Nova Airlines

• Thread starter Thread starter IATA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επαναλαμβάνω οτι δεν εχω καμια σχέση με την εταιρία ούτε ξέρω (ακόμα) κάτι για αυτή, απλά έχω την διαισθηση οτι ίσως εχει να κάνει κάτι με την Euroair..

Λετε τελικα το κενο που αφησε η αειμνηστη Euroair να ηταν τοοοοοοσο μεγαλο που επρεπε να σπευσει η Nova Airlines να το καλυψει?? :lol:

Ειμαι λιγο σαρκαστικος....!Παντως στη σελιδα τους δε λενε τιποτα απολυτως...καμια πληροφορια!

Επαναλαμβάνω οτι δεν εχω καμια σχέση με την εταιρία ούτε ξέρω (ακόμα) κάτι για αυτή, απλά έχω την διαισθηση οτι ίσως εχει να κάνει κάτι με την Euroair..

Δε πειραζει που δεν ειχεις επισημη πληροφοριση...!Εχει ενδιαφερον αυτη η γνωμη!Να δουμε τι μπουμπουκι θα ξεφυτρωσει!

ειναι πολυ απλο
κοιταξτε την εταιρια που "εφτιαξε" την σελιδα και το πορτοφολιο της και σε ολους θα 'υπαρξει" η ιδια "σκεψη" ....

NFEEFE":m6pnlssn said:
Χμμμμ....Τι ειναι αυτη η εταιρια οεο?Απο το site δεν εχει καμια πληροφορια..Charter μυριζομαι...!
εγω παλι μυριζομαι μουφα!!! :wink:

γεια χαρα σε ολους σας!ειμαι καινουργιος εδω μεσα, πριν μερικα μονο λεπτα εκανα εγγραφη...με μεγαλη εκπληξη διαβασα τα ποστ με θεμε τη νοβα ερλαινς την οποια δεν γνωριζω...μπηκα στο σαιτ τους για να δω τις θεσεις εργασιας και δεν μπορω να πω πως εβγαλα ακρη...βεβαια για να ειμαι ειλικρινης εστειλα ενα βιογραφικο για τη θεση ιπταμενου φροντιστη...εαν εχει καποιος περαιτερω πληροφοριες ας τις μοιραστει μαζι μας...καλες πτησεις να εχουμε!!!

Το site έχει κατέβει... Λετε να ετοιμαζουν τίποτα ή ήταν κάποια "πλάκα" το όλο εγχειρημα;

Λες αυτοι να μη προλαβαν καν να πεταξουν???

Καλυτερα απο το να παρεις δυο αεροπλανακια και να εχεις απληρωτο το προσωπικο σου για μηνες... :wall: