Olympic Air website

Το πιο σημαντικό κομμάτι δηλαδή οι κρατήσεις εισιτηρίων δεν άλλαξαν ούτε στο ελάχιστο.Το ίδιο μέτρια εμφανίζονται.Και εξακολουθεί να μην υπάρχει πληροφορία για τον τύπο του αεροσκάφους, όχι οτι έχει σημασία πλέον, όλα είναι ελικοφόρα.Πάντως ευχάριστα τα χρώματα, σου βγάζει ένα feel good συναίσθημα, αλλά με 108 ευρώ το one way HER-ATH για 2 μήνες μετά να το χέσω το feel good.
 
Φίλε Σταύρο,χωρις παρεξήγηση,αλλά αναζητώντας εισητήρια για τέλη Μαίου one way από Ηράκλειο για Αθήνα εγώ βρίσκω εισητήρια και με 65-70 Ε.Μήπως γινόμαστε λίγο υπερβολικοί ώρες ώρες.
 
Επαναλαμβάνω γιατί μάλλον κάποιοι αγνοούν τον όρο:
Το Α320 είναι αεροσκάφος για την εκτέλεση δρομολογίων μικρών και μεσαίων αποστάσεων και όχι μεγάλων όπως αναφέρει η εταιρεία.
Επίσης,δεν υπάρχουν μεσαίες αποστάσεις στο δίκτυο εσωτερικού της Ελλάδας όπως επικαλούννται οι υπευθυνοι της O.Air.
Οι ίδιοι άνθρωποι όμως που τώρα εκθειάζουν τη προπέλα (Q400),ως υπάλληλοι της AEGEAN δυσφημούσαν τα ATR των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ και μάλιστα ως προς την ασφάλειά τους σε σχέση με τα RJ.Για αυτό λοιπόν,αν είσαι λίγο περισσότερο γνώστης,οργίζεσαι με τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα της O.Air.
Τέτοια λάθη δε θα τα δείτε στο site καμίας άλλης αεροπορικής και μη εταιρείας.-
 
Το site έχει ακόμη κάποια θεματάκια, δεν θέλω να είμαι αυστηρός αλλά μήπως βγήκε λίγο βιαστικά? Πέραν του εκνευριστικού -όπως προανέφερα- να βγάζει στο Ρόδο-Αθήνα πτήσεις και μέσω ΑΟΚ που είναι και unbookable, σήμερα παρατήρησα ότι στη μηχανή αναζήτησης της αρχικής μόνο σελίδας όταν επιλέξεις τη Ρόδο στους προορισμούς απουσιάζουν KSJ, JSH και JKL.
 
Καλησπέρα σας! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις online κρατήσεις μέσω του site?
 
Top