Νέο Aegean app

• Thread starter Thread starter dimsar
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παντως μιλάω για τελευταία μοντέλα. Αυτο που λες όντως ισχυει αλλα για πολύ παλιές συσκευές. Αν ηταν να μη δουλεύει για 2-3 μοντέλα πριν ζητώ που καήκαμε. Δε δουλεύουν ετσι τα apps

Χθες έκανα καθάρισμα αλλά δεν κατάφερα τίποτα, σήμερα έκανα απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση, μάλλον είναι εντάξει.-

Πάντως αν και κάτοχος smartphone που είναι 2 μοντέλα πριν (Samsung S23, 2023) έχω να σημειώσω πως ούτε αποσυνδέσεις έχω συναντήσει, ούτε καμία δυσκολία σε οποιαδήποτε ενέργεια έχω πραγματοποιήσει μέσω του app (κράτηση εισιτηρίων, check in, δημιουργία και διαχείριση together λογαριασμού, μετατροπή Alpha Bonus πόντων σε M&B μίλια, αίτηση για έκδοση M&B κάρτας και κάρτας αποσκευής, αναζήτηση καταλυμάτων Booking.com).

Ειδικά η μετατροπή alpha πόντων δεν γινεται ποτε αμεσως συνέχεια χτυπάει σφαλμα 500. Καθαρά θεμα server. Μην το ψάχνετε δεν εχει να κανει με τα μοντέλα. Έχουν θεμα οι servers τους.
Ενα απλό login δεν εχει να κανει με το smartphone

Last edited:
Πάλι τα ίδια, μόλις άνοιξα το κινητό, πάλι ήθελε login το app !

Χθες εκανα εγκατάσταση ξανα και ενώ έπαιζε τωρα παλι τα ίδια.
Οκ ενα τετοιο app αεροπορικής που το χρειάζεσαι ανα πάσα στιγμή ειδικά οταν πετάς και θες να κανεις boarding ειναι για τα Σκουπίδια αλλα το εκνευριστικο της υποθεσης ειναι πως στο τηλ κεντρο κανουν πως δεν το χουν ξανακουσει ποτε.
Νομιζω δεν θα ξανασχοληθω το team ειναι απλα τραγικό. Ντροπή τους

αλλα το εκνευριστικο της υποθεσης ειναι πως στο τηλ κεντρο κανουν πως δεν το χουν ξανακουσει ποτε.
Αυτό είναι πάγια πολιτική πολλών εταιρειών, όχι μόνο αεροπορικών, σε όλο τον κόσμο. Η παραδοχή λάθους είναι επί της ουσίας μια μικρή αποτυχία των υπηρεσιών προς τους απλούς πελάτες και η παραδοχή της δεν είναι γενικά χρήσιμη στους επιχειρηματίες.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι αξιολογήσεις και δεν μένει τίποτα κρυφο

Την βοήθεια σας, ψάχνω να βρω πτήσεις με εξαργύρωση από την Σαρτζά, SHJ, και δεν την εμφανίζει πλέον. Παλιότερα μου την εμφανίζε κανονικά. Μπορώ να κάνω κάτι;
Επίσης από το Ντουμπάι έχουν εξαφανιστεί όλες οι πιθανες φτηνές πτήσεις και βγάζει πλέον παντου Emirates.Πχ δεν μου εμφανίζει πλέον την Ethiopian.
(Παρεμπιπτόντως, ένα check in που έκανα χθες για 2 πτησει μια χαρά δούλεψε η εφαρμογή, ενώ πριν ένα μήνα δεν δούλευε )

@chr04
Καλείς το τηλεφωνικό κέντρο, αναφέρεις το bug, και αν σου βρουν αυτοι ζητας να μη χρεωθεις τελος τηλεφωνικης εξυπηρετησης λογω του bug. Επισης να λυσουν το bug