ΟΑ 908 ΑΤΗ-->SKG 05/08/2004

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
to kakomoiro to mygakoulini.............. :lol:

Mygaki survivor!!!

Aman pia m'aftes tis afstirotites gia tis foto. Apagorevete edo, apagorevete ekei...

έλειπε το in-flight magazine (εκτός εαν δεν βάζουν πλέον στις πτήσεις εσωτερικού),

auto ehei kopi edo kai arketo kairo, kai se ptisis esoterikou den ypirhe pote. poly oraio trip report hristo.

to TU-154, akoma plironi i Malev pou to ehoun ekei ?? alithia, kserei kaneis ti egine to Caravelle ??

alex":1oost8e4 said:
auto ehei kopi edo kai arketo kairo, kai se ptisis esoterikou den ypirhe pote. poly oraio trip report hristo.

to TU-154, akoma plironi i Malev pou to ehoun ekei ?? alithia, kserei kaneis ti egine to Caravelle ??

To in-flight magazine "Kinisi" to exw petyxei se ptisi eswterikou. Episeis i Aeroplooia edine to dikos tis periodiko, to "Arhipegalos".

To Caravelle yparxei panta sto Makedonia, pisw apo ton Pyrgo Eleghou.

me prolaves
to arhipelagos itan ena poly kalo inflight.....
krimas,,,,,,,,

neoi kairoi, nea ethima............

Άσχετο, αλλά δεν κόβει και τα timetables να κάνει οικονομία; Άσε που η σχέση του timetable με την πραγματικότητα ειναι επιεικώς χαλαρή... Ακούς εκεί καθημερινή για Μάντσεστερ με ΑΤ7!

dtrach":2cyu2p5d said:
Ε??? τι κόλπα είναι αυτά?? προκράτηση θέσης??? :roll:
Ααααααχχ, όταν τα γράφω εγώ εδώ και καιρό στα trip reports μου, δε με πιστεύετε... Αυτό γίνεται τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια στην ΟΑ. Άρχισε ως δυνατότητα για τα μέλη του Ίκαρος (ακόμη και για όσους είχαν τη χάρτινη κάρτα ακόμα), αλλά στην ουσία γίνεται για όλους τους επιβάτες εσωτερικού ή εξωτερικού, εκτός ίσως από τις περιπτώσεις που κάποιος αναχωρεί από αεροδρόμιο όπου το check-in γίνεται με το χέρι.

jerry":2cyu2p5d said:
Που θα τα δώσεις, που θα τα δώσεις τόσα safety......
Χρήστο, αν δε με απατά η μνήμη μου έχω κάνει...προκράτηση :D