New Generation Boeing 747

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ήμαστε :off: Επιστροφή στο αρχικό θέμα

Υ.Γ. Το πρώτο αεροσκάφος με fly-by-wire ήταν το Α320. Πρώτη δοκιμαστική πτήση ενός Α320 στις 22/2/87. Για να απαντηθεί και το ερώτημα με την ευκαιρία :wink:

gia na girisoume sto arhiko mas thema.

pithanon i perosoteri filoi ton Airbus tha me .............. :lol:

prota polla: pisteuo oti i Boeing ama sta alithia ftiaksi ena kainourio 747 oti auto to aeroplano tha einai para poly kalo kathos tha ehei monterna systimata (tehnologia 777 kai 7E7) alla tha ehei kai merika "palia alla kala" sistimata pano tou.

Prepei diladi na einai ola kainouria kai supermonterna ??? den katalaba, ama mia tehnologia i ena systima ehei "pira" pano apo 20-30 hronia kai ekatomiries ores prisis, prepei kata pasa thisia na alahthi ?? Einai thema timis kai kostous kathe aeroplanou.

Ta se olous mas toso agapimena 717, pou i perisoteri edo ta theoroume poly kala aeroplana, ti einai: moderna DC-9 .

Kai einai ta Airbus alithia toso poly monderna aeroplana ??

- to A300-600 den einai tipota allo para ena moderno A300B2/B4

- ama kitakso ta A330/A340 tote eho tin eniposi oti blepo ena trabigmeno A300.

- Ta A330/A340 ehoun tehnologia tou A320 mesa tous, diladi den einai kai toso 100 % uptodate

prosopika theoro oti auto pou ekane tin Airbus toso megali den einai oti einai toso moderna aeroplana , alla to oti i Airbus ehei ena sosto family concept.
Megalo lathos tis Boeing pou den ekane kati tetio me to meros tis.

airbus???????????/

ola kala einai ayta poy lete alla!
sto airbus einai ola hlektronika ola ma ola..............akoma kai ta susthmata elenxoy einai ola hlektronika.me mia strabh sta hlektronika thn ekanes.h boeing ektos apo hlektronika exei kai ydraylika systhmata.dyo einai kalytera apo ena.kai mhn pairneis to a340 poy einai 10 xronia ela na to deis meta apo 25 opos einai to 747 tote na to deis kai na to sygrineis.