Olympic Air A319/A320

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η Ελλαδα ψηλα......ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλεεε :wall: :wall: :wall:

Καλά λένε ότι όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι..

ως το Δεκέμβριο θα έχουν μείνει στην εταιρία μόνο 3 airbus!!!!
:( Και μετά ;; Για τα Dash τι ξέρουμε...; Περιοριζόμαστε δλδ σε ένα regional ρόλο;
Ξενέρα.... :deadthread:

Δε θα διώξουν τα dash. Κάτι ακούγεται ότι θα πάρουν και άλλα.

kleopatra":1rtfb51n said:
Δε θα αντικατασταθούν. Χθες απολύθηκαν 15 χειριστές και μέχρι αύριο αναμένεται να απολυθούν άλλοι τόσοι. Ακούγεται ότι ως το Δεκέμβριο θα έχουν μείνει στην εταιρία μόνο 3 airbus!!!! :wall:

Δε θα διώξουν τα dash. Κάτι ακούγεται ότι θα πάρουν και άλλα.

Φαίνεται ότι τα πράγματα είναι δύσκολα...αλλά μου φαίνεται πολύ υπερβολικό το ότι θα ξεφορτωθούν όλα σχεδόν τα airbus τους μέσα σε δυο μήνες χωρίς να γ@*&%#@$ούν τα δρομολόγια για τα οποία σήμερα πουλάνε εισιτήρια. Με 3 airbus πού θα προλαβαίνουν να πετάνε; Ας μη μου πείτε πάλι ότι η ΟΑ θα κάνει τα εσωτερικού και η Aegean τα εξωτερικού, γιατί αυτά τα σενάρια ξεκίνησαν από εδώ χωρίς να υπάρχει κάποιο στοιχείο, αλλά ως σκέψεις και ιδέες κάποιων από εμάς (πράγμα που δεν είναι καθόλου κακό σε ένα φόρουμ, αλλά γιατί σπεύδουμε να θεωρήσουμε ως δεδομένο το κάθε υποθετικό σενάριο;)
Δεν θέλω να αντιδικίσω με κανέναν (κάτι που γίνεται συχνά εδώ μέσα), απλά να εκφράσω την άποψή μου ότι δεν με καλύπτουν οι φήμες (και ειδικά όταν αυτές πιθανότατα πάνε να διαμορφώσουν άποψη προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση), αλλά μόνο τα πραγματικά γεγονότα (ή έστω οι φήμες που δείχνουν να έχουν και κάποια λογική βάση). Τα ίδια έγραψα και στο topic της συγχώνευσης, όπου ξαφνικά κάποιος είπε ότι έχει έγκυρες πληροφορίες ότι η συγχωνευμένη εταιρεία θα λέγεται Aegean και όχι Olympic. Αυτό που παρατήρησα μετά ήταν ότι σε επόμενες δημοσιεύσεις όλοι μιλούσαν για τη φημολογούμενη νέα πρόταση για το όνομα ως κάτι το δεδομένο. Είναι σαν να κάτσω να γράψω τώρα εγώ την οποιαδήποτε υπερβολική πληροφορία που θα μου έρθει στο κεφάλι και όλοι μετά να στηρίζεστε στα λόγια μου.
Φίλη Κλεοπάτρα, θα χρησιμοποιήσω τα δικά σου λόγια και θα πω:
Καλά λένε ότι όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι..

Φίλε κριναγόρας 2 δεν πρόκειται για απλές φήμες..Δε συνηθίζω να γράφω ότι μου κατέβει στο κεφάλι,απλά και μόνο για να ταράσσω τα νερά,πίστεψέ με. Για να μιλάω κάτι ξέρω και είναι όντας υπερβολική η τόσο μεγάλη μείωση του στόλου.

Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?
από didis την 22 Σεπ 2010, 23:41

Αγαπητοί φίλοι , η συγχώνευση μάλλον δεν θα εγκριθει και για αυτό οι δύο Εταιρείες προχωρούν στο PLAN B!!!!
Η ΟΑ ζητάει από τα πληρώματα ( Α320), όποιοι θέλουν να δηλώσουν να … κατέβουν στο Q 400, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί την option αγορά των 8 ακόμα Q400 και θα απομακρύνει σε πρώτη φάση 2 Α320, μέχρι την απομάκρυνση όλων του τύπου.
Domestic η ΟΑ και International η Α3 πάνε να το κάνουν.

Τα έγραψα από την περασμένη εβδομάδα !!!!! Απόλυτα επιβεβαιωμένη είναι και η απομάκρινση των 15 κ1 & 15 κ2.
Θα υπάρξει και συνέχεια !!!!.

Χμ....Οπως ειχα ξαναγραψει, αν δεν εχεις ασφαλεις πληροφοριες εμενα αυτο δε μου κανει για plan b. Δε ξερω απο που αντλεις τις πληροφοριες σου, και φυσικα δεν ισχυριζομαι οτι πρεπει ντε και καλα να εχω δικιο, αλλα αν σκεφτεις και τα αεροπλανα που θα κρατησουν, τα Α320/Α319 της ΟΑ περισσευουν. Επιβαλλεται, αν γινει η συγχωνευση και συμφωνα με τις φημες για τον αριθμο των αεροπλανω που ακουγονται να μενουν, να μειωθουν τα αεροσκαφη, γιατι πρεπει απο τη πρωτη μερα οι 2 εταιριες να ειναι απολυτα ετοιμες. Απο την αλλη, δε μπορω να φανταστω να μη προχωραει η συγχωνευση και απλα να μοιραζονται τα δρομολογια. Με τη πρωτη καταγγελεια και το βαρος της απορριψης της αιτησης το προστιμο για τις 2 εταιριες θα ειναι ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ!

Τουλαχιστον αυτα μπορω να σκεφτω εγω οταν τα βαζω κατω. Γιατι. γενικοτερα. οποιον εχω ακουσει να μιλαει για τη συγχωνευση ειναι υπεραισιοδοξος!

kleopatra":1c6vo1uj said:
Δε θα αντικατασταθούν. Χθες απολύθηκαν 15 χειριστές και μέχρι αύριο αναμένεται να απολυθούν άλλοι τόσοι. Ακούγεται ότι ως το Δεκέμβριο θα έχουν μείνει στην εταιρία μόνο 3 airbus!!!! :wall:
Μάλλον κάνεις λάθος...θα διώξουν 3 airbus και όχι θα μείνουν με 3.Τα dash θα παραμείνουν στην ΟΑ3 και δεν ξέρω για το option.Τώρα εφόσον από την Ολυμπιακή διώχνουν μερικά airbus και η AEGEAN τα avro της ο στόλος της καινούργιας εταιρίας θα απαρτίζεται απο τα dash για το εσωτερικό και 319,320,321 για το εξωτερικό?Η θα κοιτάξουν να διώξουν τα 319 για να είναι ο στόλος σαν της AEGEAN?(Πάντως αποψη μου 3-4 319 θα χρειαστούν στην εταιρία)

Τρία airbus θα φύγουν μέχρι τέλος του μήνα-αρχές του επόμενου. Τα υπόλοιπα θα τα διώχνουν σταδιακά ως το Δεκέμβρη.