Νέοι Προορισμοί της ZF

• Thread starter Thread starter ptiseisA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητέ μου Νεοζηλανδέ, δεν θα αλλάξω τυπογράφο (γιατί αυτός ότι βλέπει εκτυπώνει). Το μυαλό μου θα αλλάξω γιατί αντί για το "4" πάτησα το "2"! Άνθρωοπος είμαι ο...άνθρωπος! Αν ανεβάσω τα λινκ με τα άρθρα των...συναδέλφων θα γεμίσει...o server του forum! :mrgreen: (Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... :mrgreen: )

Αύριο το μεσημέρι εγκαινιάζεται και το δρομολόγιο Αθήνα - Καστοριά. Η πρώτη πτήση θα γίνει αύριο με Embraer και στη συνέχεια στο "Αριστοτέλης" θα κατεβαίνει το γνωστό Dashακι.

σημερα στη χιο ηλθε το ντασ.
αυριο το αβρο της αστρα.
εκ πρωτης οψεως το ντασ μοιαζει πιο αθορυβο απο τα αταρια της οα.
για φωτο της zf στη χιο,ψηστε τον vasmad να αφησει για λιγο την ταβερνα και να παει να βγαλει μια καλη οπως την προσφατη με το 320 της thomas cook :P

Να ρωτησω κατι μηπως στα πιθανα σχεδια της Αthens Airways ειναι το δρομολογιο Αθηνα-Παρος-Αθηνα το πραγμα ειναι τραγικο δεν υπαρχουν θεσεις για σχεδον ολο το καλοκαιρι με την ολυμπιακη !!

Καλα πλακα μας κάνουν..πανε να βάλουν και την κέρκυρα? που θα τα βρουν τα αεροπλάνα..Ε ρε πάλι χρυσες δουλειες θα κάνουν η ΑΖΙ και οι βουλγαρικες..δεν ανοιγουμε και μεις καμια να τους νοικιάζουμε?

αλεξανδρουπολη-ροδος απευθειας!
http://www.gnomi-evros.gr/show.cfm?id=26253&obcatid=8

Να σημειωθεί ότι επίσης απευθείας σύνδεση της Αλεξανδρούπολης υπάρχει με το Ηράκλειο της Κρήτης καθώς και με τη Σητεία, (εννοει οα και sky express?)

ειναι τσαρτερ η πτηση ή scheduled?

Ας είναι...Ξύπνησε κάποιος και ανοίγει αυτή η πολλά υποσχόμενη γραμμή...αν και λίγο άτσαλα. Με frequency χ1/εβδ. μόνο τουριστικά στέκει (και πάλι όχι ιδιαίτερα) ενώ με σωστό frequency μπορεί να σταθεί όλο τον χρόνο. Τες πάντων, αρχή είναι, μην το μουρμουράμε πολύ.
Άντε, και ακολουθούν KVA και IOA...άν το πιάσουν το νόημα (γενικά, όχι μόνο η ZF).
Επι τι ευκαιρία, την Πέμπτη 8/6 στις 20.00, η ZF έχει presentation στο Rhodes Imperial (ex Hilton) για το επικείμενο άνοιγμα της γραμμής RHO-ATH

Εμένα μου φαίνεται για charter και όχι για κανονική πτήση.

Κουίζ :

Βρείτε τα λάθη της ανακοίνωσης-σελίδας (προσοχή! λάθη περιεχομένου και τεχνικά στη σελίδα) και κερδίστε.

p.s. Επίσης, ας τους πει κάποιος πως η έκφραση Από Αθήνα προς Ρόδος παραπέμπει σε λάθη δημοτικού.

Ουδέν σχόλιον.