Nordwind Airlines

Georgi_1964

First-Class-Member
Εγγραφή
24/04/2014
Μηνύματα
567
Likes
74
Ρωσικη αεροπορικη εταιρεια.
Κωδικός IATA: Ν4
Κωδικός ICAO: NWS

Απο οτι γραφουν θα εχει πτησεις προς την Θεσσαλονικη.


Αικατερινμπουργκ-Θεσσαλονικη
Νοβοσιμπιρσκ -Θεσσαλονικη
Ορενμπουργκ -Θεσσαλονικη

Μια αποφαση από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας 10/28/2014 № 12423 N / 4 , η ρωσική πλευρά έχει ορίσει αεροπορική εταιρεία LLC "Nordwind Airlines" για την εκτέλεση τακτικών επιβατών, φορτίων, αποσκευών και αλληλογραφίας για τις ακόλουθες συμβατικές γραμμές:
Εκατέρινμπουργκ - Θεσσαλονίκη
Νοβοσιμπίρσκ - Θεσσαλονίκη
Όρενμπουργκ - Θεσσαλονίκη

Η εν λόγω αποφαση θα ακυρώσει το διορισμό της JSC "Aeroflot - Russian Airlines" για την τακτική αεροπορική μεταφορά επιβατών, αποσκευών, φορτίου και ταχυδρομείου την γραμμή Αικατερινμπουργκ - Θεσσαλονίκη .
Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορικών Μεταφορών της Ρωσιας
http://www.favt.ru/favt_new/?q=novosti/ ... ovost/4387 σας βαζω το λινκ στα ρωσικα γιατι δεν το εχω στα αγγλικα,

http://www.nordwindairlines.ru/en εδω ειναι το σαιτ της εταιρειας.Προς το παρον ειχε μονο πτησεις charter.
Τωρα δεν γνωριζω ποσο σας ενδιαφερουν τετοιες ειδησεις ,ομως αφου το βρηκα λεω να σας το γραψω.
 
Καλησπέρα Georgi, πετούσε η Aeroflot τα συγκεκριμένα City pairs ή απλά είχε τα μεταφορικά δικαιώματα αλλά δεν πετούσε οπότε τα έδωσαν στην Nordwind?
 
Μου κανεις δυσκολες ερωτησεις.Εγω γνωριζω πολυ λιγα .Καποιος απο τα παιδια του φορουμ που γνωριζει καλυτερα θα σου απαντηση.

Ενα γνωριζω οτι απο το Μαιο του 2013 ειχε η Αεροφλοτ την γραμμη Αικατερινούπολη -Θεσσαλονίκη.

Το υπουργείο τόνισε ότι η Αεροφλοτ διορίζεται από τη ρωσική πλευρά για την εκτέλεση τακτικών αεροπορικών μεταφορών επιβατών, αποσκευών, φορτίου και ταχυδρομείου σχετικά με τις συμφωνηθείσες υπηρεσίες Αικατερινούπολη -Θεσσαλονίκη.
αυτο ειναι απο την αποφαση του 2013 .
 
Γενικότερα οι εταιρείες παίρνουν δικαιώματα πτήσεων προς τρίτες χώρες, ακόμα και αν δεν τις εκτελούν. Προφανώς θα είχε πάρει και η αεροφλοτ, όπως και η ural (μόνο που η δευτερη πετούσε) .
 
Οπότε θα περιμένουμε αν θα εκτελέσει το πρόγραμμα η Nordwind. Την Ural είχα την τιμή να την γνωρίσω από κοντά στην Αθήνα. Αν θυμάμαι καλά έκανε Krasnodar-Thessaloniki-Athens. Ότι υποσχέθηκε το έκανε, οπότε θα την προτιμούσα σε σχέση με το άγνωστο. Άσχετα που στο έδαφος γινόταν ένα κομφούζιο. Νομίζω κιόλας ότι η Αικατερινούπολη είναι βάση της Ural. Αν δεν έχεις γνώση της Ρωσικής αγοράς όμως δεν μπορείς να καταλάβεις τι νόημα έχουν κάποιες κινήσεις.
 
Ολοι οι προορισμοί της Ρωσίας είναι διαφορετικοί. Πχ Μόσχα εχει το κοινό της χειμωνα-καλοκαιρι. Επίσης Ροστοφ-Μινεραλνε Βοντυ εχει το κοινό της χωρις απαραίτητα με γκρουπάκια. Σε όλου τους υπόλοιπους προορισμούς από πίσω είναι τα μεγάλα γραφεία που οργανώνουν τα πακέτα για τους Ρωσους. ποτε αν ένα γραφείο δεν τα βρει με την ural και τα βρει με άλλη εταιρεία, τότε η άλλη εταιρεια ξεκινά τις ενέργεις για δικαιώματα τρίτων χωρών. Στην πορεία όμως μπορεί το γραφείο να μην εχει την κίνηση που θα ηθελε και ακυρώνει το δρομολόγιο και τελικά το δικαιώματα που δόθηκε στην εταιρεία, τσάμπα δόθηκε και παει χαμένο. Καπως ετσι λειτουργει το θέμα.
 
Όπως το λες έχει μια λογική. Πάντως είναι κρίμα να μην υπάρχουν σταθερές συνδέσεις με την Ρωσία εκτός από την Μόσχα. Μια σταθερή σύνδεση έστω και με χαμηλές συχνότητες θα μπορούσε να δουλέψει και να είναι Win-Win και για τους δυο. Για παράδειγμα τα μεγάλα τουριστικά γραφεία της Βρετανίας όπως η Thomas Cook, TUI κλπ, ενώ έχουν δικό τους στόλο, πουλούν και πακέτα και εισιτήρια με την Εύκολη προς την Ελληνική περιφέρεια. Αυτή η Αγ. Πετρούπολη γιατί χαροπαλεύει μόνιμα;
 
Αν εννοεις για χειμώνα...εδώ η Μοσχα τραβαει με τα χιλια ζόρια. Αλλωστε ο ελληνικος τουρισμός είναι μόνο για καλοκαιρι. Επίσης τα μεγαλα γραφεία δεν πουλούν μόνο πακέτα αλλα και μόνο αεροπορικό εισιτήριο.
 
Απο οτι φενετε η εταιρεια ειναι 100% της Pegas Touristik.
Αρα συγουρα θα εχουμε πτησεις προς την Ελλαδα εκτος αν δεν θα διαλυθουν και αυτοι.
 
H Nordwind σε SKG, ξεκινησε να πουλαει MRV-SKG, ROV-SKG, μια φορα την εβδομαδα με 321 και 738
Μαλλον ανελαβε της Ellinair


Eπίσης ξεκινησε εδβομαδιαια τα ROV, SVX,GOJ,KRR-LCA

 
Top