Olympic Air website

Αυτο σε πειραξε;

Εδω εχει το ATR42 με εμβελεια 2965χμ και μαλιστα με τιγκα αεροσκαφος ! ! ! ! (αναβολικα βαζουνε στα καυσιμα;;) :wall:
Για τo Q400 τουλαχιστον δινει αυτη την εμβελεια που εχουν βαλει στην ιστοσελιδα της η Bombardier


(Βγενοπουλο δερνουμε;)
 
Διόρθωσαν τους τύπους των dash 8-100 και 8 Q-400 στο menu του στόλου και δημοσίευσαν το πρόγραμμα πτήσεων από Οκτώβριο 09 έως Μάρτιο 10!
 
Έχουμε κανένα νέο ως προς το booking system? (προφανώς όχι, αλλιώς θα είχε ανακοινωθεί από κάποιον), αλλά εννοώ ως προς το λόγο της καθυστέρησης. Δεν πιστεύω οτι είναι θέμα υποδομής, IT-related, καθώς σίγουρα είχαν μια πλατφόρμα που δούλευε (της πΟΑ), οι πτήσεις είναι έτσι και αλλιώς περασμένες για κρατήσεις σε πρακτορεία κτλ. Άρα το πρόβλημα λογικά βρίσκεται στον τρόπο πληρωμής? Θεωρώ οτι μια διαδικασία θα την έχει για να δεχθεί κάρτες, αν θα δέχεται πιστωτικές ΚΑΙ χρεωστικές, (πολλά ζητάω για paypal όπως η Northwest)! κτλ. Δεν είναι το πιο πιθανό λοιπόν να περιμένει πιστοποιήσεις απο verisign και τέτοιεσ υπηρεσίες? κάτι άλλο δε βρίσκω. κάποιος που να ξέρει καλύτερα?
 
Στα τεχνικα χαρακτιριστικα εχουν πλατος καμπινας στα DH8-100/Q400 2,03m ειναι λαθος, 2,53m ειναι το σωστο!
 
Εγώ δε βλέπω πουθενά να γράφει το πρόγραμμα της ψυχαγωγίας εν πτήσει. Θέλω να δω όλα τα προγράμματα μουσικής. Ή μήπως δεν έχουν μουσική τα νέα αεροσκάφη λόγω οικονομίας; Για φαγητό λέει ότι δίνουν μια καραμέλα. Όπως δελεάζουν τα παιδάκια οι παιδέρες. :twisted: :twisted: :twisted:
 
...........και φυσικα ακομα δεν υπαρχει δυνατοτητα αγορας μεσω ιντερνετ.......... :wall: ............Ειπαμε,αλλα........ :rant:
 
Καλημέρα,
Πάντως αυτή η επίσημη ιστοσελίδα της Ολύμπικ είναι η μονάδική που δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έγινε σήμερα.
Εμένα μου θυμήζει την προηγούμενη εποχή των "Ολυμπίων". Τίποτα δεν αλλάζει τόσο εύκολα . Χαρές γιά τον ανταγωνισμό.
 
Εξακολουθούν να κοιμούνται, απλά.
Η ιστοσελίδα δεν έχει καμία ενημέρωση παρόλο που σήμερα ξεκίνησαν επίσημα . Ούτε πουλάει εισιτήρια .
Σιγή περί προγράμματος τακτικών επιβατών και τα μίλια χαμένα μέχρι να αρχίσει το πρόγραμμα (με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς,κλασικά!!) .
Παραδοσιακή οργάνωση Near East.
 
Και τι θες να κάνουν? Να σου γράψουν ανοίξαμε και σας περιμένουμε? :wall: :rant:
Τα εγκαίνια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το αν άνοιξε η εταιρία επισήμως. Αυτοί άνοιξαν πριν, και τα αεροπλάνα πετάνε από χθες Τι την πέρασες την σελίδα? Forum, news η portal? :with:
Μόνο σε αυτές τις σελίδες βλέπεις ανακοίνωσης καθημερινά. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να ανοίξουν όλες τις υπηρεσίες τους.
 
Top