Νέοι Προορισμοί της ZF

• Thread starter Thread starter ptiseisA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέοι Προορισμοί

manaras":17czcm0w said:
νεεσ πληροφοριες απο την εφημεριδα εμπρος της μυτιληνης...take it!
http://www.emprosnet.gr/Economy/?Entity ... 01ec415a80
μα καλα ρε manos_p..?γιατι δε βαζουν την κω ?? :)

αν και αξιοθαύμαστα τα σχέδια,αμφιβάλλω κατα πόσο θα μπορούσε να επιτύχει το εγχείρημα για τη σύνδεση της Μυτιλήνης με Καβάλα, Αλεξ/πολη..με Ηράκλειο ίσως, πιο πολύ τη θερινή περίοδο, και με Γιάννενα λόγω φοιτητοκοσμου..και πάλι ίσως. Δεν κατάλαβα αν τα συγκεκριμένα δρομολόγια θα είναι εποχιακά ή όλο το χρόνο..

προσωπικα πιστευω θα πετυχει(βεβαια μιλαμε για εμπραερ οχι αβρο).
αν δεν κανω λαθος στα axd,mjt,kva η athens εχει τισ καλυτερεσ πληροτητεσ.
ασ με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος.αυτο βεβαια δεν ειναι τυχαιο.αφενοσ στην αλεξανδρουπολη και καβαλα ο ανδριανοπουλοσ εχει την επιχειρηματικη του δραστηριοτητα οποτε λογικα εχει κυκλο να τον στηριξει και αφετερου στη μυτιληνη ειναι ο γομος υπευθυνος οποτε κι εκει υπαρχει υποστηριξη.
οποτε αυτα τα ανοιγματα γινονται στα <<σιγουρακια>> της εταιριας.

Η ερωτηση μου ειναι προς τους πιο ειδικους του φορουμ...!
Πιστευεται οτι ολο αυτο το προγραμμα που εχει δημοσιευσει η εταιρεια βγαινει χωρις ιδιαιτερα προβληματα με τα 3+(1 το Μαιο) αεροσκαφη που θα διαθετει???
Ευχαριστω και συγνωμη για αυτην την διακριση προς τα υπολοιπα μελη του φορουμ.

+ 1 (το Avro της Astra) :wink:

GR321":vtkme5td said:
Πιστευεται οτι ολο αυτο το προγραμμα που εχει δημοσιευσει η εταιρεια βγαινει χωρις ιδιαιτερα προβληματα με τα 3+(1 το Μαιο) αεροσκαφη που θα διαθετει???
χωρις να ανηκω στους πιο ειδικους ..να σε ενημερωσω οτι ειχαν προθεση να παρουν αλλα 2 εμπραερ απο φθινοπωρο(το ειχε πει ο ανδριανοπουλος σε μια συνεντευξη)

Η προθεση αυτη εχει παψει να ισχυει πια ειναι ακομα στα σχεδια της εταιρειας?

ειναι ακομα(απο οσα γνοριζω)

Socrates":if3ms7nd said:
medphys":if3ms7nd said:
Στην Καστοριά δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμη τα φώτα στους ορεινούς γειτονικούς όγκους.Δεν ξέρω πως θα καταφέρουν να κάνουν νυχτερινές πτήσεις. και ο πύργος ελεγχου είναι ακόμη στο στάδιο της κατασκευής και δεν υπάρχει οπτική επαφή με το αεροσκάφος παρα μονο στα τελευαία 800 m. Δεν ξέρω αν η athens airways έχει συνεννοηθεί για τα ωράρια εργασίας του προσωπικού της ΥΠΑ στον Αριστοτέλη..

Λογικά τις ώρες "εγκρίνονται" απο κάποια υπηρεσία. Αυτή η υπηρεσία δεν θα το ήξερε αυτό? Και εμένα μου έκανε εντύπωση αρχικά αυτό αλλά θεώρησα πως έχει λυθεί το θέμα. Πάντως θα είναι η πρώτη φορά που ο "Αριστοτέλης" θα δέχεται νυχτερινές πτήσεις τακτικές.

Στο αεροδρόμιο καστοριας υπάρχουν 2 τηλεπικοινωνιακοί για να κάνουν AFIS. Ένας φίλος μου που ηταν ο τρίτος,μετατέθηκε πρόσφατα. οπότε δύσκολο να τους έχουν και πρωι(ολυμπιακη) και βράδυ (athens airw.) . στην κοζάνη ειναι νομίζω 2 πάλι, με μια πρόσφατη απώλεια...δεν ξέρω αν την έμαθες Socrates.

GR321":1pluok0j said:
Η ερωτηση μου ειναι προς τους πιο ειδικους του φορουμ...!
Ευχαριστω και συγνωμη για αυτην την διακριση προς τα υπολοιπα μελη του φορουμ.

Ούτε εγώ ανήκω στους ειδικούς αλλά μια πρόχειρη αναπαράσταση των δρομολογίων όπως θα είναι τον Μάιο στο exel εκτός από το ΑΤΗ - Καστοριά (Παρ-Κυρ) τα υπόλοιπα μια χαρά βγαίνουν με 4 (+1 για Θεσ/νικη) αεροσκάφη. Μιά χαρά με την έννοια ότι δεν... θα σκάσει ούτε λάστιχο γιατί είναι αρκετά ψηλό το utilization.

Επεξεργασία. Είπα να ανεβάσω και την εικόνα του αρχείου. Λείπουν τα 4 Θεσσαλονικιά και το Αθήκα καστοριά Παρ- και Κυριακή. Εκεί μάλλον κάτι πρέπει να κόψει για να το προσθέσει, εκτός και αν εγώ κάτι πέρασα λάθος.

Attachments

• ath.jpg
    ath.jpg
    186,2 KB · Προβολές: 1.118

medphys":327e6gko said:
Στο αεροδρόμιο καστοριας υπάρχουν 2 τηλεπικοινωνιακοί για να κάνουν AFIS. Ένας φίλος μου που ηταν ο τρίτος,μετατέθηκε πρόσφατα. οπότε δύσκολο να τους έχουν και πρωι(ολυμπιακη) και βράδυ (athens airw.) . στην κοζάνη ειναι νομίζω 2 πάλι, με μια πρόσφατη απώλεια...δεν ξέρω αν την έμαθες Socrates.

Ναι την εμαθα, αλλά άλλαξαν το πρόγραμμά τους και το έκαναν σπαστό, τέσσερις ώρες το πρωι για το δρομολόγιο της ΟΑ το οποίο είναι για ξενύχτιδες και τέσσερις το μεσημέρι. Θα το τσεκάρω και θα δω.