Olympic Air Silver Award

Boboneras & diontheo, παιδιά πλάκα κάνω, εννοούσα οτι ο Συμιγδαλάς ο οποίος όπου πάει βγάζει την εταιρεία του μεταλιούχο regional airline of the year (λόγω του οτι είναι μάλλον ισόβιος πρόεδρος της ERA), ακόμα και σε εταιρεία που βγάζει γιαούρτια να πήγαινε, πάλι μετάλιο regional airline of the year θα της έδινε. :D
 
Ποιο βραβείο ρε παιδιά? Kάντε τον κόπο να μπείτε στο site κ δείτε ποιες εταιρείες είναι μέλη!!!!! Θα φρίξετε
 
Συμφωνώ με τον serhio3, είναι δικαίωμα τους να συγκρίνουν τη νέα ΟΑ (Η Ελλάδα ψηλά) με τις εταιρείες της κατηγορίας αυτής και να χαίρονται για το βραβείο που πήραν. Τη δουλειά του κάνει ο κ. Συμιγδαλάς...
 
Ποτέ δε θεώρησα τα συγκεκριμένα βραβεία ιδιαίτερη διάκριση, καθώς δεν έχουν ιδιαιτερο κύρος κι είμαι μάλλον καχύποπτος σχετικά με την αντικειμενικότητά τους. Παρά ταύτα, η Aegean παρουσίαζε συνεχώς ανοδική πορεία κι όντως ήταν πρωτοπόρος σε κάποιους τομείς (για τα ελληνικά δεδομένα και μόνο). Η Olympic Air με ποια κριτήρια πήρε το βραβείο και γιατί; Επειδή κατάφερε μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργείας της να μην είναι κάτι παραπάνω από ένα κακό αντίγραφο της Aegean, ή μήπως επειδή κατόρθωσε να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο; Η ιστορία είναι για γέλια/κλάμματα (όπως το πάρει κανείς).
 
Κρίνοντας από τα κοψίματα δρομολογίων και τον επίσης αρνητικό ισολογισμό της (και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια), μπορούμε κάλλιστα να πούμε ότι και η Aegean πάει από το κακό στο χειρότερο. Συν του ότι έχει σταματήσει να μεγαλοπιάνεται, συν του ότι πάει να συγνχωνευτεί γιατί δεν μπορεί μόνη της. Ο λόγος για τον οποίο της δίναμε συγχαρητήρια όταν πήρε το βραβείο ήταν απλώς επειδή γενικώς την πριμοδοτούσαμε σε ό,τι έκανε, για να κλείσουμε την κρατική Ολυμπιακή.
 
Krinagoras II":1old1pha said:
...Ο λόγος για τον οποίο της δίναμε συγχαρητήρια όταν πήρε το βραβείο ήταν απλώς επειδή γενικώς την πριμοδοτούσαμε σε ό,τι έκανε, για να κλείσουμε την κρατική Ολυμπιακή.
Μάλλον κάνεις πλάκα, ε;
Μήπως να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας για να κλείσουμε αυτή τη φορά κάποια ξένη εταιρεία έτσι ώστε να επιβιώσουν οι ελληνικές και να ξαναγίνουν "των πέντε ηπείρων, των εφτά/οχτώ θαλασσών και των πέντε ανέμων";
 
Τα βραβεία αυτά είναι μια φαρσοκωμωδία. Το ότι ο Συμιγδαλάς είναι αυτός που τα δίνει και τα δίνει στην ΟΑ, το κάνει απλώς πιο κωμικό. Απλώς θα μπει μια ασημένια στάμπα σε κάποια διαφήμιση για να λέμε ότι κάτι έχουμε...Αν είναι δυνατόν να βραβεύεται η ΟΑ η οποία μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας πρόλαβε να συρρικνωθεί πριν καν αναπτυχθεί..
 
Πάντως σε αντίθεση με όσα γράφονται (μερικά όμως είναι τόσο μα τόσο υποκειμενικά...που βγάζουν μάτι), δεν υπήρξε ιδιαίτερη θριαμβολογία ούτε διαφημιστική εκμετάλλευση του γεγονότος. Ούτε ασημένιες στάμπες ούτε τίποτα. Επίσης, γιατί ένας Πρόερδος του ERA που είναι, με το ένα (για να μην πω με τα δύο...) πόδι εκτός Ολυμπιακής, να παίξει υπέρ αυτής της εταιρείας και να επιβάλλει τη βράβευσή της. Σε κάτι πάντως που βελτιώθηκε η Ολυμπιακή είναι στο time performance και νομίζω ότι ακόμα και οι πιο φανατικοί εχθροί θα πρέπει να το δεχτούν.
 
Εμενα μου εκανε αυτο εντυπωση:
There was only one Airline vacancy (Regular members) available on the Board this year, and members voted in Mr Pedro Agustín del Castillo, President of Canary Islands carrier, Binter Canarias which was also announced as the winner of the GOLD ERA Airline of the Year Award yesterday evening.
Ποιος ειπαμε οτι κερδισε? :rolleyes:
 
Top