΘΟΛΟΥ
ΗΛΙΑΣ