Olympic Air A319/A320

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Στόλος της Olympic Air

bullseye":2jvs7qid said:
Πότε θα αρχίσουν να παραδίνονται στην ΟΑ;
SX-OAK αφού βάφτηκε λογικά δεν μπορεί να αρχίσει να πετάει για την εταιρεία; Το θέμα είναι αν είναι έτοιμοι να το πετάξουν...
 
Re: Στόλος της Olympic Air

Αν βασιστούμε στο γεγονός οτι έχουν ήδη προσλάβει αρκετούς πρώην "Αιγαίους",υπάρχουν πληρώματα γιά νά τό πετάξουν.Ομως υποθέτω οτι αφού έχει οριστεί ημερομηνία έναρξης της νέας εταιρείας στίς 10 Οκτωβρίου (έτσι θυμάμαι να έχω διαβάσει),δέν μπορεί να πετάη ένα αεροπλάνο τής νέας ΟΑ μαζι μέ αυτά τής παλιάς.

Εν πάσει περιπτώσει,τελικά πόσα αεροπλάνα έχει πλέον συνολικά ο στόλος τής OAir μέχρι τώρα;
 
Re: Στόλος της Olympic Air

Το πρώτο Α320 έχει ήδη βαφτεί με τα χρώματα της ΟΑ. Είναι το VT-DNV (3316), πρώην Air Deccan & Kingfisher.
 
Re: Στόλος της Olympic Air

Το SX-OAF σε μια φωτο οπως πρεπει να φαινεται, χωρις γουοτερμαρκς κλπ που καταστρεφουν την ορεξη των σποττερ... (ελπιζω μονο να βγαινει η φωτο γιατι ειναι απο γκρουπ)


-EDIT-
Εχεις δικιο και σορι...

special thanks to rosedale7175
 
Re: Στόλος της Olympic Air

Καλά τα group και τα διάφορα link αλλά καλό είναι να ευχαριστεις και αυτόν που τράβηξε την φωτογραφία.. Ασε που δεν ξέρεις καν αν σου "επιτρεπει" να την χρησιμοποιεις.. (οχι μονο εσυ.. γενικά..)
 
Re: Στόλος της Olympic Air

Σόρρυ αλλα νομίζω οτι δέν είναι Α320. Πρέπει να είναι Α319 ex Hamburg με CFM κινητήρες και τις 2 εξόδους κινδύνου λόγω διαρρύθμισης αυξημένης χωρητικότητας.
 
Re: Στόλος της Olympic Air

Δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει, αλλα το ΟΑΚ φοραει κινητηρες ΙΑΕ και το ΟΑF φοραει CFM. Δεν υποτιθεται οτι θα πηγαιναν για καποια ομοιομορφια???
 
Re: Στόλος της Olympic Air

Προφανώς δεν υπάρχει ομοιομορφία. Φαίνεται ότι παίρνουν ότι είναι διαθέσιμο, ανεξαρτήτως κινητήρων.

Edit: o τίτλος του topic άλλαξε έτσι ώστε να μην εμπλακούν ATR και Dash, αργότερα.
 
Ακούγεται οτι το SX-OAF θα ξαναμπει στο βαφείο γιατί δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα του βαψίματος γιατί δεν ήταν όσο γυαλιστερό θα ήθελαν ωστε να δειχνει καινουριο.. Τους βγηκε πιο mat το χρώμα..
 
Top