Olympic airlines sightseeing flight (Ήμουν και εγώ στην 506)

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

dtrach

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Athens,Greece
Xαίρετε!!

Δεν συνηθίζω να γράφω reports για trips εσωτερικού αφού ούτως ή άλλως όλα τα ταξίδια πάνω κάτω τα ίδια είναι.Με εξαίρεση το χτεσινό!!

Η μέρα ήταν ψιλοχάλια...φύσουσε πολύ,έβρεχε ακόμα περισσότερο και έκανε κρύυυυυο.....Φτάνω στο αεροδρόμιο check in στα άδεια counters ( είχαν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις με ελικοφόρα.. ).Θέση 22C gate B22. Αφού περίμενα λίγη ώρα διαβάζοντας "Πρωταθλητή" ( :P ) άκουγα έντρομος τις ακυρώσεις .....Λόγω καιρού χωρίς περαιτέρω.
Στο τέρμιναλ ήταν το κρήτη απο πάνω μας και δίπλα του ένα της virgin express με την οποία πρέπει να πετάξω πριν κλείσει....
πάει 12 η ώρα και δεν έχει αρχίσει το check in ..Δίπλα γινόταν κανονικά για Μιλανο με Alitalia .Αφού ακυρώνεται και η πτήση για Θεσσαλονίκη λέω ότι παει....πάμε σπίτι..Αλλά η Ολυμπιακάρα κάνει τα μαγικα της και το ξεκινά στις 12.20!! Με μία καθυστέρηση μονάχα 20 λεπτών :lol:
Το μισό αεροσκάφος όπως και το δίπλα για μιλάνο ήταν επιβάτες ασιατικής καταγωγής. Ο διπλανός μου ήταν Κορεατης ...οπότε πιθανότατα και οι υπόλοιποι.
Μπαίνουμε στην πανέμορφη Κασσιόπη με την οποία είμαι ερωτευμένος!! Seatpitch απο άλλο πλανήτη αφού έπαιζα και μπάλλα αν ήθελα με τον μπροστινό μου.......Ξεκινούμε τροχοδρόμιση για τον γκρρρρρ πως τον λένε? 15 L ?? Aυτόν τέλος πάντων και βρρρρρρρρρρρρρρρρρρ γεια σας!!!
Αφου δεν μας προσέφεραν τίποτα λόγω αναταράξεων και μετά απο 25 λεπτά πτήσης μας αρχίζει ο captain ...Πετάμε στα 17κ Πόδια πάνω απο την Σαντορίνη (εξ ου και το sightseeing :wink: ) η οποία είχε ασπρίσει απο κάτι τσουνάμι εεε κυματα εννοω . Αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο του ηρακλείου πνέουν θυελλώδεις άνεμοι απο 45 -55 κόμβους...θα πετάξουμε για 20 λεπτά πάνω απο την πόλη μήπως και πέσουν....... Και κάναμε κύκλους...και κύκλους και κύκλους και μετά την ζαλάδα αρχίσαμε να πετάμε βόρεια...... Δυστηχώς δεν μπορούμε να προσγειωθούμε ,μας αναφέρει ο C και συνεχίζουμε.... Χάλια ο καιρός στην Αθήνα αλλά λίγο καλύτερος απο πριν ,τουλάχιστον δεν έβρεχε και έιχε βελτιωμένη ορατότητα. Προσγείωση στον 15 R και parking σε remote.Και τότε πετάει ο δίπλα την ατάκα. "we r back in athens?? why??? " :lol:

Συνέχεια αργότερα!!

Re: Olympic airlines sightseeing flight (Ήμουν και εγώ στην

dtrach":1hzzprc1 said:
Μπαίνουμε στην πανέμορφη Κασσιόπη με την οποία είμαι ερωτευμένος!!

Την έχω προλάβει εγώ και έχω εξερευνήσει και όλες τις πτυχές της....Πέραν του εντυπωσιακού seatpitch...Εγώ προς στιγμήν ένιωθα άβολα, με την έννοια ότι δεν είχα τίποτα μπροστά μου...

Αναμένουμε τη συνέχεια με ενδιαφέρον....

p.s. Όταν εγώ έλεγα να πας το απόγευμα με το BEM :wink:

Παρόμοια φάση έζησαν πριν 2-3 ώρες οι γονείς μου με την OA972. Απογειώθηκαν στις 16:00 από το LGTS όπου η ατμόσφαιρα από το πρωί ήταν τέλεια... (τελειότερα δεν γίνεται). Ο Όλυμπος φαινόταν περίφημα από το αεροδρόμιο αλλά και από την πόλη. Έφτασαν ως Κοζάνη με θαυμάσιο καιρό, στις 16:35 ξεκίνησε η διαδικασία προσγείωσης αλλά από εκεί και πέρα περιπλανήθηκαν μέσα σε ατέλειωτη νέφωση (με αρκετές προσπάθειες για προσγείωση) μέχρι τις 17:00 που πήραν το δρόμο της επιστροφής για το "Μακεδονία". Στα Ιωάννινα χιόνιζε το πρωί, το μεσημέρι είχε λιακάδα, στη συνέχεια η ΟΑ972 έπεσε σε νέο κύμα χιονιά ενώ μετά από μισή ώρα η πτήση από Αθήνα προσγειώθηκε κανονικά. :? :? :oops:

H πτήση είχε πληρότητα γύρω στο 85-90%, οι επιβάτες φυσικά πήραν τα χρήματα τους πίσω... ωστόσο το αεροσκάφος πέταξε για 90 λεπτά... :(

etsi einai goldfish....
every man has an obstacle to overun... ;-)

Re: Olympic airlines sightseeing flight (Ήμουν και εγώ στην

dtrach":2epptc8u said:
Συνέχεια αργότερα!!

Άντε ρε Δημήτρη ... πότε θα γράψεις την συνέχεια. Περιμένω με αγωνία και πιστεύω δεν είμαι ο μόνος (ας σε πιάσω με το καλό μπας και μας το γράψεις το ρεπορτ) :lol: