Olympic Air A319/A320

  • Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
corsair":3f4a3w3y said:
Diakon":3f4a3w3y said:
Λοιπόν, τις προάλλες πέταξα με το Α320 της Olympic SX-OAI. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι
ο κυβερνήτης μάς καλωσόρισε στο "ολοκαίνουργιο Airbus 320" της εταιρίας, κάτι που μου φάνηκε περίεργο
αφού έβγαζε μάτι το ότι ήταν από τα "παλιά". Ψάχνοντας εδώ μέσα, βρήκα ότι πέταξε για 1η φορά το 2007.
Δεν με πειράζει η ηλικία του αεροσκάφους, αδιαφορώ, απλά αναρωτιέμαι αν είναι επίσημη πολιτική της εταιρίας
το δούλεμα. Α, το γεύμα ήταν μπισκοτάκια με κουτόχορτο...


Δλδ, στην δικη σου πραγματικότητα κατα ποιά έννοια δεν είναι ολοκαίνουργια??????????? :?
Ποιος σε δούλεψε? :roll:

H Διαφορά είναι ότι Εταιρίες που πετάν με πραγματικά καινούργια αεροπλάνα, δεν χρειάζεται να το διαφημίσουν. Κύριοι, ο μέσος όρος ηλικίας των αεροσκαφών της KLM για Ελλάδα είναι περίπου 1,5 ετών (Β 738) τα δε EMB190 είναι από 1 έτους έως 2-3 μηνών. Την τελευταία φορά που πέταξα με ΕMB190 αυτό ήταν μόλις 1 μήνα. Κανένας πιλότος δεν διαφήμιζε το πόσο καινούργιο ήταν. Αυτού του είδους οι διαφημίσεις όπου χρησιμοποιείται ο πιλότος για φτηνή διαφήμιση της εταιρίας, είναι πολύ "φτηνή" και απευθύνεται μόνο σε κάτι γιαγιάδες και σε κάτι άσχετους, και όχι φυσικά σε κάποιον που έχει σχέση με την αεροπορία!!!!!

Η ιστορία της διαφήμισης στο επίπεδο αυτό είναι τα έργα και όχι τα λόγια, και από λόγια όλοι έχουμε χορτάσει. ΑΠλώς προς ενημέρωση η ΟΑ πέραν της απουσίας της από την Γερμανία, πλέον σταμάτησε και τις πτήσεις της στην Ιταλία (Ρώμη)!!!!, πτήση η οποία συνήθως ήταν γεμάτη!!!! Να υπενθυμίσω ότι από Ρώμη για Ελλάδα οι βραδυνές πτήσεις είχαν πληρότητα που άγγιζε χαλαρά το 90%. Σήμερα πλέον η πτήση εκτελείτε μόνο από την AEGEAN (20.30 τοπική) με Α320 και από την ALITALIA (21.40) με Α321!. Εκεί ο ΟΑ είναι απούσα, όπως και από σωρεία κρατών, όπου παλαιότερα γέμιζε! Και ο λόγος φυσικά της κατάργησης των συγκεκριμένων πτήσεων αποτελεί η "εναρμονισμένη πρακτική μεταξύ των δύο ...προς συνένωση εταιριών" και μάλιστα σε χρονικό διάστημα πριν το merge, για την οποία άλλωστε σκάλωσε και το merge από την Ε.Επιτρ.Ανταγ.
 
Και να παραθέσουμε εδώ ότι τα Α321 της Alitalia από Ρώμη είναι γεμάτα κατά πολύ μεγάλο ποσοστό από Έλληνες..! Έτυχε και πέταξα τις προάλλες.
 
Έχετε ξεφύγει πολύ μακριά από το θέμα του topic. Μην αρχίσουμε το τι αεροπλάνα θα έπρεπε ή θα θέλαμε ή θα μπορούσε να έχει η ΟΑ.
Πίσω στο θέμα μας για τα Α319 & Α320 της ΟΑ :3:
 
Η βάση βλέπω οτι έχει να ανανεωθεί λίγο καιρό, ε; :)
Το SX-OAK (που έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό) έγινε πλέον XA-VOT.
 
Τι αίσχη είναι αυτά που διαβάζω!! Έφυγε το Κ από τον στόλο της Ο.Α? To καμάρι στης Mandala? Αυτό το υπόδειγμα αεροσκάφους? Χάλασε ο κόσμος πατριώτες... είμαι περίεργος ποιός πήρε αυτό το έπος στο στόλο του...
 
Η Volaris σύντροφε!
 
παιδια εγω τον τελευταιο μηνα εχω ταξιδεψει 2 φορες με ΟΑ και τις 2 με Α319...νομιζω το ΟΑΟ,ΟΑG και οι πτησεις ηταν πολυ καλες και καθολου
κοθραστικες.
Δεν ξερω αν για τα πληρωματα ειναι καπως διαφορετικα η αβολα....γιατι καθε αεροσκαφος εχει καποιες ιδιομορφιες,παντως ολοι οι επιβατες,η σχεδον ολοι
απ οσο μπορουσα να ακουσω και να καταλαβω ,εφυγαν παρα πολυ ευχαριστημενοι.
Τα πληρωματα δε...εκπληκτικα. και στα 2 υπηρχαν και φροντιστες μεσα.
Ας μου επιτραπει παντως να παρατηρησω......οτι οι αντρες μεσα στην καμπινα κανουν τη διαφορα.
Κυριως της ΟΑ που σχεδον ολοι ειναι παρα πολυ καλοι.
Μπραβο!!!!!!
 
Και το πρώην SX-OAL πάει στην Volaris ως XA-VOS
 
Στην ιστοσελίδα τους ακόμα μιλάνε για το στόλο της εταιρείας τον Οκτώβριο του 2009 και πως θα διαμορφωθεί το φθινόπωρο του 2010 (16 Airbus). Ας το διορθώσουν επιτέλους
 
Ποια είναι η διαμόρφωση του εσωτερικού των Α320 Της Ο.Α;
 
Top