Olympic Air website

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατι εσυ την διαφορα που την βλεπεις?

Τελοσπατων, θεωρω ανοητο το να μιλαει (και πολυ περισσοτερο να κατακρινει) κανεις για μια ιστοσελιδα εχοντας δει μονο την πρωτη σελιδα, η οποια δηλωνει οτι ειναι υπο κατασκευη.

Καντε λιγο υπομονη.. Θα εχετε την ευκαιρια να δειξετε τη νοημοσυνη σας. :banana:

Προσωπικα πιστευω οτι ειναι μια ομορφη αρχικη σελιδα υπο κατασκευη.. 8)

δεν θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε μου όντος είναι μια όμορφη πρώτη σελίδα και πιστεύω ότι και οι υπόλοιπες θα είναι εξίσου όμορφες ,εγώ διαφωνώ στο γεγονός της σύγκρισεις μιας εταιρίας (πολύ καλής σε αυτό που κάνει) με την Ολυμπιακή

Δε σύγκρινα τις εταιρίες μεταξύ τους,ένα παράδειγμα έφερα. Αυτό που ήθελα να τονίσω ήταν τη νοοτροπία που έχουν κάποιοι απέναντι σε ένα νέο εγχείρημα.

Το olympicair.com έχει καταχωρηθεί από τις 29/3/2009 από έναν..Κορεάτη
Jinsoo, Yoon
106-903, DambangMaeul APT,, Mansu6Dong, Namdong-Ku
Inchon, 405759
KR

Μπορεί να επεδίωξαν να το πάρουν,και να τους ζήτησε καμιά 200.000€ και να μην δεχτήκαν!

Γνωρίζουμε την ημερομηνία λειτουργίας του νέου site?? Ημαστε σχεδόν 1 μήνα πριν τη λειτουργία της νέας ετιαρείας και δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα. :wall: :rant:

Πάντως αν δεν υπάρχει νομικό κώλυμα, μου φαίνεται πολύ άρπα-κόλλα αυτή η κατάσταση με το website. Να δούμε τι θα γίνει. :?

Καλημέρα σε όλους, με το πρώτο μου μήνυμα στο χώρο αυτό...

Να ενημερώσω ότι το http://www.olympicair.com πλέον οδηγεί στην ίδια "Υπο Κατασκευή" σελίδα με το http://www.olympicair.aero

Συμφωνώ όμως με το ερώτημα που έχει τεθεί και εδώ και στο θέμα του Marketing... 20 και σήμερα μείνανε

Καλή αρχή :oops:

Ψυχραιμία και όλα θα γίνουνε. Έτσι φωνάζατε και για το .com
Αφήστε τους ανθρώπους να δουλέψουνε, δεν έχουν κοιμοιθεί τρεις μήνες τώρα.

Πόσα να έβγαλε ο κορεάτης (τέως κάτοχος του ονόματος) άραγε;;;

Αμέσως εμείς βαλθήκαμε να τους κακολογήσουμε! Το πήρανε!!!

Άντε να δούμε και κανένα site και κανένα πρόγραμμα δρομολογίων όμως γιατί κοντεύουμε...