Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα κατηγορία "Ryanair στην Ελλάδα"

Μάλλον αγύριστα...
 
Και όμως το ATH-CHQ το δινει με βάση από Χανιά για την πρωτη πρωινη..Αναχώρηση 700 και από Αθηνα 825
 
'Η τα ματια μου είναι κουρασμένα ή πραγματι έχουν βάλει πτήση απο Θεσσαλονίκη για Παρίσι :D (χωρις ημερομηνίες και τιμες ακόμα)
 
Μάλλον εισαι κουρασμένος..Αν κοιταζες προηγούμενα ποστ θα εβλεπες ότι εχει ανέβει κανονικά..Τι εννοείς δεν εχει ωρες κ μερες..; Από 28 Οκτ ξεκιναει καθε Τριτη,Πεμ,Σαβ αλλά για το Beauvais..Ριξε μια ματιά και στο σάιτ του αεροδρομίου,τις συνδέσεις, αν σε συμφερει,μετάβαση κτλ γιατι ειναι πολυ μακριά απτην πόλη αν σκοπεύεις να πας..
 
Ρε παιδιά, τι γίνεται με την εταιρία με τη Θεσσαλονίκη; Θέλω να κλείσω πτήσεις για Νοέμβριο και τίποτα. Το CRL το βγάζει Daily μέχρι τέλη Οκτώβρη και μετά πάπαλα, το ίδιο και το Λονδίνο (εως 25.10). Παρίσι δεν έχει φορτώσει ακόμη... Κάνουν κανένα update ή τζίφος αυτοί οι προορισμοί;
 
Ειναι νωρις ακομη, μη βιαζεσαι. Κανουν αλλαγες ακομη, δεν ειναι ετοιμα τα χειμερινα δρομολογια, θα υπαρχουν ομως και οι δυο προορισμοι που αναφερεις!
 
Ναι εδω και μερες το βράδυ τα ανεβάζουν,το πρωι τα κατεβάζουν...ισως γινουν αλλαγές..ή και κάποιες προσθηκες προορισμών (καλά δεν θαταν;...)..
 
Συμφέρει να συνδεθεί η Μαδρίτη με τη Θεσσαλονίκη με Ryanair γιατί αυτή η σύνδεση δεν υπήρξε από καμία εταιρεία.
 
Μετά το νέο ανεβα-κατέβα των δρομολογίων έχουμε κάποιες αλλαγές...Το -Θεσσαλονίκη-Παρίσι θαναι τελικά πρωινό στις 905 και τις υπόλοιπες μέρες θα εκτελεί το Θεσσαλονίκη-Μιλάνο..Και τα 2 ήταν μεσημεριανά και τα πήγαν πρωί..Αντιθέτως φέραν τα Χανιά απόγευμα από πρωί και θα αναχωρεί 1740..Το Λονδίνο πάει κάτα τι πιο αργά και θα φεύγει στις..2205..Βολικότατο να φτάνεις STN 2340! :wall:
Η Γερμανία θαχει για NRN 3w, 2,4,6 στις 2010 και το HHN 2,6 στις 2150
 
Σούπερ! Τί πιο ωραίο να φτάνεις μεσάνυχτα στο Λονδίνο και να ψάχνεσαι με τις βαλίτσες;
 
Top