Νεο Website Aegean Airlines

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
καλησπέρα, δεν βλέπω κάτι :rolleyes:
 
Σε Android μπαίνω κανονικά. Μπορεί να είναι κάποιο bug σε σχέση με το iOS. Δοκίμασε να συνδεθείς από άλλη συσκευή με iOS ή PC, αν δεν λειτουργεί επικοινώνησε μαζί τους.
 
Σε Iphone με Face id με βάζει κανονικά
 
Και εμένα μέχρι που συνδέθηκα από υπολογιστή και με πέταξε τελείως έξω! και τώρα δεν γίνεται τίποτα
 
Last edited by a moderator:
Και εμενα το app της Aegean στο κινητό (Android) δεν λειτουργεί εδώ και κάτι μήνες. Βάζω τους κωδικούς κανονικά που μου στέλνονται για να κάνω log in και μετά τίποτα.
 
Last edited by a moderator:
Έπαθα το ίδιο με Androidn πολλές φορές, ειδικά το καλοκαίρι. Κάποιες φορές δοκίμαζα επανεκκίνηση του κινητού και άνοιγε. Άλλες φορές τίποτα. Νομίζω υπάρχει κάποιο bug. Η εφαρμογή freezάρει. Δοκιμάστε να γράψετε ενα review στο play store, πολλές φορές έχει developers που τα βλέπουν και απαντούν.
 
Είχε συμβεί και σε μένα, είχα απεγκαταστήσει την εφαρμογή ΚΑΙ είχα διαγράψει την cache και στη συνέχεια επανεγκατέστησα την εφαρμογή και λειτούργησε. Έχω την εντύπωση ότι για κάποιο περίεργο λόγο, μπορείς να συνδεθείς ευκολότερα στην εφαρμογή της Aegean με χρήση βιομετρικών στοιχείων (δακτυλικό αποτύπωμα ή αναγνώριση προσώπου) παρά με εισαγωγή κωδικών κάθε φορά. Ωστόσο χρειάζεται τουλάχιστον μία φορά μετά την επανεγκατάσταση, να συνδεθείς με τους κωδικούς και μετά να ρυθμίσεις τα βιομετρικά.
 
Ίσως να κάνουν κάποιο update, κι εγώ είχα κάποια προβλήματα αλλά κατάφερα να ξαναμπώ.
 
Top