Olympic Air website

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
spaceman ηρέμησε.Τα εγκαίνια είναι σημαντικά για μια επιχείρηση,όχι επειδή πάει ο παπάς και ψέλνει αλλά επειδή με αυτό το "πανηγυράκι" γνωστοποιείται η έναρξη λειτουργίας μιας επιχείρησης.Φυσικά θα έπρεπε να υπάρχει πανυγυρικό κλίμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας.Και θα έπρεπε να λειτουργεί πλήρως.Δυστυχώς,βιάστηκαν να ξεκινήσουν κατά την άποψη μου.

Τους φάγαμε που δεν άνοιξαν νωρίτερα την σελίδα και τώρα λεμέ γιατί την άνοιξαν τόσο νωρίς?
Πάντως ποτέ στην ζωή μου δεν έχω δει σελίδα πολυεθνικού οργανισμού να παρουσιάζει η να αναφέρει εγκαίνια στην εταιρική σελίδα.

Όλες οι πολυεθνικές, εθνικές, τοπικές κτλκτλ έχουν ένα link το οποίο παραπέμπει σε νέα, ανακοινώσεις, δελτία τύπου κ.ο.κ. Έχει κάτι τέτοιο το site της νΟΑ αυτή τη στιγμή?
Απο εκεί και πέρα θα μπορούσε με ένα μικρό μπανεράκι σε κάποια γωνία της αρχικής σελίδας να μας κάνει redirect σε υποσελίδα για τα εγκαίνια.
Είναι κακό ή υποτιμητικό να αναφέρεις στην κεντρική σελίδα εγκαίνια? Εδώ, άλλες αεροπορικές, μία γραμμή ανοίγουν και το διαφημίζουν αβέρτα και όπου να 'ναι...

ΥΓ
Κάτω κάτω βλέπω το σηματάκι της ERA. Είναι η γνωστή ERA? Ήταν και πρίν μέλος η ΟΑ?

Οχι βεβαια..!Το ειχαμε αναφερει ξανα καπου οτι τωρα εγινε μελος η ΟΑ...

Δεν θα έλεγα οτι και το site της marfin ειναι ιδιαίτερα δυναμικό! Πέρα απο τα news που έχει, έχει ακόμνα ανακοινώσεις για δουλειά, apo 26/5 kai 10/7, για την Ολυμπιακή. Όπως και να έχει, λίγο με αφορούν αυτά. Το σημαντικό είναι να δουλεψει το booking system. Έτσι και αλλιώς τα εγκαίνια και στις ειδήσεις θα παίξουν, και εμείς τα μάθαμε, και ναι, δεν θα μπει κάποιος άσχετος στο site της εταιρίας, για να δει φωτογραφίες από εγκαίνια, αυτα μόνο εμάς μας ενδιαφέρουν εδώ, και φαντάζομαι οχι όλους :D .

Από τις λεπτομέρειες, αυτό που δεν μου αρέσει από το σαιτ είναι οτι πχ όροι και κανονισμοί, πχ για τις βαλίτσες έχουν έναν ύφος σαν να υπογράφεις συμβόλαιο.

χαρακτηριστικά
Ως «αποσκευή» νοείται η βαλίτσα, σακίδιο ή κιβώτιο που εμπεριέχει προσωπικά αντικείμενα του ταξιδιώτη κατά το ταξίδι του. Ο επιβάτης αναμένεται να μεταφέρει ρουχισμό, καλλυντικά, μικρά αντικείμενα, είδη απαραίτητα για το ταξίδι.
Δηλαδή αν εγώ θέλω να μεταφέρω κάτι που δεν χρειάζομαι στο ταξίδι θα μου το βγάλουν? Αν μεταφέρω 2 στυλό θα μου πουν οτι θα χρειαστώ μόνο ένα? (φυσικά υπερβάλλω για να εντυπωσιάσω, όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει, απλά έχει το ύφος του υπογράφω συμβόλαιο.

Είσαι εκτός θέματος παρότι διαβάζεις Ελληνικά.
Δεν μιλάω γιά εγκαίνια και δεξιώσεις.
Αυτοί που ταξιδεύουν ενδιαφέρονται για το σύστημα
κρατήσεων, τα δρομολόγια, το πρόγραμμα τακτικών
επιβατών και τις ενδεχόμενες συνεργασίες σε
αυτό και τέλος για τη δράση της εταιρείας.
Την ημέρα λοιπόν που ανοίγει ένα «μαγαζί»
νομίζω πως πρέπει να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα
ώστε να εξυπηρετεί τους πελάτες στα πλάσια της
σύγχρονης αγοράς και όχι με την νοοτροπία των
και την τακτική των αποτυχημένων .

Ρε παιδια!!!!

