OAir: Συμπεριφορά υπαλλήλων (ιπταμένων & εδάφους)

• Thread starter Thread starter zeppelin
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Συμπεριφορά υπαλλήλων (ιπταμένων & εδάφους)

NFEEFE":ch917y7v said:
Χωρις να θελω κι εγω να σε αμφισβητισω, δεν εχω ακουσει, προσωπικα, κανεναν που να προσποιειται οτι ειναι ευγενικος

Μιας που αναφέρθηκε, αν κ θα κλέψω το παράδειγμα μου κυρίως από τους διπλανούς της Α3: δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί η προσφώνησή μεταξύ συναδέλφων σε ευθύ διάλογο, με προθέματα όπως ''δεσποινίς'', ''κυρία΄'' + επίθετο. Σόρρυ αλλά μου ακούγεται λίγο αστείο όταν ακούω ατάκες του στυλ: δεσποινις Δημητρίου μπορείτε να φέρετε μερικά ψωμάκια ακόμα; :wall:

Θα έλεγα είναι πιο πολύ τραγικό να βλέπεις 2 κοπέλες 22 χρονών να αποκαλούν η μία την άλλη έτσι κ όχι Μαρία, Ελένη κτλ παρά 'ευγενικό΄.

ΥΓ η χρησιμοποίηση θηλυκού γένους είναι τυχαία κ δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα.. :oops:

Δεν ξερω αν το δικο μου κειμενο το παρεθεσες για να πεις κατι σε σχεση με οσα εγραψα εγω, αλλα αν ναι, εννοουσα σε σχεση με τον επιβατη..,! :roll:

Δεν το λέω σε σχέση με ότι είπες. Προφανώς (ελπίζω τουλάχιστον) οι αεροσυνοδοί μιλάν έτσι επειδή βρίσκονται μπροστά στον πελάτη κ επειδή έτσι τους είπαν. Απλά νομίζω είναι too much που λέμε στην Ελλάδα.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Δε μπορώ να θυμηθώ σε καμία (από τις 6-7 :p) πτήση μου με Aegean κάτι τέτοιο. Προφανώς νέα εξέλιξη.
Πολιτισμός σου λέει. :rant:

Όντως ισχύει αυτό, μπορώ να το επιβεβαιώσω μετά από αρκετά χρόνια και πτήσεις στην Aegean. Τις πρώτες φορές δεν μπορούσα να το καταλάβω και υπέθετα ότι δεν γνωρίζονται τα πληρώματα μεταξύ τους οπότε ήταν λόγω ευγένειας. Αλλά επειδή τόση ευγένεια και πολιτισμός δεν γίνεται μετά από τόσα χρόνια και να μην γνωρίζονται μεταξύ τους ποτέ... τελικά έμαθα ότι είναι πολιτική της εταιρείας για να μην ξεφεύγουν οι ιπτάμενοι και φωνάζονται μεταξύ τους και να δίνουν μια καλή εικόνα στους επιβάτες. Βέβαια μερικές φορές ακούγεται πολύ περίεργο, αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί και σε αρκετές περιπτώσεις μου αρέσει. Βέβαια όλα αυτά είναι κόλπα της γνωστής κυρίας που έχει συζητηθεί ΠΑΡΑ πολλές φορές σε αυτό το φόρουμ τόσο όσο βρισκόταν στην Αegean όσο και όταν πέρασε στην Οlympic Air.

Δεν ξέρω που να το βάλω το θέμα αφού ναι μεν έχει σχέση με το προσωπικό εδάφους αλλά έχει και με το image της νέας ΟΑ...

Διαβάστε τις μαρτυρίες 2 επιβατών της νΟΑ σε επιδοτούμενα δρομολόγια που ματαιώθηκαν και τα παράπονά τους...

:arrow: http://troktiko.blogspot.com/2010/04/olympic-air.html
:arrow: http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_1545.html

ΥΓ
Μην κολλάτε στο τρωκτικό. Θα μπορούσαν να ήταν οπουδήποτε δημοσιευμένα αφού είναι e-επιστολές των ιδίων των παθόντων (χωρίς καν τρωκτικοσχόλια).

ΥΓ2
Το ότι 2 επιβάτες πόσταραν παράπονα, έ δεν είναι και συνηθισμένο. Γι' αυτό αποφάσισα να τα παραθέσω...

Ειδικα ο πρωτος ειναι τοσο σοβαρος που στην αρχη λεει "ειχα προγραμματισει με μια φιλη μου να παμε στη Σητεια τη Δευτερα του πασχα", και τελειωνει λεγοντας οτι με ολα αυτα εχασε το μεροκαματο (απο τις διακοπες με τη φιλη)

seven4seven, υποθέτω ότι εννοεί ότι γύριζαν πίσω στη Σητεία από διακοπές στη Ρόδο. Εμένα πάντως μου αρέσει το εξής :

Και στην τελικη θα μπορουσαν εστω να διευκολυνουν την μετακινηση μας απο το ενα αεροδρομιο στο αλλο-μια αποσταση κοντα στα 150 χλμ-με καποιο mini bus της εταιρειας.Τοσο πολυ θα τους κοστιζε;;

Μμμμ...για τον συγκεκριμένο επιβάτη, η κάθε εταιρεία έχει και από ένα mini-bus σε κάθε αεροδρόμιο που εξυπηρετεί... :roll:

Επίσης, από τον έταιρο σύνδεσμο http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_1545.html :

Παρά το γεγονός πως όπως ισχυρίστηκε η εταιρεία δεν πραγματοποιήθηκε η πτήση λόγο τεχνικής βλάβης , και θα βάλουν λέει .. Μεγαλύτερο αεροπλάνο αύριο .

Να δω DH8-Q400 στο δρομολόγιο Κάρπαθος-Κάσος και τί στον κόσμο...