Ο.Α. Αθήνα - Λονδίνο (27-3-2011): Τέλος εποχής

• Thread starter Thread starter panos81c
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εσυ και ο ΟΑ701 ειχατε το ιδιο προβλημα!Τουλαχιστον η ΟΑ701 επανηλθε στο καλοκαιρινο προγραμμα και εγινε η χαρη του συνονοματου της...! :roll:

Krinagoras II":180zrk1u said:
Αναμένουμε αντίστοιχο αφιέρωμα και στις αρχές του Μάη, για το τελευταίο δρομολόγιο Αθήνα - Παρίσι - Αθήνα (μιας και δείχνεις εξαιρετικός γνώστης του αντικειμένου)...

Για το Παρίσι δεν ξέρω τόσα πολλά... δεν έχω πάει ποτέ Γαλλία αεροπορικώς (μόνο από Αγγλία μέσω Eurotunnel) και οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες.

scb":180zrk1u said:
Το γραφείο της φωτογραφίας παραπάνω είναι του ΕΟΤ. Της Ολυμπιακής βρίσκεται σε διπλανό κτήριο. Πριν από δύο εβδομάδες ήταν ακόμα εκεί χωρίς το Δημόσιο να το έχει εκμεταλευτεί με κάποιο τρόπο.
Τα γραφεία της Ολυμπιακής είναι δύο πόρτες αριστερά από του ΕΟΤ, αυτό με τα σανιδωμένα παράθυρα. Η φωτογραφία είναι capture από το Google Street View.

panos81c":38set343 said:
Τα γραφεία της Ολυμπιακής είναι δύο πόρτες αριστερά από του ΕΟΤ, αυτό με τα σανιδωμένα παράθυρα. Η φωτογραφία είναι capture από το Google Street View.

Δεν είναι αυτό με τα σανιδωμένα παράθυρα, αυτό προσπαθούμε πούμε.
Είναι περισσότερες από 2 πόρτες αριστερά, και στο Google Street View δεν φαίνεται γιατί μπροστά βρίσκεται ένα φορτηγό.
Το κτήριο όμως είναι αυτό που έδωσα και προηγουμένως: http://www.whoseview.co.uk/business/Oly ... 17412.html