Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Zagreb - Thessaloniki από 3 Δεκεμβρίου 2x
 
Εκτός του ότι ως τότε δεν ξέρουν αν θα πετάμε ή αν θα μείνει ο κόσμος μέσα με λοκνταουν, νομίζω θα είχε περισσότερες πιθανοτητες να πιάσει αν ξεκινούσε άνοιξη ..Οι Έλληνες πάνε πιο πολύ Βελιγράδι κ παραλία Κροατίας ..Για Ζάγκρεμπ δεν έχει υπάρξει προώθηση για να υπάρχει κίνηση ..Άσχετα που είναι μια πολύ όμορφη πόλη..Αλλά ο μέσος Έλληνας ταξιδιώτης δεν ψάχνει, δεν ενημερώνεται, τρώει "απτά έτοιμα "
 
Κολωνία - Αθήνα από 1 Νοεμβρίου 2x
Βουκουρέστι - Θεσσαλονίκη από 1 Νοεμβρίου 2x
 
Thessaloniki - Eindhoven από 27 Μαρτίου 2022 - 2x Resume
 
Από 31 Οκτωβρίου μέχρι 30 Νοεμβρίου η πτήση από Αθήνα για Ρώμη, θα προσγειώνεται στο Fiumicino αντί για Ciampino
 
Καταργήθηκε τελείως το Αθήνα - Ciampino και πλέον υπάρχει μέχρι τέλη Οκτωβρη 2022 Αθήνα - Fiumicino . Από Θεσσαλονίκη θα πετάει κανονικά στο Θεσσαλονίκη - Ciampino .
 
Δυστυχως το MAN-SKG δεν φαινεται να συνεχιζει την θερινη περιοδο...
 
Κλείνει την βάση της στην Φρανκφούρτη (κλασσικά κλάψα για αυξηση τελών της Fraport κτλ) οπότε έφυγε από το σύστημα από 31 Μάρτιου και μετά το Φρανκφούρτη-Αθήνα (Θεσσαλονίκη πετάει από το Hahn)
 
Καλά τα νέα για Aegean και Vueling καθώς από ότι φαίνεται σταματάει η Ryanair το Αθήνα - Βαρκελώνη από 26 Μαρτίου και μετά.
 
Με μια απο τις κλασσικες ανακοινωσεις της , η Ryanair επιτιθεται στην Ελληνικη Κυβερνηση λεγοντας πως κλεινει την βαση της στην Ροδο, και πως απο τα 65 νέα αεροσκάφη της δεν θα πετάξει κανενα φέτος στην Ελλάδα.
Η εταιρεία ζητά από το ελληνικό κράτος χαμηλότερα τέλη αεροδρομίων, κατάργηση του τέλους ανάπτυξης αεροδρομίου που είναι 12 ευρώ ανά επιβάτη και κίνητρα για πτήσεις σε περίοδο εκτός αιχμής.
 
Top