Δεν ειναι απλο να στηθει μια σελιδα, ειδικα μια τοσο πολυπλοκη που δεν ειναι απλα λινκς σε αλλες σελιδες. Για να λειτουργει αψογα γινονται τεστ επι τεστ. Ενα λαθος συμβολο στο script (λεμε τωρα) και γινεται μπαχαλο μεχρι να το βρουνε! Καποια προγραμματακια μεχρι να ειναι ready to go θελει. Σιγουρα επρεπε να ειναι ετοιμη, αλλα εαν καπου προεκυψαν καποια προβληματακια τεχνικης φυσεως για τα οποια μπορει να μην ευθυνονται καν οι ιδιοι (ελλατωματικοι σκληροι δισκοι πχ - και μη νομιζετε οτι χρησιμοποιουν τους δισκους που πουλαει το ΠΛΑΙΣΙΟ! - ή ελλατωματικα RAM, ή, ή, ή...), λογικο ειναι να μην ειναι ετοιμη η σελιδα. Σιγουρα επρεπε να ειχαν ξεκινησει νωριτερα αποτι πραγματικα ξεκινησαν. Ειναι πολλοι οι παραμετροι που οδηγησαν σε μια μη ομαλη λειτουργεια της ιστοσελιδας.
Δεν ειναι δυνατον να βαραμε συνεχεια...

Ειχα πει καπου: Να δουμε ποσο θα αντεξει ο νεοελληναρας για να γκρινιαξει και για τη ΝΟΑ.. Το αποτελεσμα με εκπλησει και με απογοητευει..

Μετα τιμης

Αγαπητέ Μακεδόνα,
Είναι σωστά αυτά που λες , όμως τώρα η Ολυμπικ πρέπει να "κολυμπήσει" μόνη της.
Με αυτούς τους ρυθμούς λοιπόν, αποτελεί "μεζεδάκι"γιά τους "καρχαρίες" του Αιγαίου.
Ο ανταγωνισμός θέλει "ουσία" και όχι εθνική ανάταση και δηλώσεις όταν πίσω το
σύστημα δεν είναι ακόμα σε θέση να τους υποστηρίξει.
Νομίζω

makedonas":1skiucpu said:
Ρε παιδια!!!!

Δεν ειναι απλο να στηθει μια σελιδα, ειδικα μια τοσο πολυπλοκη που δεν ειναι απλα λινκς σε αλλες σελιδες. Για να λειτουργει αψογα γινονται τεστ επι τεστ. Ενα λαθος συμβολο στο script (λεμε τωρα) και γινεται μπαχαλο μεχρι να το βρουνε! Καποια προγραμματακια μεχρι να ειναι ready to go θελει.
Μα τι λέμε ρε παιδιά; :shock:
"Δεν είναι απλό να στηθεί μια σελίδα" και "θέλει δουλειά" και "πρέπει να γίνουν τεστ"... Μα είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα. Για αεροπορική εταιρία λέμε όχι για την ιστοσελίδα του Κοτσώβολου! Άνοιξε η ΟΑ που θέλει να ξανακαταλάβει την πρώτη θέση στην Ελλάδα και να είναι πλήρως ανταγωνιστική και δεν είναι έτοιμη η σελίδα της για κρατήσεις θέσεων; Δηλαδή τι ποιο σημαντικό σε μια ιστοσελίδα αεροπορικής εταιρίας;;;
Τι πάει να πει "Δεν ειναι απλο να στηθει μια σελιδα". Πληρώνεις αυτούς που θα την έχουν έτοιμη στην ώρα της για να μπορεί να ξεκινήσει και να κλείνει ο κόσμος εισιτήρια. Δηλαδή, συγνώμη αλλά τον Κυρ Μήτσο προσέλαβε για να φτιάξει τη σελίδα και τα βρήκε σκούρα με τα σύμβολα στο script, οπότε ξεκίνησε με τα εύκολα (ζωγράφισε το χάρτη προορισμών και έγραψε στο word το timetable) και για τα άλλα "ψιλοπράγματα" έχει ο Θεός;;;

Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα!!! :stupid:

makedonas":3qfw1275 said:
[...] Σιγουρα επρεπε να ειχαν ξεκινησει νωριτερα αποτι πραγματικα ξεκινησαν. [...]

Υποθεσεις εκανα και εικασιες. Παρε ρε συ γιωργο στο ΙΤ τους και τραβα καντηλια ζητωντας να μαθεις την αληθεια. Τι αλλο να πω; Εγω εκανα καποιες εικασιες συμφωνα με εμπειριες που ειχα κανει σε ενα αντικειμενο στο οποιο δουλευα πριν μερικα χρονια και οι τεχνικοι ειχαν κανει σφαλματα αυτου του ειδους και ειχαν παρουσιαστει τεχνικα προβληματα οπως αυτα που ανεφερα που τραιναραν την ομαλη λειτουργεια της σελιδας για 2 μηνες! (musicload.de) Και μιλαμε για σελιδα που την ημερα φερνει περισσοτερα λεφτα αποτι η ιστοσελιδα της ΟΑ σε ενα μηνα!