bari":615apnnw said:απο οσο γνωριζω, καθονται..
κι αυτο δεν ειναι καλο ουτε για την εταιρια αλλα ουτε και για τους ιδιους..

imaginas":2pl4gkqv said:Αλλά ούτε και λεφτά να νοικιάσουν...
PILOT23":cuzlacs2 said:Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το θέμα, αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί απέσυραν το συγκεκριμένο αεροσκάφος...
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..?
imaginas":3heti9z7 said:η ακύρωση νομίζω ότι έγινε επειδή δεν έχουν α/φη.Αλλά ούτε και λεφτά να νοικιάσουν...
, και προς τη δόξα τραβούν.. Να φανταστείτε ότι είναι τόσο καλοί σε αυτό που κάνουν , που κατάφεραν στο παραπέντε να βρουν 737-400 να νοικιάσουν (δεν είναι εύκολο να ψάχνεις μεταξύ ουκρανίας ,ρωσίας και ισπανίας να βρείς μήπως περισσεύει τίποτα στα υπόλοιπα αεροπορικά παιδιά, ευτυχως τώρα μας έσωσε το Σιάτλ..) Ήταν και πάλι η καλύτερη λύση , δε πα να φωνάζει ο κόσμος της , αυτή εκεί, νοικιάζω ότι βρώ μπας και βγώ από το αδιέξοδο. Να μείνουν και οι συνδικαλιστές ευχαριστημένοι που κόντεψαν να φάνε ζωντανό τον διευθύνοντα σύμβουλο προχθές. Ο οποίος τους έλεγε λίγο - πολύ : δεν είμαι καλή νοικοκυρά , δε ξέρω να μαγειρεύω , αλλά ξέρω να παραγγέλνω το καλύτερο κινέζικο.
imaginas":3oeye84s said:Πάντως πριν 1 εβδομάδα,χρησιμοποίησα την Ο.Α και είχα μια ευχάριστη πτήση.Τώρα ετοιμάζω το επόμενο ταξίδι,πάλι με Ο.Α!